İspanya La Liga Son dakika - Transferde yılın bombası patladı! Mbappe, Real'le anlaştı, rekor ücret

Son dakika - Transferde yılın bombası patladı! Mbappe, Real'le anlaştı, rekor ücret

31.01.2022 - 15:08 | Son Güncellenme:

Son dönemin en fazla merak edilen transferi artık gerçekleşiyor. İspanyol devi Real Madrid, Fransız ekibi PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kylian Mbappe ile anlaştı. Fransız yıldızın yıllık 50 milyon Euro kazanacağı iddia edildi.

Transferde son dakika! Almanya'da yayın yapan ünlü Bild gazetesi, son dönemin en çok merak edilen konusu olan Kylian Mbappe-Real Madrid transferi için bombayı patlattı.

Haberin Devamı

Fransız devi Paris Saint Germain ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mbappe'nin La Liga ekibi Real Madrid'le anlaşmaya vardığı bildirildi. 

BEDELSİZ OLARAK İMZA
Hatta Real Madrid'in bu transferi bedelsiz yapacağı kaydedildi. Fransız yıldızın sözleşmesi sona ereceği için yeni sezonda eflatun-beyazlılara bedelsiz katılacağı vurgulandı. 

Son dakika - Transferde yılın bombası patladı Mbappe, Realle anlaştı, rekor ücret

REKOR ÜCRET
23 yaşındaki Mbappe'nin Real Madrid'den yıllık 50 milyon euro maaş kazanacağı aktarıldı. Şu anda PSG'den yıllık 22 milyon euro alan başarılı futbolcunun böylece Real Madrid'den 2 katından fazla bir maaş alacağı bildirildi. Bu maaş aynı zamanda rekor olacak. 

Fransa Milli Takımı'nın dünya yıldızı Kylian Mbappe, bu sezon Paris Saint germain formasıyla çıktığı 25 maçta, 18 gol ve 12 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı