Trabzonspor Sörloth: ‘Ayaklarım yere basıyor’

Sörloth: ‘Ayaklarım yere basıyor’

19.04.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sörloth, hakkında çıkan transfer haberleri için “Yapmam gereken bunu itici bir güç olarak kullanarak söylentilerin gerçek olabileceğini göstermek” dedi

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Trabzonspor’un Norveçli forveti Alexander Sörloth, ülkesinde yayınlanan Indre Bane isimli programa görüntülü bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Gol krallığında zirvede yer alan bordo-mavili oyuncu, “Trabzonspor’da tecrübe ettiğim deneyim bambaşka. Taraftar sizi çılgınca bağrına basıyor ve sevildiğinizi görüyorsunuz. Üst düzey bir rekabetin içine girip zirvede yer aldığınızda futbol çok şey ifade ediyor. Yenilmez hissediyorsunuz. Bunun bir parçası olmak harika bir duygu” dedi.

Hakkında çıkan Real Madrid iddiaları kendisine hatırlatılan Sörloth şöyle devam etti: “Çok şükür ki ayaklarımı yere sağlam basmamı sağlayan bir ailem, dostlarım ve kız arkadaşım var. Bu tip şeyler ortaya çıktığında bunları doğru şekilde kullanmaya bakıyorum. Benim yapmam gereken bunu itici bir güç olarak kullanarak, nasıl iyi bir futbolcu olduğumu ortaya koyup, söylentilerin gerçek olabileceğini göstermektir.”

Şampiyonluk ve lige verilen arayla ilgili ise Norveçli santrfor, “Sürekli bu konuları düşünmemeye çalışmak gerek. Ancak tabii bu konu her zaman aklınızın gerisinde bir yerlerde oluyor. Sezonu şampiyon olarak tamamlayabilirsek, bu çok güzel olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘İtici güç oluyor’
Sörloth, vatandaşı olan futbolcuların farklı ülkelerde sergiledikleri başarılı performansın önemine de dikkat çekti. Norveçli futbolcu, “Erling Haaland Dortmund’da, Joshua King Bournemouth’ta, Martin Ödegaard Sociedad’da iyi işler çıkarıyorlar. Aynı hafta kendi liglerinde çıktıkları maçlarda iyi bir performans gösterip öne çıktıklarında bu durum benim için ekstra bir motivasyon sağlıyor” dedi.

Sörloth: ‘Ayaklarım yere basıyor’