Fenerbahçe Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'den Efecan Karaca sürprizi

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'den Efecan Karaca sürprizi

01.02.2022 - 13:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı Lacivertliler, Aytemiz Alanyaspor forması giyen Efecan Karaca için Alanyaspor ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Sarı Lacviertliler sol bek için Ghislain Konan'ı gündeminde tutarken forvet transferi için Benfic'dan Haris Seferovic'in ismi gündeme gelmişti. Portekiz'den O Jogo sitesi, Haris Seferovic'in Haziran ayına kadar Benfica'da kalacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Ghislain Konan için için hem oyuncu hem kulübüyle anlaşma sağlayan Fenerbahçe, oyuncunun menajeriyle henüz anlaşma sağlayamadı ve transferde beklemeye geçildi.

Konan ve Seferovic dışında transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de son olarak Efecan Karaca ismi gündeme geldi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberne göre Fenerbahçe, Efecan Karaca için Alanyaspor ile görüşmelere başladı. Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a ilk teklifinin Sinan Gümüş ve para teklifi olduğu fakat Alanyaspor'un bunu reddettiği iddia edildi.

Fenerbahçe ve Alanyaspor takas görüşmelerini sonlandırırken iki kulüp arasındaki görüşmelerin bonservis bedeli üzerinden devam ettiği aktarıldı.

Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, Karagümrük'te görev yaptığı dönemde Sinan Gümüş'ü transfer etmek istemiş fakat transfer gerçekleşmemişti.

Haberin Devamı

FRANCESCO FARIOLI'DEN EFECAN KARACA YORUMU

''Türkiye ile yollarım Merih Demiral sayesinde kesişti. Teknik ekipte yer alırken onunla çalışmıştım. Daha sonra bu sayede Alanya'da Çağdaş Atan'la çalışma fırsatı yakaladım.'' diyen genç teknik adam, ''Kariyerime 19 yaşında kaleci antrenörü olarak başladım, çok çalışarak bugünkü konumuma geldi. Ligin en genç hocası olmak beni mutlu ediyor, ama aynı zamanda sorumluluk da yüklüyor. Her zaman hazır olmak gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

Farioli, Karagümrük dönemiyle ilgili ise ''Futbol oynamış teknik direktörler oynamayanlara göre daha fazla krediye sahip. Fatih Karagümrük'te geçirdiğim sürede önemli tecrübeler kazandım'' dedi.

Galatasaray maçı yorumu

''Sahadaki performans beni mutlu etti. Çalışmamız gerek çok fazla detay var. Ligin ikinci yarısının ne kadar mücadeleci olduğunu hepimiz biliyoruz. Giresunspor maçından sonra oyuncularıma Galatasaray maçının öneminden bahsettim. Mücadeleci bir maç olacak. Yüsek motivasyon açısında mücadeleci olacak. Aldığımız puanlar bizde doygunluk yaratmış olabilir, oyuncularımı sürekli uyarıyorum.''

İtalyan teknik adam Efecan Karaca takımda kalacak mı? sorusuna ''Efecan Karaca, takımda yeri doldurulamaz bir oyuncu. Onun kalması kritik bir transfer yapmaktan daha önemli. Oyuncularıma gelen transfer teklifleri beni rahatsız ediyor, çünkü onların kafasını karıştırıyor.'' yanıtını verdi.

Haberin Devamı