Futbol Sportif direktör şartı

Sportif direktör şartı

07.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, yeni teknik direktörü seçerken sportif direktör şartını da masaya koyacak. Siyah-beyazlı yönetimden yetki alan Başkan Orman önümüzdeki hafta teknik patronu belirleyerek, yönetim kurulunun önüne getirecek.

Sportif direktör şartı

Yeni teknik adam arayışını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, mutlaka bir sportif direktör de göreve getirmek istiyor. Yönetim, yeni teknik direktör adaylarıyla görüşmeler yaparken en fazla sportif direktörlük konusunda ısrarcı olacak.

Haberin Devamı

Önder Özen’in istifasından sonra sportif direktörlük birimini askıya alan yönetim kurulu, teknik direktör adaylarına bu maddeyi olmazsa olmaz olarak anlatacak. Yönetim bunun dışında kendi belirleyeceği bir yardımcı antrenörü de en önemli şartları arasında tutacak.

‘Somut adım atılacak’

Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları, teknik direktörlük sorununun önümüzdeki hafta çözüleceğini söyledi.

Bu konuda Başkan Fikret Orman’ın yetkili olduğunu hatırlatan Torunoğulları “Başkan Fikret Orman’ın talimatıyla Lucescu’nun da içinde olduğu bazı yabancı teknik adamlarla ön görüşme yaptık. Başkan Orman’a görüşmelerle ilgili detaylı bir rapor verdim. Yabancılar dışında yönetimin ilgilendiği yerli isimleri herkes biliyor. Başkanımız önümüzdeki günlerde yeni teknik adam konusunda somut adımlar atacak ve bu isimler yönetimde konuşulacak. Önceliğimiz Beşiktaş’ın menfaatlerine ve geleceğine katkıda bulunacak hocaları ön planda tutmak. Bu konuda çok geniş çalışmalar yaptık. Hangi isim Beşiktaş’a yararlı olacaksa başkanımız o isimle anlaşacaktır” dedi.