Milli Takım Almanya'dan flaş Kuntz iddiası! Yeni adresini de duyurdular

Almanya'dan flaş Kuntz iddiası! Yeni adresini de duyurdular

18.09.2023 - 20:42 | Son Güncellenme:

TFF'nin Stefan Kuntz ile ilgili yaptığı açıklama belirsizliğe yol açtı. Alman teknik adamla yola devam edilip edilmeyeceği henüz netlik kazanmazkan Alman basınından konuya ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı.

Almanyadan flaş Kuntz iddiası Yeni adresini de duyurdular

A Milli Takım'ın EURO 2024 elemelerinde Ermenistan ile 1-1 berabere kalması ve ardından Japonya ile oynanan hazırlık maçında 4-2'lik mağlubiyet Stefan Kuntz ile yolların ayrılabileceği iddialarını güçlendirdi.

Haberin Devamı

Alman teknik adamın Japonya maçından sonra düzenlenen basın toplantısında futbolcuları hedef alarak yaptığı "Mikrofonda değil sahada cevap verilir" açıklaması ise gündeme bomba gibi düşmüştü.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından TFF'nin Stefan Kuntz ile yollarını ayıracağı iddia edildi. DHA'nın dün servis ettiği habere göre TFF, Stefan Kuntz'un görevine son verdi. Kararın Alman teknik adama da iletildiği belirtildi.

Almanyadan flaş Kuntz iddiası Yeni adresini de duyurdular

TFF'DEN KUNTZ AÇIKLAMASI: GÖRÜŞMEYE DAVET EDİLDİ

TFF'den akşam saatlerinde Stefan Kuntz açıklaması geldi. Yapılan açıklamada "Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir." denildi.

Haberin Devamı

Almanyadan flaş Kuntz iddiası Yeni adresini de duyurdular

ALMANYA'DAN KUNTZ İDDİASI

TFF'nin Stefan Kuntz açıklaması Alman basınında da geniş yankı buldu. Almanya'nın en saygın spor sitelerinden Bild "Kuntz'un görevden alınmasıyla ilgili kaos' başlığıyla genç teknik adamla ilgili yapılan açıklamanın detaylarına yer verdi.

Bild'de yer alan haberin detayında Stefan Kuntz'un Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yapacağı toplantının ardından muhtemelen görevden alınacağı kaydedildi.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

"Türkiye Futbol Federasyonu, Kuntz'un görevden alınacağı yönündeki haberleri yalanladı. Yapılan açıklamada Kuntz'u Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşme yapacağı belirtildi. Kuntz'un görevden alınması rafa mı kaldırıldı yoksa ertelendi mi? Muhtemelen ertelendi. Kuntz henüz bir açıklama yapmadı."

Almanyadan flaş Kuntz iddiası Yeni adresini de duyurdular

KICKER: KUNTZ KONUSUNDA KAFA KARIŞIKLIĞI

Almanya'nın önde gelen bir diğer spor sitesi Kicker, "Stefan Kuntz'un ayrılığı konusunda kafa karışıklığı" başlığını okuyucularına aktardı. 

Haberde TFF'nin yalanlamasına yer verildi. Kicker haberinde "Kuntz'un sportif durumu ve geleceğiyle ilgili çelişkili söylentiler ilk kez ortalıkta dolaşmıyor. Bugünlerde Kuntz'un kendisinin de yakında açıklığa kavuşturabileceği pek çok kafa karışıklığı var. Durumunun büyük çoğunluğu bir ayrılığa işaret ediyor." ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Haberde ayrıca 'Stefan Kuntz, Hansi Flick'in halefi olarak yeni milli antrenör mü olacak? Bu düşünce bir anda somutlaştı' denildi.

Almanyadan flaş Kuntz iddiası Yeni adresini de duyurdular

SPORT1: BU HAFTA GÖREVDEN AYRILACAK

Almanya'dan Sport1, Stefan Kuntz ile bu hafta yolların ayrılacağını iddia etti. Haberde TFF'nin medyada çıkan haberleri yalanladığı bilgisine yer verilirken Alman teknik adamın Mehmet Büyükekşi ile yapılacak toplantının ardından görevden alınacağı öne sürüldü.