Alanyaspor Son dakika: Serie A ekibinden Francesco Farioli sürprizi

Son dakika: Serie A ekibinden Francesco Farioli sürprizi

30.05.2022 - 21:21 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekibi Alanyaspor'da görev alan genç teknik direktör Francesco Farioli'yle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Serie A ekibinin 33 yaşındaki çalıştırıcıyla ilgilendiği belirtildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika: Serie A ekibinden Francesco Farioli sürprizi

Alanyaspor'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Francesco Farioli konusunda bomba bir iddia ortaya atıldı. 33 yaşındaki teknik direktörün yeni adresinin Serie A olabileceği belirtildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

20 GALİBİYET ELDE ETTİ

Alanyaspor'da yardımcı antrenör olarak görev aldıktan sonra kısa bir süre Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Francesco Farioli, 31 Aralık 2021'de Akdeniz temsilcisine geri döndü. Genç teknik adam Alanyaspor'da 39 müsabakada sahaya çıktı. Francesco Farioli'nin öğrencileri bu süreçte 20 galibiyet elde etti. Alanyaspor 7 mücadelede sahadan 1 puanla ayrıldı.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

UEFA B Lisansı'na sahip Francesco Farioli'nin Alanyaspor'la olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. Akdeniz ekibinde başarılı bir performans sergileyen 33 yaşındaki teknik direktörle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

SPEZIA'NIN RADARINDA

Fabrizio Romano'nun haberine göre, teknik direktörü Thiago Motta ile yollarını ayırmaya hazırlanan İtalyan ekibinde ilk aday Farioli. Spezia'nın uzun süredir Farioli'yi listesinde tuttuğu ve Motta sonrası ciddi bir aday olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Liverpool'un inanılmaz otobüs turu

Yazarlar