Beşiktaş Son dakika - Sergen Yalçın'dan transfer ve N'Sakala açıklaması! "2 oyuncu daha alma planımız var"

Son dakika - Sergen Yalçın'dan transfer ve N'Sakala açıklaması! "2 oyuncu daha alma planımız var"

22.08.2021 - 00:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Gaziantep ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, oyunda fenalaşan N'Sakala ile ilgili konuştu. Öte yandan Yalçın, "Tahminim 2 oyuncu daha alma durumumuz var." dedi.

Son dakika - Sergen Yalçından transfer ve NSakala açıklaması 2 oyuncu daha alma planımız var

Süper Lig'de Gaziantep ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktö Sergen Yalçın, oyunda fenalaşan N'Sakala ile ilgili konuştu.

Haberin Devamı

"Son 15 dakika biraz dağıldık, evet. N'Sakala'nın durumu da etken olabilir. Çok üzücü bir olay. Ancak ben bahanelerin arkasına saklanmam. Benim tarzım değil bahane üretmek. Öyle oldu, da böyle oldu da."

"2 oyuncu daha alma planımız var"

Bugün için çok iyi bir performans gösterdiğimizi söyleyemem. Beklentimiz bu değildi. Yeni yeni hazırlanıyoruz. Oyuncularımız takıma yeni alışıyor. Henüz sezonun çok başı, umarız bundan sonrası iyi olur. İki oyuncu daha alma planımız var. Transferle ilgili yönetim kurulu ve başkanımız süreçleri yönetiyor. Bir tane iyi bir Türk oyuncuya çok ihtiyacımız var.

"Yabancı kuralı anlamsız"
"İyi bir yerli oyuncu almamız lazım. Çünkü malum, yabancı kuralı. Dünyada başka yerde var mı bilmiyorum. Anlamsız kural. Bugün Batshuayi'yi oyuna alırken işte yerli oyuncu koymak zorundayız. Bu yabancı kuralı çok anlamsız. Çok doğru bulmuyorum.

Haberin Devamı

 

Son dakika - Sergen Yalçından transfer ve NSakala açıklaması 2 oyuncu daha alma planımız var

Sergen Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, N'Sakala'nın ciddi problem yaşadığını ve hastaneye götürüldüğünü hatırlattı.

Bu tür olayların sahada yaşanmasını asla istemediklerini ifade eden Yalçın, "Herhangi sorunu ve sıkıntısı yok, çok geçmiş olsun. İnşallah böyle şeyler bir daha yaşanmaz. Çok moralimizi bozdu. Çok endişelendi arkadaşlar. İnsan hayatı her şeyden çok değerli." dedi.

İstedikleri gibi bir oyun oynayamadıklarını belirten Yalçın, şunları kaydetti: 

"Gaziantep deplasmanları her sene bizim için problemli oluyor. Geçen sene burada kaybetmiştik. Maçın sonuna baktığımızda birer puan adayıydık gibi duruyor. Çok fazla bir şey yapmadık. İlk bölüm çok istediğimiz gibi geçmedi. Her iki takım da uzun toplarla oynamaya çalıştı. Devreye bir oyuncu hamlesiyle başladık. 45-65 arasında bizim için çok iyi oldu. Çok iyi oynadık o bölümde. Pozisyonlar var golü bulabilirdik ama topu içeriye atamadık. Oyunun son bölümünde rakibin de pozisyonları vardı, onlar da atabilirdi. Yani iki tarafın da şanssızlıkları oldu. İkinci yarı iki taraf da golü bulabilirdi ama zannediyorum beraberlik adaletli gibi oldu." 

Takımın henüz tam hazır olmadığını aktaran Yalçın, şöyle devam etti: 

Haberin Devamı

"Şu an istediğimiz seviyede olmadığımız gerçek. Yeni gelen oyuncularımızın hazırlık dönemleri devam ediyor. Milli maç arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirip, maksimum seviyede sahada olmak zorundayız. Çünkü o bölümden sonra Şampiyonlar Ligi başlayacak. Orası çok daha zor. Oraya çok daha güçlü ve sağlam gitmemiz gerekiyor. Umarım bu süre zarfında bu hazırlık dönemini iyi geçiririz ve hem lige hem de Şampiyonlar Ligi'ne sağlıklı şekilde hazırlanırız."

Yazarlar