Galatasaray Son kurban Riekerink

Son kurban Riekerink

21.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe tarihi geleneğini yine devam ettirdi. Sarı-lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray’a karşı Kadıköy’de yakaladığı büyük başarıyı artırarak sürdürdü.

Son kurban Riekerink

Fenerbahçe tarihi geleneğini yine devam ettirdi. Sarı-lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray’a karşı Kadıköy’de yakaladığı büyük başarıyı artırarak sürdürdü. Kritik mücadeleden 3 puanla ayrılan Fenerbahçeli futbolcular, 21. yüzyılda hiç kaybetmedi.

Haberin Devamı

Böylelikle bu geleneksel seri 18 seneye yükseldi. Son olarak sarı-kırmızılı rakibine 22 Aralık 1999’da evinde 2-1 kaybeden Fenerbahçe, son 21 resmi maçta 15 galibiyet 6 beraberlik aldı. Bu süre zarfında rakibine 43 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde sadece 14 gol gördü.

Galatasaray’da Kadıköy’de kaybeden teknik direktörler arasına Jan Olde Riekerink de eklendi. 18 yıldır kazanamayan antrenörler arasına giren Hollandalı hoca, ilk Kadıköy sınavını kaybetti. Buna göre daha önce Kadıköy’den galibiyet alamayan hocalar Riekerink ile beraber şöyle; Lucescu, Fatih Terim, Hagi, Eric Gerets, Feldkampp, Skibbe, Rijkaard, Mancini ve Hamza Hamzaoğlu.