Trabzonspor Son dakika - Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan resmen açıklandı! Fesih bedeli...

Son dakika - Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan resmen açıklandı! Fesih bedeli...

14.01.2022 - 16:38 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Yusuf Erdoğan ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. Öte yandan, Abdulkadir Parmak'ın bedelsiz olarak Kayserispor'a kiralandığı duyuruldu.

Son dakika - Trabzonsporda Yusuf Erdoğan resmen açıklandı Fesih bedeli...

Trabzonspor, Yusuf Erdoğan ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. Öte yandan, Abdulkadir Parmak'ın bedelsiz olarak Kayserispor'a kiralandığı duyuruldu.

Haberin Devamı

Trabzonspor Kulübü'nden Kamu Aydınlatma Paltformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, Kasımpaşa'dan transfer edilen Yusuf Erdoğan ile 3.5 yıllık anlaşmaya varıldı. 

Anlaşmaya göre Erdoğan'a, 2021-2022 futbol sezonunun ikinci yarısı için 3 milyon 500 bin TL, 2022-23 sezonu için 7 milyon TL, sonraki sezonlarda ise bir önceki sezonda aldığı ücrete tüketici-üretici fiyat endeksinin yarısı kadar ücret artışı uygulanacak. Oyuncunun menajerine de ayrıca, futbolcunun sözleşmesinin devam etmesi şartına bağlı olarak Yusuf Erdoğan'a ödenecek yıllık ücretin yüzde 10'u kadar ödeme yapılacak.

Bordo mavili kulüp ayrıca, sözleşme fesih bedeli olarak Kasımpaşa'ya iki taksit halinde toplam 500 bin Euro+KDV ödeme yapacak. 

Haberin Devamı

Son dakika - Trabzonsporda Yusuf Erdoğan resmen açıklandı Fesih bedeli...