Galatasaray Son dakika transfer haberleri | Tottenham'ın yıldızı Vertonghen Galatasaray'a...

Son dakika transfer haberleri | Tottenham'ın yıldızı Vertonghen Galatasaray'a...

11.06.2020 - 09:03 | Son Güncellenme:

Corona virüsü nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da tüm hesaplar şampiyonluğa göre yapılıyor. Sezon sonunda yarışı lider bitirerek Şampiyonlar Ligi'nde yeniden yer almak isteyen Cim Bom'da dünya yıldızları transfer listesine alındı. Marcao ve Luyindama'ya gelen teklifler üzerine harekete geçen sarı-kırmızılılar Tottenham'ın yıldızını sezon sonunda bedava kadroya katabilmek için girişimlerini sıklaştırdı. İşte Galatasaray'da yaşanan son gelişmeler...

Corona virüsü salgını nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor ve şampiyonluk planları yapılıyor.

Haberin Devamı

Kiralık futbolcular ile yolların ayrılması planlanan sarı-kırmızılılarda o bölgelere transfer yapılması için de girişimler devam ediyor.

Fatih Terim'in isteği doğrultusunda oyuncu arayışlarını sürdüren ve yeni sezon öncesi birçok isimle temasa geçen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşanıyor. Marcao ve Luyundima'ya gelen teklifler üzerine harekete geçen sarı-kırmızılı ekip, sürpriz bir isimle ilgilenmeye başladı. Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken son olarak Tottenham ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Jan Vertonghen'i gündemine aldı.

Gelecek sezon Avrupa kupaları için iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar, tecrübesiyle defans hattına büyük katkı sağlayacağı düşünülen Belçikalı oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Galatasaray, 33 yaşındaki oyuncuya yaşı nedeniyle 2 milyon euro maaş ve 2 yıllık sözleşme önerisinde bulunmayıp planlıyor.

İTALYA VE İSPANYA'DAN DA TEKLİFLER ALIYOR

8 yıllık Tottenham macerasının sonuna gelen ve sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Vertonghen'in transfer konusunda kararını sezonun tamamlanmasının ardından vereceği ifade edildi.

Luyundima veya Marcao'nun ayrılma ihtimali nedeniyle listeye alınan Belçikalı futbolcuya İtalya Serie A ekiplerinden İnter ve Roma, İspanya La Liga ekiplerinden Valencia ve Real Betis gibi takımların da talip olduğu belirtiliyor.

Bu sezon Tottenham formasıyla 26 maça çıkan Belçikalı oyuncu 2 gol 1 asistlik katkı verdi.