Voleybol Stefano Lavarini'den Magdalena Stysiak yorumu! 'Saygı duyan bir antrenörüm'

Stefano Lavarini'den Magdalena Stysiak yorumu! 'Saygı duyan bir antrenörüm'

21.10.2023 - 18:06 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet'te başantrenörlük görevine getirilen Stefano Lavarini açıklamalarda bulundu. Polonya basınına konuşan tecrübeli başantrenör, milli takımdan da öğrencisi olan Magdalena Stysiak'la ilgili soruyu cevapladı.

Stefano Lavariniden Magdalena Stysiak yorumu Saygı duyan bir antrenörüm

Vodafone Sultanlar Ligi'nin iddialı ekiplerinden Fenerbahçe Opet'te sezon başında takımın başına getirilen Stefano Lavarini suskunluğunu bozdu. İtalyan başantrenör, sarı-lacivertlilerde geçirdiği kısa süreyi Polonya basınına değerlendirdi.

Haberin Devamı

Sara Kalisz'e röportaj veren Stefano Lavarini, "Türkiye senin için nasıl" sorusuna şu cevabı verdi: "Burdaki varlığımı kesin olarak değerlendirmek için henüz yeterince zaman geçirmedim. Ama burada olduğum için çok mutluyum. Daha yeni başlıyoruz ve hâlâ öğrenmem ve uyum sağlamam gereken çok şey olduğunu biliyorum. Dediğim gibi, bu yeni deneyime başlayacağım için gerçekten heyecanlıyım."

Stefano Lavariniden Magdalena Stysiak yorumu Saygı duyan bir antrenörüm

Stefano Lavarini, Polonya Milli Takımı'ndan da öğrencisi olan Magdalena Stysiak'la ilgili gelen soruya da cevap verdi. "Kulüp koçu olarak, Magda’nın takım bağlamında, her iki takımın lideri olarak üzerine düşecek olası yük hakkında düşünüyor musunuz" sorusunu Stefano Lavarini, "Hem kulübe hem de kadroya saygı duyan bir antrenörüm. Kulüpte çalışırken sadece kulübün hedeflerine ve hırsına odaklanırım. Milli takımla oynadığımda da her şeyimi ona veriyorum. Şu anda Magda ile sadece bir Fenerbahçe oyuncusu olarak çalışıyorum" şeklinde yanıtladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet'in sezon başında renklerine bağladığı Magdalena Stysiak şu ana kadar oldukça etkili bir performans sergiledi. Polonyalı yıldız sarı-lacivertlilerin 2'nci haftada oynadığı karşılaşmayı 37 sayıyla tamamladı ve maçın en skoreri oldu.

Yazarlar