Skorer Son söz Kartal’ın

Son söz Kartal’ın

10.02.2011 - 01:16 | Son Güncellenme:

Engin Ataman yönetimindeki ilk maçında Efes Pilsen’i ligde elinden kaçıran Beşiktaş Cola Turka, bu kez affetmedi, rakibini ikinci yarıdaki etkili oyunuyla yenerek, Türkiye Kupası’nda yarı finale yükseldi

Son söz Kartal’ın

Spor Toto Türkiye Kupası 8’li finallerinin ilk maçında Efes Pilsen’i, Ogilvy’nin bitime 2 saniye kala attığı basketle 57-55 yenen Beşiktaş Cola Turka, yarı finale yükseldi.
Maça Kerem Gönlüm’ün basket faul sayısıyla başlayan Efes Pilsen, Rakocevic’in basketleriyle 3. dakikayı 10-2 üstün geçti, ilk periyodu 17-10, devreyi ise 32-24 üstün bitirdi.
İkinci yarıya Vujcic ve Kerem Gönlüm’ün basketleriyle başlayarak 36-24 ile 12 sayılık farka ulaşan Efes Pilsen, hücumda tıkanıp 7 dakikada sadece 3 sayı atınca Chatman ve Serhat ile farkı azaltırken, Ogilvy ile 28. dakikada maçta ilk kez öne geçti: 39-38. Aynı oyuncunun basket faul sayısıyla farkı 4 sayıya çıkaran siyah-beyazlılar son çeyreğe 44-42 üstün girdi.

Haberin Devamı

Galibiyeti Ogilvy getirdi
4. çeyreğin ilk 4 dakikasında da sadece Beşiktaş 2 sayı üretince 34. dakika 46-42 geçildi. Cevher’in üçlüğüyle farkı 7 sayıya çıkaran Beşiktaş karşısında periyodun ilk basketini 6. dakikada Sinan ile bulan Efes, Likholitov’un yaptığı sportmenlik dışı faulle farkı 3 sayıya kadar indirse de, yine Cevher ile çok kritik bir üçlük bulan Beşiktaş son dakikaya 55-49 önde girdi. Efes Roberts ile iki üçlük bulup bitime 7 saniye kala skora denge getirse de, son hücumda Kemp’in girmeyen topunu hücum ribauntu alıp tamamlayan Ogilvy Beşiktaş’ı yarı finale taşıdı. Ogilvy 19 sayı, 11 ribaunt ile maçın en değerli oyuncusu da seçildi.

Son söz Kartal’ın

Kupada 2 maç var
Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası 8'li finali heyecanı bugün oynanacak 2 karşılaşma ile devam edecek. Kayseri Kadir Has Spor Salonu'ndaki müsabakaların ilki saat 18.00'de Galatasaray Cafe Crown ile Olin Edirne arasında oynanırken, günün ikinci maçında Fenerbahçe Ülker, 20.30'da Banvit karşısına çıkacak. Karşılaşmaları Sports TV naklen ekrana getirecek.

Yazarlar