Magazin Şota Survivor'da pot kırdı! Acun Ilıcalı'nın yanında ağzından kaçırdı

Şota Survivor'da pot kırdı! Acun Ilıcalı'nın yanında ağzından kaçırdı

11.05.2022 - 11:39 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'da Gönüllüler takımı ödül oyununu kazanarak İngiltere'ye gitmeye hak kazandılar. Survivor yarışmacıları Hull City takımının maçını izlerken sonrasında teknik direktör Şota ile buluştu. Gürcü teknik adamın yaptığı gaf kısa sürede gümden oldu.

Şota Survivorda pot kırdı Acun Ilıcalının yanında ağzından kaçırdı

Survivor All Star 2022'de 9 Mayıs akşamında büyük ödül oyunu oynandı. İngiltere'ye, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City takımının maçını izlemeye giden uçakta yer almak için iki takımın yarışmacıları da parkurda kıyasıya mücadele etti.

Haberin Devamı

İki gün süren yarış sonunda kazanan Gönüllüler takımı oldu. Hull City taraftarlarının uğrak noktalarına giden yarışmacılar, İngiliz taraftarlarca Türk bayraklarıyla karşılandı. Yarışmacılar, tecrübeli çalıştırıcı Şota ile buluştu. Hull City'nin Championship'in son haftasında Nottingham Forest ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçı izleyen Gönüllüler, daha sonra takımla birlikte yemek yedi.

ŞOTA İLE BİR ARAYA GELDİLER

Yemeğin ardından ekibin teknik direktörü Şota ve kulübün sahibi Acun Ilıcalı ile bir araya gelen Gönüllüler, deneyimli çalıştırıcı ile uzun süre sohbet ettiler.

Şota Survivorda pot kırdı Acun Ilıcalının yanında ağzından kaçırdı

TRABZON'UN ŞAMPİYONLUĞUNU AĞZINDAN KAÇIRDI
Öte yandan Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonun Trabzonspor olduğunu ağzından kaçırdı. Survivor yarışmacılarıyla sohbet esnasında bordo - mavili takımdaki günlerini anlatan Şota, istemeden de olsa pot kırdı.

Haberin Devamı

Şota Survivorda pot kırdı Acun Ilıcalının yanında ağzından kaçırdı

Şota, Trabzonspor'daki dönemlerinden bahsederken "Okan, Ogün, Abdullah... 8 kişi milli oyuncuydu benim dönemimde Trabzonspor'da." ifadelerini kullandı.

Yarışmacılardan Hikmet Tuğsuz: "Evet ama o kadro şampiyon olamadı." derken Şota: "Olamadı evet ama olsun, şimdi oldular." diyerek şampiyonluğu ağzından kaçırdı.

ŞOTA: "KİMSEYE SÖYLEMEYİN"
Hikmet: "Oldular mı?"
Şota: "Oldular tabii. Şimdi oldular.
Evrim Keklik: "Olmuşlar."
Seda Ocak: "Haberi verdiğiniz iyi oldu."

Trabzonspor'un şampiyonluğunu ağzından kaçıran tecrübeli teknik direktör, kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı ve "Siz döndüğünüzde kimseye söylemeyin" dedi. Acun Ilıcalı ise bu anları gülerek karşıladı.

Şota Survivorda pot kırdı Acun Ilıcalının yanında ağzından kaçırdı

Yazarlar