Galatasaray Stjepan Tomas: Derbide yüzde 55 Galatasaray kazanır

Stjepan Tomas: Derbide yüzde 55 Galatasaray kazanır

20.11.2021 - 15:24 | Son Güncellenme:

Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'da futbol oynayan, Çaykur Rizespor ve Fraport TAV Antalyaspor'da teknik direktörlük yapan Stjepan Tomas, Galatasaray - Fenerbahçe derbisini yorumladı.

Stjepan Tomas: Derbide yüzde 55 Galatasaray kazanır

İşte Stjepan Tomas'ın TRT Spor'a yaptığı açıklamalar...

Haberin Devamı

"Avrupa'da iyi gidiyor Galatasaray ama ligde kötü durumda. Trabzonspor çok puan fark açtı. Tabii ki genç kadro, 3 yıl sonra ne olacak bilemem ama. Galatasaray büyük bir camia, beklenti büyük. Her sene şampiyonluk bekleniyor. Bu kadroyla şampiyon olabilirler ama devre arasında transfer yapmaları lazım."

"Fenerbahçe'de Kim, Tisserand, Szalai 3'lü tamam ama orada bekler çok önemliydi. O taktikte kenar oyuncuları çok önemli. Bence de bir sıkıntı var orada. Mesut'un yeri o taktikte çok zor oluyor. Mesut Özil, 10 numarada forma giyen oyuncu o sistemde çok zorlanır. Tabii ki bu benim düşüncem."

"GALATASARAY'A DAHA YAKINIM AMA..."

"Fenerbahçe'de sadece bir sene oynadım, şampiyon olduk. Galatasaray'da 3 yıl oynadım hem şampiyon olduk hem kupa aldık. Belki biraz daha Galatasaray'a yakınım ama benim için ikisi de önemli. Derbi büyük maç, zor olacak. Galatasaray kendi sahasında oynayacak. Takımların ikisinin de kredisi yok. Ben Galatasaray'a %55, Fenerbahçe'ye %45 veriyorum."

Haberin Devamı