Dünyadan Futbol Statta 7 bin kişi önünde evlendiler

Statta 7 bin kişi önünde evlendiler

11.05.2023 - 15:29 | Son Güncellenme:

Danimarka'da Randers-Bröndby maçının devre arasında ev sahibi takımın taraftarı Marianne ve Jack Espersen, 7 bin 206 taraftarın önünde saha ortasında papaz tarafından kıyılan dini nikahla evlendi.

Statta 7 bin kişi önünde evlendiler

Danimarka Süper Lig kulüplerinden Randers'in Stadı’nda alışılmışın dışında mutlu bir olay yaşandı.

Haberin Devamı

Randers-Bröndby arasında geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçın devre arasında, ev sahibi takımın kadim taraftarı Marianne ve Jack Espersen, 7 bin 206 taraftarın önünde saha ortasında papaz tarafından kıyılan dini nikahla evlenerek aileleri ile taraftarlara unutulmaz bir an yaşattılar.

Kilisenin yerine Randers Cepheus Park Stadı’nı evlenmek için seçen Espersen çifti, bunun unutulmayacak harika bir deneyim olduğunu belirttiler. Gelin Marianne’nin, göz farı renklerinin Randers’in forma rengi açık mavi olduğu dikkat çekerken, gelinlik ile damatlık yerine takımlarının renginde tişört ile şort giymeleri ve gelinin şortu üzerine tülden bir etek giymesi büyük alkış aldı.

Üç yıl önce şiddetli bağırsak gribi teşhisiyle büyük sıkıntılar yaşadığını belirten gelin Marianne Espersen, bu sürecin olaylara farklı bir açıdan bakmalarını sağladığını ve bu nedenle birbirlerine olan sevgilerini doğrulamak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

 

Yazarlar