Diğer "Spora desteğimiz devam edecek"

"Spora desteğimiz devam edecek"

22.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Turkcell’in ana sponsoru olduğu Türkiye Paralimpik Kafilesi, 2016 Paralimpik Oyunları’nda fırtına gibi esti.

Spora desteğimiz devam edecek

Turkcell’in ana sponsoru olduğu Türkiye Paralimpik Kafilesi, 2016 Paralimpik Oyunları’nda fırtına gibi esti. Ay-yıldızlılar Rio’da 3 kez altın madalya alarak bayrağımızı göndere çekerken 1 gümüş, 5 de bronz madalya kazandı. Nazmiye Muratlı, halterde üst üste 2. dünya rekorunu kırarak altın madalyaya ulaştı.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ülkemizin tarihteki en yüksek sporcu katılımıyla Paralimpik Oyunları’nda yer aldığına dikkat çekerken, “Sporcularımız kendilerinden beklediğimiz gibi bayrağımızı ve milletimizi temsil ettiklerinin bilincinde mücadele ettiler” dedi.

Olimpiyat Oyunları’ndan sonra Paralimpik Oyunları’nda da Türkiye kafilesinin ana sponsoru olmaktan gurur duyduklarını dile getiren Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ise “Paralimpik Oyunları’nda en fazla altın madalya aldığımız organizasyonu geride bıraktık. Sporcularımızın bu başarısında payımız olduğu için büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Türk sporunun gelişmesi için her zaman desteğe devam edeceğiz” diye konuştu.

Spora desteğimiz devam edecek

Yazarlar