Milli TakımSon dakika - TFF'den kırmızı liste krizi için flaş açıklama! 3 milli futbolcu gelemeyecek

Son dakika - TFF'den kırmızı liste krizi için flaş açıklama! 3 milli futbolcu gelemeyecek

30.08.2021 - 13:01 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Federasyonu, koronavirüs nedeniyle İngiltere'nin açıkladığı kırmızı listede yer alan ülkelerin milli futbolcularıyla ilgili aldığı karardan etkilenen Türk oyuncular hakkında açıklama yaptı. Eğer görüşmelerden sonuç alınamazsa Premier Ligi takımlarında forma giyen Çağlar Söyüncü, Ozan Tufan ve Halil Dervişoğlu, Karadağ maçı Türkiye’ye gelemeyecek.

Son dakika - TFFden kırmızı liste krizi için flaş açıklama 3 milli futbolcu gelemeyecek

Türkiye Futbol Federasyonu, Premier Lig'de oynayan milli takım oyuncuları için temasları sürdürüyor. TFF'den yapılan açıklamada, "İngiltere'nin kırmızı listesinde yer alan milli futbolcularımız için temaslarımız devam ediyor" denildi.

Haberin Devamı

İngiltere’nin, Covid-19 nedeniyle açıkladığı kırmızı listesinde yer alan ülkelerin milli futbolcularıyla ilgili aldığı karardan etkilenen oyuncularımız için temaslar devam ediyor.

ÇÖZÜLEMEZSE 3 MİLLİ FUTBOLCU GELEMEYECEK

Eğer İngiltere ile ilgili durum devam ederse, yani bugün çözülemezse İngiltere Premier Ligi takımların forma giyen Çağlar Söyüncü, Ozan Tufan ve Halil Dervişoğlu, Karadağ maçı Türkiye’ye gelemeyecek.

3 milli futbolcumuz deplasmanda oynanacak Cebelitarık ve Hollanda maçlarında ise görev yapabilecek.

Son dakika - TFFden kırmızı liste krizi için flaş açıklama 3 milli futbolcu gelemeyecek

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler