Galatasaray STORE'LARDA KOALİSYON!

STORE'LARDA KOALİSYON!

17.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beklenenin aksine Protokol’de sükunet hakimdi.. G.Saraylılar ayıp olmasın diye 2’nci gole sevinmedi bile.. F.Bahçeliler’e arabalarına kadar eşlik edildi.. İki kulüp dükkanları birleştirme kararı aldı..

STORELARDA KOALİSYON

AYALAR’IN “21 Aralık’ta kıyamet kopacak” kehanetiyle pek alakası var mı bilemiyoruz ama dünkü G.Saray-F.Bahçe derbisinde Protokol Tribünü hiç alışık olmadığımız kadar önemli centilmenliklere sahne oldu.. Maç öncesi G.Saray yöneticileri Emir Sarıgül, Abdurrahim Albayrak ve Sedat Doğan, F.Bahçe yönetimiyle yakından ilgilendi.. İlgiden çok memnun olan Kiğılı, maç başlamadan önce Protokol’de yan yana geldiği G.Saray Başkan Vekili Ali Dürüst’e teşekkür etti..
Tribünde yerini alan F.Bahçe’nin eski başkan vekili Nihat Özdemir, Türk Telekom?Arena’daki dostluk ortamını şu sözlerle anlattı:
“Kendi evimizde gibiydik.. Maç bittikten sonra arabalarımıza kadar bizi uğurladı G.Saraylı yönetici arkadaşlarımız.. Hatta 2’nci golü attıktan sonra, yanlarında biz varız diye sevinmediler bile.. Biz gol attığımız zaman dilediğimiz gibi sevindik.. Gerçekten çok medeni bir ortam hazırlanmıştı, teşekkürler..”

Haberin Devamı

KİĞILI’DAN ŞOK TEKLİF
F.Bahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı da derbiden önce G.Saray yönetimine sürpriz bir öneri sundu:
“Gelin şu tribün terörünün önüne geçmek için elimizi taşın altına sokalım.. Fenerium ile G.Saray Store’ları birleştirelim.. Hatta Milli Takım ürünlerini de bu dükkanlarda satalım.. Bakarsın bu dostluğu gördükten sonra futboldaki şiddet sona erer ve bu işin ekonomisini büyütürüz..”
Kiğılı’nın teklifini değerlendiren G.Saray yöneticisi Sedat Doğan ise “Biz de buna olumlu bakarız.. Yapacağımız ilk yönetim kurulu toplantısında bu konuyu gündeme getireceğim” sözünü verdi..
Bu arada Protokol Tribünü’nde Aziz Yıldırım’ın adı sadece şu diyalogda geçti:
Sedat Doğan: “Aziz Başkan’ı niye getirmediniz?”
Abdullah Kiğılı: “Vallahi kendisi gelmek istemedi..”

Haberin Devamı

‘G.Saray’ı kutlarım’

F.BAHÇE Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, derbinin ardından şunları söyledi: “Rakibimizi tebrik ediyoruz. 3 kupada da F.Bahçe iddialı, onun için kaybedilmiş bir şeyimiz yok. Herkes rahat olsun.
DERBİ maçlarda yasağın kalkmasını istiyoruz. Biz bu işe açığız. Eğer valilik izin veriyorsa G.Saraylılar rahatlıkla Kadıköy’deki maçı gelip izleyebilirler.”

Yazarlar