Konferans Ligi Son dakika: Sivasspor yenilmiyor! Rıza Çalımbay’ın öğrencilerinden 20 maçlık seri

Son dakika: Sivasspor yenilmiyor! Rıza Çalımbay’ın öğrencilerinden 20 maçlık seri

06.08.2021 - 10:12 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan Sivasspor, 20 maçtır sahadan mağlup ayrılmıyor. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, 31 Ocak 2021’de oynanan Alanyaspor karşılaşmasının ardından hiçbir mücadelede yenilgi yüzü görmedi.

Son dakika: Sivasspor yenilmiyor Rıza Çalımbay’ın öğrencilerinden 20 maçlık seri

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor; son 20 resmi maçında sahadan mağlubiyetle ayrılmadı. İç Anadolu temsilcisi, Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde tam 20 maçtır kaybetmedi. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Dinamo Batumi’yi yenerek serisini devam ettirdi.

Haberin Devamı

SON MAĞLUBİYET ŞUBAT’TA

Demir Grup Sivasspor’ın uzun serisi 11 Şubat’ta Türkiye Kupası’nda oynanan Antalyaspor maçının ardından başladı. Kırmızı-beyazlılar daha sonra evinde Kayserispor’u mağlup etti. Kırmızı-beyazlı ekip; sırasıyla Rizespor, Hatayspor ve Galatasaray’la berabere kalarak 3 maçta galibiyet sevinci yaşamadı. Sivasspor’da beraberlik serisi Karagümrük mücadelesiyle sona erdi.

GÖZTEPE MAÇI GOLLÜ GEÇTİ

Göztepe karşısında 5-3’lük galibiyet elde eden kırmızı-beyazlılar; Trabzonspor’la yenişemedi. Daha sonra Antalyaspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında 3 puan elde edildi. Sivasspor; Beşiktaş ve Denizlispor maçlarında sahadan 1’er puanla ayrıldı.

5 MAÇTA 4 GALİBİYET

Süper Lig’de son 5 maçta 4 galibiyet elde eden kırmızı-beyazlılar bu süreçte Başakşehir’le berabere kaldı. Kırmızı-beyazlılar 4 karşılaşmada; Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK, Fenerbahçe ve Kasımpaşa’yı mağlup etti.

Haberin Devamı

KONFERANS LİGİ’NDE 3’TE 3

Demir Grup Sivasspor, Avrupa kupalarına UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip, şu ana kadar çıktığı 3 maçta rakiplerini mağlup etmeyi başardı. Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu maçlarında Petrocub’u 2 maçta da 1-0’lık skorlarla yendi. Kırmızı-beyazlılar, son olarak Dinamo Batumi’yi 2-1’lik skorla geçmeyi başardı.