Futbol Stadımızı çok fazla özlüyorum

Stadımızı çok fazla özlüyorum

01.10.2014 - 10:45 | Son Güncellenme:

eşiktaş’ın başarılı futbolcusu Olcay Şahan, İnönü Stadı’ndaki atmosferi çok fazla özlediğini belirtti . Olimpiyat Stadyumu’nun negatif fizikî şartları ve zemininin tartışıldığı ortamda söze giren gurbetçi yıldız, taraftarın tribünleri doldurmasının kendileri açısından çok büyük ehemmiyet taşıdığını aktardı.

Stadımızı çok fazla özlüyorum

İnşaatı süren Vodafone Arena’ya çıkmayı sabırsızlıkla bekleyen yetenekli isim, “Seyircilerimize çok fazla ihtiyacımız var. Onlar yanımızda olduğu sürece maç kaybetmeyiz.” diye belirtti .

Haberin Devamı

BJK TV’de yayın hayatına başlayan ‘O Gol’ programının ilk konuğu olan Olcay Şahan, Siyah -Beyazlılarda attığı 22 golün kendisindeki anılarını ve arka planda yaşananları paylaştı. Hayli duygulanan 27 yaşındaki kabiliyet, bazı sevinçleri akabinda yapmış olduğu kalp işaretiyle nişanlısına mesaj gönderdiğini aktardı. 3 Mart 2013’te, 90+3’te fileleri sarstığı ve Fenerbahçe ’yi 3-2 yendikleri karşılaşmayı unutamayan 1987 Düsseldorf doğumlu Olcay, şunları açıkladı : “Sahaya giderken müthiş bir takviye vardı. Otobüste herkes o atmosfere bakıyordu. Kaptanımız İbrahim Toraman, ‘Onları coşturmalısın.’ demişti. O gün birden fazla kişi gol atacağımı söylemişti. Son saniyedeki gol hayatımı değiştirdi. İnsanların bana bakışları değişti. Gerçek Olcay Şahan oldum.”

Haberin Devamı

Trabzon’u, evlerinde 18 Ağustos 2013’te 2-0’la geçtikleri müsabakada ağları havalandırdığını ve ‘Kartal’ pozu verdiğini rüyasında gördüğünü aktaran Olcay, “Veli’ye de anlatmıştım. Tesislerde hoca kadroyu açıklarken ben dalmış, bunu düşünüyordum. Çok şükür rüyam gerçekleşti.” ifadelerini kullandı.

Olcay’ın içini burkan tarih ise 30 Kasım 2013. Kadıköy’de, Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldıkları 90 dakikayı hatırlatan Olcay, fileleri sarstıktan sonra tribündeki annesine küfür edilmesine çok fazla üzüldüğünü dile getirdi.

Yazarlar