Fenerbahçe Son dakika - Şike kumpası davası sonrası Fenerbahçe'den açıklama

Son dakika - Şike kumpası davası sonrası Fenerbahçe'den açıklama

04.06.2021 - 17:39 | Son Güncellenme:

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurdukları gerekçesiyle 88 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. Dönemin Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç 2 bin 412 yıl 10 ay hapis cezasına mahkum edildi. Karar sonrası Fenerbahçe kulübü paylaşımda bulundu.

Son dakika - Şike kumpası davası sonrası Fenerbahçeden açıklama

FETÖ organizasyonu 'futbolda şike kumpası' davasında kararlar çıktı. Dönemin Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç 2 bin 412 yıl 10 ay hapis cezasına mahkum edildi. Karar sonrası Fenerbahçe kulübü paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMA

Fenerbahçemize kumpas kuranların binlerce yıl hapse mahkum olduğu bu tarihi günde, camiamız yek vücut oldu.

Taraftarlarımız, üyelerimiz, Fenerbahçemizin haklılığını sosyal medya hesaplarından haykırırken, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 9 branşımızın sporcuları, şube sorumluları #HaklıydıkKazandık etiketiyle resmi Twitter hesabımızın paylaştığı fotoğrafla camiamızın omuz omuza verdiğini gösterdi.

10 yıldır süren mücadelenin sonunda Fenerbahçe Spor Kulübü, başkanı, yöneticisi, sporcusu ve taraftarıyla bir bütün olarak Fenerbahçe’nin yıkılmadığı mesajını en güçlü şekilde verdi.

4 Haziran 2021 tarihi de tıpkı 3 Temmuz 2011 gibi tarihe kazındı, Fenerbahçe’nin FETÖ’ye ve onunla olanlara karşı verdiği mücadeleyi kazandığı gün olarak tarihe geçti.