Basketbol Son söz Komşu'nun

Son söz Komşu'nun

24.10.2013 - 21:31 | Son Güncellenme:

Sahasında 24 maçtır yenilmeyen Galatasaray’ın serisini son 2 yılın Euroleague şampiyonu Olimpiakos bitirdi. 3. çeyrek dışında kötü hücum eden sarı-kırmızılı temsilcimize Göksenin ile Jawai’nin çabası yetmedi

Son söz Komşunun

ÜMİT AVCI

Haberin Devamı

Galatasaray Liv Hospital, THY Euroleague C Grubu’ndaki 2. maçında Yunanistan’ın Olimpiakos takımına 78-67 yenilerek ilk mağlubiyetini aldı.

Cim-Bom, 2. dakikada 7-4’lük üstünlüğü yakalasa da, Spanoulis önderliğinde çok iyi organize olan Olimpiakos, mükemmel savunma yapıp 7 dakika temsilcimize sayı attırmayınca 15-0’lık seri yakaladı ve ilk periyodu 22-11 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstün oyununu devam ettiren Olimpiakos, Jawai’nin boyalı alan sayılarına rağmen üç sayı çizgisinin gerisinden iyi bir yüzde yakaladı, 17. dakikada 36-20 ile farkı 16’ya çıkarıp, devreyi de 42-30 galip bitirmeyi başardı.

Arroyo’nun sayıları yetmedi
İkinci yarıda Göksenin’in savunmada, Arroyo’nun hücumda devreye girmesiyle farkı hızla etiren ve Porto Rikolu yıldızı ile 29. dakikada 57-56 öne geçen temsilcimiz, buna karşın son çeyreğe 59-57 geride girmekten kurtulamadı.

Haberin Devamı

Olimpiakos, son çeyrekte de üç sayı çizgisinin gerisinden çok kritik basketler bulmaya devam etti. Temsilcimizin hücumdaki ritmini de yitirmesi sonucu, bitime 2 dakika kala 74-65 öne geçen konuk takım, kalan bölümde farkı daha da açarak, 78-67 galip geldi.

ÜMİT AVCI'NIN MAÇ YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

NOTLAR

Basketbol THY Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçında Yunanistan'ın Olympiakos ekibini konuk eden Galatasaray Liv Hospital, taraftar desteğini arkasına aldı.

Gruptaki ilk maçında İtalya'nın Montepaschi Siena takımını deplasmanda 84-75 yenerek THY Avrupa Ligi'ne başarılı bir başlangıç yapan sarı-kırmızılı ekibi, bu kulvarda son iki sezonun şampiyonu olan Yunan temsilcisi karşısında evindeki ilk maçta taraftarları yalnız bırakmadı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçta tribünleri dolduran Galatasaray taraftarları, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına maç öncesinde moral verdi.

Cenk Akyol oynayamadı

Galatasaray Liv Hospital'ın başarılı oyuncusu Cenk Akyol, sakatlığı nedeniyle Olympiakos'a karşı forma giyemedi.

Belindeki ağrılara rağmen takımda forma giyen Cenk Akyol, bu kez ağrılarının artması üzerine maç kadrosundan çıkarıldı ve Yunan temsilcisine karşı takımdaki yerini alamadı.

Ünal Aysal, Yunan eşiyle maça geldi

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, erkek basketbol takımını bu önemli maçta yalnız bırakmayarak tribündeki yerini aldı.

Ünal Aysal, Yunan eşi Fani Grammatikogianni ile müsabakayı izlemeye gelirken, bu ikiliye Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile eşi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan eşlik etti.

Öte yandan, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol da karşılaşmayı salonda izledi.

Hakan Şükür tribünde

Galatasaray Futbol Takımı'nın efsane oyuncularından AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Galatasaray Liv Hospital-Olympiakos maçını izleyenler arasında yer aldı.

Protokol tribününde müsabakayı takip eden Hakan Şükür, zaman zaman yanına gelen taraftarları da kırmayarak imza verdi ve fotoğraf çektirdi.

Yazarlar