Futbol Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor!

Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor!

19.04.2024 - 12:29 | Son Güncellenme:

Hafta sonunda İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. 37. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 9 milyon 670 bin TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.

Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor

Beşiktaş, Trabzonspor ve Arsenal hesapları karıştırdı

Haberin Devamı

Spor Toto’nun 37. hafta programında genel beklentinin dışında sonuçlanan Beşiktaş - Samsunspor, Trabzonspor - Sivasspor ve Arsenal - Aston Villa maçları başlıca sürprizler oldu. Süper Lig’de Beşiktaş, sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalırken; Trabzonspor da evinde Sivasspor’a 1-0 kaybetti. Premier Lig’de şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Arsenal de yine taraftarı önünde Aston Villa’ya 2-0 kaybederek kritik bir yenilgi aldı.

14 bilenler ceplerini doldurdu, kazananlardan biri de Misli’den!

Spor Toto programında sürpriz sonuçlar çıkmasına rağmen 3 kişi, 14 maç bilerek adeta 15 maç bilmiş kazandı. Sadece 1 maçla 15’te 15’i kaçırmış olsalar da 14 bilerek tam 1 milyon 842 bin 34 TL kazandılar. Şanslı 3 kazanandan biri de Misli’den çıktı!

Haberin Devamı

İkramiye bu hafta 60 milyona ulaşabilir!

Geçtiğimiz hafta 9 milyon 670 bin TL devreden Spor Toto’ya ilgi devrettikçe daha da artıyor. Birbirinden heyecanlı maçların yer aldığı programda 60 Milyon TL’ye varan oldukça büyük meblağlı bir ikramiye verileceği tahmin ediliyor.

Spor Toto’da futbolseverleri harika maçlar bekliyor

Süper Lig maçları ve Avrupa’nın büyük liglerinden 5 karşılaşmanın bulunduğu programda, şampiyonluk yolunda kıyasıya mücadele veren Galatasaray ve Fenerbahçe’nin maçları yine heyecanla bekleniyor. Galatasaray pazar günü saat 19.00’da Pendikspor’u ağırlayacakken; Fenerbahçe ise pazartesi saat 20.00’de Sivasspor deplasmanına konuk olacak.

Avrupa’da bu hafta sonu birbirinden çekişmeli maçlar oynanacak. La Liga’da Real Madrid - Barcelona ve Valencia - Real Betis, Bundesliga’da Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen, Premier Lig’de Wolverhampton - Arsenal, Serie A’da ise Roma - Bologna maçlarının heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. Zorlu karşılaşmalar “Canlı İzle” veya “Canlı Sohbet” seçenekleriyle Misli’de olacak.

Spor Toto’da nasıl sistemli oynanır?

Spor Toto oyuncuları sistemli oyunu kazanma şansını artırmak için tercih etmektedir. Sistemli oyunda maç sonucuyla ilgili birden fazla tahminde bulunulabiliyor. Örneğin: Bir maça 1-0, 1-2 veya 0-2 gibi ikili tahminler yapılabilirken; aynı zamanda üç sonuca birden de oynanabiliyor. İki veya üç seçeneğe aynı anda oynayarak maçın riski azaltılıyor ve kazanma olasılığı daha da artıyor. Sistemli oyunda, oynanacak kolon sayısı arttığı için kupon bedeli de artmış olur. Sistemli tahminlerde kupon bedeli her bir ikili tahminde 2 ile, üçlü tahminde ise 3 ile çarpılmaktadır.

Haberin Devamı

Spor Toto’da ilk maç bugün 20.00’de… İşte bu haftanın tam programı!

Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor

Spor Toto’nun 38. hafta programı bugün saat 20.00’de oynanacak Beşiktaş - Ankaragücü maçıyla başlayacak. Siz de Spor Toto heyecanını hemen Misli’ye üye olarak doyasına yaşayın! Misli’de Spor

Toto karşılaşmaları ile ilgili yer alan detaylı istatistikleri ve yazar tahminlerini inceleyerek 15 bilenlerden biri siz olun!

Misli’den yeni üyelere 50 TL hediye! Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın, anında 50 TL kazanın ve Spor Toto heyecanını yaşamaya başlayın!

Haberin Devamı