Trabzonspor Son dakika - Trabzonspor'da Berat Özdemir gelişmesi! Muhtemel 11'ler...

Son dakika - Trabzonspor'da Berat Özdemir gelişmesi! Muhtemel 11'ler...

20.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de tekrar çıkışa geçmek isteyen Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, öğrencilerini yeniden ayağa kaldırmak için seferber oldu. Takımın önemli ismi Berat’ın da idmanlara başlaması bugünkü Ankaragücü maçı öncesi moral kazandırdı

Trabzonspor’da tek gündem bugünkü Ankaragücü maçı oldu. Bordo-mavili takımda alınan kötü sonuçların ardından moral olarak düşüş yaşayan oyuncularını tekrar ayağa kaldırmak için Teknik Direktör Abdullah Avcı büyük çaba harcadı. Futbolcuların da tekrar çıkışa geçmek için her şeyi yapacakları ve galibiyet sözü verdikleri öğrenildi.
Ankaragücü maçında 11’de değişiklere gitmeyi planlayan Avcı, Berat Özdemir’in son yapılacak kontrollerine göre kadrosunu şekillendirecek. Eğer genç futbolcu forma giyerse ona şans verecek. Tecrübeli çalıştırıcı Hüseyin’in yerine sağbekte ise Serkan Asan’ı görevlendirecek.

Haberin Devamı




Nwakaeme’ye uyarı
Bordo-mavili takımın teknik patronu Avcı, son haftalarda beklenen performansı ortaya koyamayan Nwakaeme’yi de uyardı. Avcı’nın oyuncusundan daha fazla sorumluluk almasını istediği bildirildi. Bu sezon 24 maçta 6 gol, 4 asistle görev yapan tecrübeli futbolcu geçmiş dönemlerin gerisinde kaldı. Nwakaeme, geçtiğimiz sezon 24 maçta 10 gol ve 8 asistlik bir katkı vererek takımın çıkışında pay sahibi olmuştu

Hazırlıklar tamamlandı
Süper Lig’de aldığı kötü sonuçları telafi etmek isteyen bordo-mavililer, bugün Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla tamamladı.
Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda teknik ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 çalışması ve sınırlı alan oyunları gerçekleştirildi. İdman çift kale maç ile son buldu.

Haberin Devamı

Son dakika - Trabzonsporda Berat Özdemir gelişmesi Muhtemel 11ler...

Yazarlar