Trabzonspor Son dakika - Trabzonspor, İsmail Köybaşı'na imza töreni düzenledi! İşte ilk sözleri

Son dakika - Trabzonspor, İsmail Köybaşı'na imza töreni düzenledi! İşte ilk sözleri

24.07.2021 - 16:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekibi Trabzonspor, bonservisi elinde olan İsmail Köybaşı'nı kadrosuna kattı. Bordo-mavili takım tecrübeli futbolcu için imza töreni düzenledi.

Son dakika - Trabzonspor, İsmail Köybaşına imza töreni düzenledi İşte ilk sözleri

Marlon'la yollarını ayırdıktan sonra sol bek arayışlarına başlayan Trabzonspor, İsmail Köybaşı'nı renklerine kattı. Karadeniz ekibi 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı İsmail Köybaşı için imza töreni organize etti.

Haberin Devamı

İsmail Köybaşı için düzenlenen imza törenine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da katıldı. Trabzonspor Kulübü, resmi YouTube hesabından canlı yayınla İsmail Köybaşı'nın açıklamalarını ekrana getirdi.

Törenin başında söz alan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Bizim sana güvencimiz tam. Rizespor Başkanı Tahir Kıran'a da çok teşekkür ediyoruz. Seni bu noktaya getiren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ülke futbolunun önemli değerlerinden birisin. Mücadelemiz zor, yolumuz çetin. Allah yardımcın olsun, sakatlık vermesin. Hoş geldin" açıklamasında bulundu.

İsmail Köybaşı'nın ilk açıklamaları şu şekilde:

 "Bana güvendiğiniz için başta sizlere teşekkür etmek istiyorum. Şu andaki konuşmalarınızdan çok heyecanlandım. Kalbim pır pır atıyor. Burada olmamı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Uyumun ve ailenin gerçek başarıyı getireceğine inanıyorum. Kulüpteki başarının buralardan geçeceğine inanan biriyim. Tekrar teşekkür ediyorum. Fiziksel ve mental olarak hazırım, bir an önce sahaya çıkıp şampiyonlukta pay sahibi olabilmek için sabırsızlanıyorum. Trabzon'a gitmek için çok sabırsızlanıyorum. Burada bu sevgiyi gördükçe, orada yaşayacaklarımı hayal bile edemiyorum."

Haberin Devamı

1967 ADET FORMA ALDI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu imza töreninin ardından İsmail Köybaşı'na, "Yabancı oyuncularımıza 5'er bin forma sattım. Yerli olarak sana bin 500 forma yazıyorum" dedi.

İsmail Köybaşı, Ağaoğlu'na "Kuruluş günümüz olan 2 Ağustos yaklaşıyor. İzin verirseniz ben forma sayısını 1967 yapmak isterim. Bunu gönülden söylüyorum" cevabını verdi.

Yazarlar