Galatasaray Son dakika - Ünal Aysal'dan adaylık açıklaması

Son dakika - Ünal Aysal'dan adaylık açıklaması

26.05.2021 - 17:28 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da seçim heyecanı yaşanırken seçim başvurusuna 48 saat kala Ünal Aysal'la ilgili başkanlık iddiaları gündeme geldi. Aysal konuyla ilgili Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda seçim başvurusuna 48 saat kala heyecan dorukta. Sarı kırmızılı ekipte Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk ve Işın Çelebi başkan adaylıklarını resmen açıklarken eski Ünal Aysal'la ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

Yeniden başkan adaylığı düşündüğü iddia edilen Aysal Skorer'den Nergis Aşkın'a özel açıklamalarda bulundu.

'ADAYLIK DÜŞÜNMÜYORUM'
Sarı kırmızılı kulübün eski başkanı Ünal Aysal; 'Kesinlikle başkan adaylığını düşünmüyorum. Bu tür büyük camialarda seçim döneminde böyle dedikodular oldu. Daha önce verdiğim bir röportajda da başkan adayı olmayı düşünmediğimi söylemiştim' dedi.

İŞTE AYSAL'IN DAHA ÖNCE YAPTIĞI BAŞKANLIK AÇIKLAMASI
"Şu anda bir şekilde Galatasaray'da çalışıyorum. Galatasaray Eğitim Vakfında yönetim kurulunda ve mütevelli heyetindeyim. Galatasaray genel kurul ve divan kurulu üyesiyim. Yani Galatasaray'ın her yerindeyim. Şapkamı alıp gitmiş değilim. Yeniden başkan olmam ne bana ne de Galatasaray'a bir şey kazandırır. Benim tecrübemdeki insanların Galatasaray'a katkısı genel kurul içinde eksik olanları görüp, yeni bir düzenin kurulmasında fikir önderliği yapmaktır. Herhalde önümüzdeki günlerde bunu yapacağım."

Haberin Devamı

 

 

Yazarlar