Galatasaray Son dakika transfer | Galatasaray'da 10 numara için 2 hedef! Yeşil ışık yaktı

Son dakika transfer | Galatasaray'da 10 numara için 2 hedef! Yeşil ışık yaktı

17.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Devre arası transferi için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, 10 numara için 2 aday belirledi. İtalyan ekibi ayrılığa yeşil ışık yaktı.

Son dakika transfer | Galatasarayda 10 numara için 2 hedef Yeşil ışık yaktı

Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. İki aday için görüşmelerini sürdüren Aslan'a İtalyan ekibi yeşil ışık yaktı.

Haberin Devamı

Galatasaray’da iyileşen Davinson Sanchez yarın formasına kavuşuyor. Kolombiyalı stoper, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Ümraniyespor maçında 11’de başlayacak. Aslan’da Mauro Icardi’nin ise bugün takımla beraber antrenmanlara başlayacağı açıklandı.

HEDEF 10 NUMARA
Galatasaray devre arasında 10 numara için iki aday belirledi. Aslan, Daichi Kamada veya Mario Pasalic’ten birini renklerine bağlamak için harekete geçti. Yaz döneminde de Cim-Bom’un gündemine gelen ama Lazio ile anlaşan 27 yaşındaki Kamada için devreye giren sarı-kırmızılılar, İtalya’da olan Japon futbolcu için teklifini yaptı.

Lazio’nun da Kamada’nın ayrılığına yeşil ışık yaktığı ve kulüpleri arasındaki görüşmelerin devam ettiği belirtildi. 

Haberin Devamı

Son dakika transfer | Galatasarayda 10 numara için 2 hedef Yeşil ışık yaktı

B PLANI PASALIC
Galatasaray, B planı olarak ise Atalanta forması giyen Hırvat yıldız Pasalic üzerinde duruyor. 28 yaşındaki futbolcu için istenen 8 milyon euroluk bonservisin ise yüksek bulunduğu bildirildi.

RIDVAN YILMAZ İÇİN RET
Diğer taraftan sol bekteki alternatiflerden olan Rıdvan Yılmaz için kulübü Glasgow Rangers’tan olumsuz yanıt alındı. Sarı-kırmızılıların gönderilecek futbolcuların durumuna ve gelecek paraya göre yeni strateji belirleyebilecek.

Son dakika transfer | Galatasarayda 10 numara için 2 hedef Yeşil ışık yaktı