Türkiye Son dakika - Şenol Güneş'ten Galler maçına Taylan Antalyalı sürprizi!

Son dakika - Şenol Güneş'ten Galler maçına Taylan Antalyalı sürprizi!

14.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galler-İsviçre maçının berabere bitmesiyle moral bulan oyuncularına hedefi gösterdi, “4 puan belki yetebilir ancak bizim hedefimiz kesinlikle kalan iki karşılaşmayı da kazanarak gruptan çıkmak olmalı. Size yakışanı yapmalısınız” dedi.

Son dakika - Şenol Güneşten Galler maçına Taylan Antalyalı sürprizi

SERDAR SARIDAĞ & CENGİZ MALGIR - MİLLİYET BAKÜ'DE

Haberin Devamı

 

Güneş’ten uyarı geldi
EURO 2020’nin açılış randevusunda İtalya’ya Roma’da farklı mağlup olan A Milli Takımımız, Galler ve İsviçre ile Bakü’de oynayacağı karşılaşmaları kazanarak son 16’ya adını yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Galler ile İsviçre arasında önceki gün oynanan maçın tam da istediğimiz gibi berabere bitmesi ay-yıldızlı futbolcuların moralini bir hayli yükseltti. Ancak bu durumun takımda rehavete neden olabileceğini düşünen Teknik Direktör Şenol Güneş’ten oyunculara hemen uyarı mesajı geldi.

‘Ülkemizi sevindirelim’
Galler-İsviçre maçının berabere bitmesinden tıpkı oyuncular gibi memnuniyet duyan Şenol Güneş’in, “Evet rakiplerin maçı istediğimiz gibi bitti ama gruptaki durumumuzda bir değişiklik olmadı. Dört puan belki yetebilir ancak bizim hedefimiz kalan iki maçı da kazanarak gruptan çıkmak olmalı” dediği öğrenildi. Tüm Türkiye’yi ve kardeş ülke Azerbaycan’ı mutlu etmek zorunda olduklarını da aktaran Güneş’in, “Son iki maçta size yakışanı yapacağınıza inanıyorum” diye konuştuğu belirlendi.

Haberin Devamı


Analizler yapıldı
İtalya önünde hem skor hem de futbol olarak hayal kırıklığı yaratan A Milli Takım’da, Teknik Direktör Şenol Güneş, Galler maçında kadroda rotasyona gitmeye hazırlanıyor. Yardımcılarıyla birlikte İtalya karşılaşmasının detaylı analizini yapan Güneş’in özellikle orta sahada değişiklikler yapması bekleniyor. Ay-yıldızlı hocanın; Kenan Karaman, Ozan Tufan ve Okay Yokuşlu’nun ortaya koyduğu performansı yeterli bulmadığı ifade edildi.

Üç hamle gelebilir
Teknik patron Şenol Güneş’in bu oyuncuları kulübeye çekerek Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci ve Taylan Antalyalı’yı ilk 11’de sahaya sürebileceği belirtildi. Ay-yıldızlı teknik heyet hazırlıkları yapılan bu rotasyonla birlikte hem takımı daha dirençli ve yaratıcı hale getirmek hem de mental yorgunluk yaşayan bazı oyuncuları dinlendirmeyi hedefliyor. Bu arada Güneş’in eleştiri toplayan savunmada da revizyona gidebileceği öğrenildi.

Yazarlar