Galatasaray Son dakika transfer haberi: Mostafa Mohamed sürprizi! Yeni adresini duyurdular

Son dakika transfer haberi: Mostafa Mohamed sürprizi! Yeni adresini duyurdular

02.04.2022 - 14:17 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların Zemalek'ten 4 milyon dolar karşılığında bonservisini aldığı 24 yaşındaki oyuncunun transferi için Avrupa'nın önemli kulüplerinden biri daha devreye girdi.

Son dakika transfer haberi: Mostafa Mohamed sürprizi Yeni adresini duyurdular

Bu sezon Uefa Avrupa Ligi grup aşamasında ve son 16 turunda eşleştiği Barcelona'ya karşı oynadığı futbolla büyük ses getiren sarı-kırmızılarda birçok oyuncu gösterdiği performanslarla Avrup devlerinin dikkati çekmeyi başardı. Kerem Aktürkoğlu, Marcao ve Nelsson için dev kulüpler sıraya girerken Mısırlı golcü Mostafa Mohamed için de önemli bir transfer gelişmesi yaşandı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde oldukça başarılı bir performans gösteren ve Barcelona ile çeyrek final için kıyasıya bir mücadele veren Galatasaray'da futbolcular bir nevi vitrine çıkmış oldular. Sarı-kırmızılılarda Marcao, Nelsson ve Kerem Aktürkoğlu dikkatleri çeken oyuncular oldu ve birçok dev kulüp bu oyuncuları yakın takibe almıştı.

 

Son dakika transfer haberi: Mostafa Mohamed sürprizi Yeni adresini duyurdular

Bordeaux'un kapısından dönmüştü

Mısırlı golcü oyunucuyu bu sezonun başında Fransız ekibi Bordeaux, kadrosuna katmak istemiş ancak sarı-kırmızılıların Mohamed'in o dönem için bonservisini elinde bulunduran Zamalek ile satın alma opsiyonu konusunda anlaşma sağlayamaması sebebiyle görüşmeler sonuçsuz kalmıştı.

Türkiye'den bir transfer daha

Galatasaray'da önemli bir transfer gelişmesi yaşanıyor. NTV Spor'un Fransız basınına dayandırdığı haberine göre Lille, Mısırlı golcü oyuncu için devreye girdi. Yakın dönemde Türkiye'den birçok transfer yaparak Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve Mustafa Kapı gibi oyuncuları kadrosuna katan Fransız temsilcisi, bunlara bir yenisini Mostafa Mohamed'i transfer ederek gerçekleştirmek istiyor.

Haberin Devamı

Son dakika transfer haberi: Mostafa Mohamed sürprizi Yeni adresini duyurdular

Burak Yılmaz ile sözleşme yenilememesi ve Jonathan David'i Avrupa devlerinden birine satması beklenen Lille, Galatasaray'dan Mostafa Muhammed'i transfer ederek forvet rotasyonunda değişikliğe gitmeyi planlıyor.

12 gole doğrudan etki etti

Mısır ekibi Zamalek'ten önce kiralanan sonra bonservisi ile transfer edilen Mısırlı oyuncu, bu sezon 36 resmi maçta 7 gol atıp 5 de asist yaptı.

 

Galatasaray'ın Genç Yıldızı: Kerem Aktürkoğlu