Beşiktaş Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın ilk teknik direktör adayını duyurdu: Sergen Yalçın'a sordum...

Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın ilk teknik direktör adayını duyurdu: Sergen Yalçın'a sordum...

26.12.2023 - 14:12 | Son Güncellenme:

Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş'taki son gelişmeleri Gazeteci Serdar Sarıdağ değerlendirdi. Sergen Yalçın'ın Beşiktaş cevabını duyuran Sarıdağ, listenin başındaki ismi de açıkladı.

Bu sezon 3 teknik direktörden istediği verimi alamayan ve yollarını ayıran Beşiktaş'ta, yeni yönetim 4'üncü teknik direktör için çalışmalarını sürdürüyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Skorer Instagram canlı yayınında siyah-beyazlılardaki son gelişmeleri değerlendirdi. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Sarıdağ, Sergen Yalçın'ın cevabını da açıkladı.

Haberin Devamı

Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları şu şekilde:

HATAYSPOR GALİBİYETİ

Hatay deplasmanında çoğu Beşiktaşlı beklemiyordu bu sonucu. Zor bir rakip. Serdar Topraktepe'yi kutluyoruz, kazanmasını bildi. Tabii Beşiktaş'ta çok bir şey değişmedi. Semih'in gol atması, Amartey'in bir kerede orta sahada denenmesi oldukça değerli. Herkes Amartey'in orta sahada denenmesini istiyordu. Yenilen golde şanssızlığı da var tabii. Bu değişimler taraftarı umutlandırıyor.

Serdar Sarıdağ, Beşiktaşın ilk teknik direktör adayını duyurdu: Sergen Yalçına sordum...

TRANSFER GELİŞMESİ

Devre arasında transfer bütçesinin en çok 10 numaraya ayrılacağını duydum. Çok çok iyi bir 10 numara alınacağını duydum. Hoca kadar önemli bir konu. Mertens ve Fred gibi bir oyuncunun alınması gündemde.

KADRO DIŞI FUTBOLCULAR

Kadro dışılar takımdan ayrı bir şekilde çalışamıyorlar, oyuncu haklarına aykırı olarak nitelendiriliyor. Bence Samet Aybaba acele karar verdi. Daha profesyonel kontratlar var. Beşiktaş'ın yeni futbol aklı büyük bir acemilik yaptı. Gelecek yeni hocanın affedeceğini düşünüyorum. Belki de bazıları ile yollar ayrılacak.

Haberin Devamı

Serdar Sarıdağ, Beşiktaşın ilk teknik direktör adayını duyurdu: Sergen Yalçına sordum...

'SERGEN HOCA ABOUBAKAR'LA ÇALIŞIR'

Benim bildiğim Sergen Yalçın gelirse, Aboubakar'la çalışır. Yani takımın sözleşmeli futbolcusuysa çalışır. Böyle bir hoca değil olsaydı Dorukhan forma şansı bulmazdı. Sergen Hoca Ljacic'e sonuna kadar şans verdi. Eğer gelirse Aboubakar ve Ghezzal'ı kazanmaya çalışır.

'SERGEN YALÇIN'IN HAZIRLIKLARI VAR'

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş ile yapılması gereken her şeyi hakkında çalışmaları hazır. Teklif gelirse diye çalışmalarını hazırladı. Ama teklif almadı daha. Kendi teknik ekibini de güncellemiş.

SERGEN YALÇIN'DAN BEŞİKTAŞ YANITI

Dün Sergen hocaya sordum. Beşiktaş'tan teklif gelmediği gibi kimse de Sergen Yalçın'ı aramamış.

'LİSTENİN İLK SIRASINDA GENESİO VAR'

Listenin başında Bruno Genesio var. Görüşmeler olumlu yönde sadece bazı ufak tefek sorunlar var. Birkaç güne kadar belli olur. Eğer anlaşma olmaz ve diğer yabancılarla da anlaşılamazsa Sergen Yalçın gelebilir. Bana sorarsanız direkt Sergen Yalçın'a giderim.

Serdar Sarıdağ, Beşiktaşın ilk teknik direktör adayını duyurdu: Sergen Yalçına sordum...

'YENİ HOCA 2024'TE BELLİ OLABİLİR'

Bence yeni hoca 2024 yılında belli olur. Onlar için Noel tatili var o nedenle. Belli olabilir ama imzalar yeni seneye kalabilir.

Haberin Devamı

LUCESCU İDDİALARI

Lucescu Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı teknik direktör ama liste çok geniş sıra ona gelene kadar... Şu an gündemde yok.

'KEŞKE RIZA HOCA İSTİFA ETSEYDİ'

Rıza hoca o basın toplantısında adeta patladı. Çünkü geldiği günden beri üstünde baskı vardı. Keşke Rıza hoca bu yönetim geldiği gün istifa etseydi. Acaba hoca istifa etsin diye mi bunlar yapıldı. Bu ayrılık Beşiktaş'a yakışmadı."

Serdar Sarıdağ, Beşiktaşın ilk teknik direktör adayını duyurdu: Sergen Yalçına sordum...