Galatasaray Süper Lig devlerinde transfer yarışı! Emirhan İlkhan savaşı

Süper Lig devlerinde transfer yarışı! Emirhan İlkhan savaşı

11.04.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Rams Başakşehir'in Torino'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Emirhan İlkhan gösterdiği performansla dikkat çekti. Süper Lig devlerinin genç oyuncuyu renklerine bağlamak için yarıştığı öğrenildi.

Süper Lig devlerinde transfer yarışı Emirhan İlkhan savaşı

Çağdaş Atan yönetimindeki Rams Başakşehir'in Torino'dan kiraladığı Emirhan İlkhan gösterdiği performansın ardından Süper Lig devlerinin radarına girdi. Beşiktaş altyapısına yetişen genç oyuncu için sezon sonunda transfer yarışı yaşanacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

Başakşehir ile yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu maddesi bulunmayan Emirhan İlkhan'ın kariyerini Türkiye'de sürdürmeye sıcak baktığı kaydedildi. Takvim'in haberine göre; Galatasaray'ın Emirhan İlkhan'ı gelecek sezon kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Sarı-kırmızılıların, Emirhan İlkhan için sezon sonunda hamle yapmaya hazırlandığı vurgulandı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da Torino ile sezon sonunda temas kuracağı aktarıldı.

Emirhan İlkhan bu sezon Başakşehir formasını 29 maçta giydi. 19 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 2 gol sevinci yaşadı. Emirhan İlkhan takım arkadaşlarına 3 asist yaparak dikkat çekti.

Emirhan İlkhan'ın Torino ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 19 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 3 milyon euro. Beşiktaş altyapısında yetişen Emirhan İlkhan, 2022-2023 sezonu başında 4 milyon 900 bin euro bedelle Torino'ya imza attı. Emirhan İlkhan, 2022-2023 sezonu devre arasında kiralık olarak Sampdoria'ya gönderildi.

Haberin Devamı

19 yaşındaki oyuncunun bir sonraki transferinden Beşiktaş yüzde 15 pay alacak. Emirhan İlkhan, U21 Milli Takımı'nda 5 maçta şans buldu.