Galatasaray Son dakika transfer haberi: PSG'den Galatasaray'a transfer şoku! Planlar alt üst oldu

Son dakika transfer haberi: PSG'den Galatasaray'a transfer şoku! Planlar alt üst oldu

28.12.2021 - 08:15 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle Galatasaray transfere hız verdi. Golcü takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızılı takıma Fransız devi PSG'den bir değil 2 kötü haber geldi.

Ocak ayı transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a, Fransız devi PSG'den kötü haberler geldi. Ara transfer döneminde kadrosuna bir golcü transferi yapmak isteyen Aslan'ın önceliği Vedat Muriqi'ydi. Sarı kırmızılılar bu transfer için Patrick van Aanholt'u takasta kullanacaktı.

Haberin Devamı

KURZAWA HESAPLARI BOZDU
Bu sezon Paris'te forma şansı bulamayan ve ara transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen Layvin Kurzawa için Lazio devreye girdi. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Galatasaray'ın da istediği Kurzawa, Lazio Teknik Direktörü Sarri'nin de ilgisini çekti. Haberde, İtalyan teknik adamın van Aanholt'a olan ilgisinin de sürdüğünün altı çizildi.

MURIQI TRANSFERİNE ENGEL OLABİLİR
Kurzawa'nın Lazio'ya transfer olması durumunda, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, van Aanholt'un yerine düşündüğü ismi kaybedecek. Aynı zamanda Lazio'nun bir sol bek alıyor oluşu, Vedat Muriqi - van Aanholt takasını da rafa kaldırtacak.

Yazarlar