Beşiktaş Sosa transferiyle Beşiktaş'ın kazanacağı 4 şey...

Sosa transferiyle Beşiktaş'ın kazanacağı 4 şey...

17.08.2016 - 09:08 | Son Güncellenme:

Dün sabah Beşiktaş formasıyla idmana çıkan Sosa, akşam çalışmasına katılmadı Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Arjantinli oyuncu, gece de Milan’ın yolunu tuttu

Sosa transferiyle Beşiktaşın kazanacağı 4 şey...

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla üst düzey bir performans sergileyen Jose Sosa, İtalyan ekiplerinden Milan'a gitti. Dün sabah Ümraniye'deki idmana katılan Arjantinli oyuncu, akşam çalışmasında ise yer almadı. Milan'ın 7.5 milyon euro'luk teklifini kabul eden siyah-beyazlılar, Avusturya kampından bu yana İtalyan ekibine gitmek istediğini açıklayan Sosa'ya istediği vizeyi verdi. Akşam yapılan antrenmanda yer almayan Sosa, tesiste bulunan eşyalarını topladı ve arkadaşlarıyla vedalaştı. Bu arada İtalyan basınından Sky Sport Italia, dün akşam Jose Sosa'nın gelecek sezon Milan forması giyeceğini duyurdu.

Haberin Devamı

GİTMESİNİN ARTILARI

1-Siyah-beyazlılar hem takımda problem yaratan bir futbolcudan kurtulmuş olacak hem de diğer futbolcuların konsantrasyonlarının dağılması engellenmiş olacak.

2- Sosa kalsaydı, İstanbul'da yaşamak istemeyen ailesinin yaratacağı problemler nedeniyle sahaya konsantre olamayacaktı. İkinci Fernandes vakası olabilirdi!

3- 31 yaşındaki Arjantinli yıldız 7.5 milyon euro'ya satılırsa; Beşiktaş yönetimi kalmak istemeyen bir futbolcuyu çok iyi bir fiyat karşılığında göndermiş olacak.

4- Beşiktaş UEFA ile yapılan anlaşma gereği oyuncu satmadan transfer gerçekleştiremiyor. Sosa'dan gelen para (7.5 milyon euro) başka oyuncuların bonservislerine harcanabilecek.

(Fotomaç)

Yazarlar