Diğer Spor camiasından mesajlar...

Spor camiasından mesajlar...

04.07.2016 - 12:55 | Son Güncellenme:

Yarın başlayacak Ramazan Bayramı nedeniyle spor camiasında kutlama mesajları yayınlandı.

Spor camiasından mesajlar...

İşte spor camiasının bayram mesajları;

Haberin Devamı

Fikret Orman

Fikret Orman, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bayramların birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Milletimizin birlik ve beraberliğinin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha ortaya çıktığı bu günlerde, teröre kurban verdiğimiz vatandaşlarımızın ve şehitlerimizin acıları hala tazeyken buruk bir bayram sevinci yaşıyoruz. İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygıyı artıran bayramlar, aile olma bilincimizi yeniden hatırlatmakta ve bizleri bir araya getirerek bağlarımızı güçlendirmektedir. Milli ve dini duygularımızın öne çıktığı; inançlarımızın, örf ve adetlerimizin sergilendiği Ramazan Bayramı'nın birliktelik, sağlık, sevgi ve huzur getirmesini diler, tüm ulusumuzun bayramını kutlarım."

Haberin Devamı

Dursun Özbek

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yarın başlayacak Ramazan Bayramı öncesi kutlama mesajı yayımladı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan mesajında Özbek, şunları kaydetti:
"Camiamızın ve taraftarlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle bir arada, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim."
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, yayımladığı bayram mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu zor günlerde Ramazan Bayramı’na erişmenin buruk mutluluğunu yaşıyorum. Teröre şehit verdiğimiz asker, polis ve sivil vatandaşlarımızın kaybı ve bunun büyük acısı bayram mutluluğumuzu doyasıya yaşamamıza engel oluyor.
Bu vesileyle iç ve dış tehditlere karşı göğsünü siper eden ve vatan toprağına düşen şehitlerimizin ailelerine sabırlar diliyor, onların, şehitlerimizin bizlere kutsal emaneti olduklarının bilinmesini istiyorum. Şahadet mertebesine ulaşan mekânları cennet şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Keza gazilerimize de acil şifalar diliyor, onların da bizler için paha biçilmez değerde olduklarını ifade ediyorum.
Yaz kış demeden vatanımızın her karış toprağı için canlarını feda etmeye hazır korkusuz askerlerimizin, polisimizin ve diğer kamu görevlilerimizin bayramını tebrik ediyor, onlara en derin şükranlarımızı sunuyorum.
Yüce Türk Milleti’nin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, ülkemize bolluk, milletimize refah, sağlık ve mutluluklar diliyorum."
Harun Erdenay
Türkiye Basketbol Başkanı Harun Erdenay spor camiasının ve basketbolseverlerin Ramazan Bayramı'nı kutladı.
TBF Başkanı Harun Erdenay, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Spor ve Basketbol Camiamızın Değerli Mensupları ve Sevgili Basketbolseverler,
Sporun ve basketbolun doğasında yer alan sevgi, barış, dostluk ve dayanışma gibi değerlerin daha da fazla anlam bulduğu bir Ramazan Bayramını idrak ediyoruz.
Türkiye Basketbol Federasyonu olarak; Ramazan Bayramı’na tüm kategorilerdeki milli takımlarımızın bizlere bayram sevinci yaşatmak için verdikleri mücadelenin gururu ile giriyoruz. Bayram öncesinde Dünya Şampiyonası’nda final oynayan U17 Erkek Milli Takımımız, bizlere büyük bir sevinç yaşattı. Ayrıca A Milli Kadın Takımımız da elemeleri geçerek, Rio'da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’nda yer almaya hak kazandı. Erkek Milli Takımımızın da Manila’da organize edilen elemeleri geçerek, bayrağımızı Rio’da dalgalandıracağına inancım tamdır.
Bu yıl ayrıca, 30 Temmuz - 7 Ağustos tarihleri arasında Samsun'da U18 Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genç Milli Erkek Basketbol Takımımız, Samsun’da organize edilecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemize madalya kazandırmak için sahaya çıkacaktır. Geçtiğimiz yaz olduğu gibi bu yıl da altyapı milli takımlarımızın büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum.
Başta Türk Basketbolu’nun ve sporunun bugünlere gelmesinde emeği geçmiş değerli büyüklerimiz olmak üzere; basketbol ailemizin tüm mensuplarının ve yakınlarının, kulüplerimizin, oyuncularımızın, teknik ve idari kadroların, hakemlerimizin, sponsorlarımızın, medya mensuplarının ve tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."