Skorer Şubat ayının en iyisi Mehmet Topuz

Şubat ayının en iyisi Mehmet Topuz

01.04.2008 - 12:22 | Son Güncellenme:

.

Şubat ayının en iyisi Mehmet Topuz

TÜRK KALP VAKFI sponsorluğunda düzenlenen 11 Altın Adam Yarışması'nda 2007-2008 Sezonu'nun 6. jüri toplantısı Kalyon Oteli'nde yapıldı.

Spor Otoriteleri, Spor Yazarları ve medyanın Spor Servisi Yöneticilerinden oluşan jüri, ligin 21,22 ve 23 . haftalarının oynandığı Şubat ayını değerlendirdi. Ayrıca Ayın Yöneticisi, Teknik Direktörü, Hakemi ve Altın Kalpli Futbolcusu seçimleri de yapıldı. Şubat ayında başarılı oyunlarıyla gazete panoramalarında yer alan Orta Saha oyuncuları arasında yapılan değerlendirmede, Kayserispor'un başarılı oyuncusu Mehmet Topuz 233 puanla Ayın Altın Adamı seçildi. Fenerbahçe'den Mehmet Aurelio 228 puanla Gümüş Adam olurken, Galatasaray'dan Arda Turan ise 120 puanla Bronz Adam oldu.

EN İYİ SPOR ADAMI KİĞILI, EN İYİ HAKEM MÜFTÜOĞLU

Yöneticiler, Teknik Direktörler, Hakemler ve Ayın Altın Kalpli Futbolcuları arasında yapılan oylama sonucunda ise; Spor Adamı Abdullah KİĞILI 240 puanla Ayın Yöneticisi, Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas 285 oy alarak Ayın Teknik Direktörü, Süper Lig Hakemlerimizden Kuddusi Müftüoğlu ise 217 puanla Ayın Hakemi seçildi.

Ayın Yöneticisi seçilen Spor Adamı Abdullah KİĞILI'nın gerekçesi şöyle;

Hiçbir mevkii talebi olmadan Türk futbol dünyasına maddi ve manevi katkılarına devam ediyor.

Ayın Altın Kalpli Futbolcusu Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Zan oldu. Gerekçesi şöyle; Futbolda yaşadığı sakatlıklara ve problemlere rağmen İstanbul dışındaki ailesine destek vererek yaşadıkları büyük rahatsızlıkta onları yalnız bırakmadı. Ayrıca birçok öğrenciye destek veriyor.

Yarışmada; mevkilerinde başarılı futbolcular arasından her ay bir Altın Adam seçilecek ve yarışmanın sponsoru Türk Kalp Vakfı tarafından ödüllendirilecek. Sezon boyunca Altın, Gümüş ve Bronz Adam seçilen futbolcular, sezon sonunda seçilecek Yılın 11 Altın Adamı'na aday olacaklar. Ayrıca her ay Ayın Yöneticisi, Teknik Direktörü, Hakemi, Ayın Altın Kalpli Futbolcusu ve Ayın Fotoğrafı seçimi de yapılacak ve Yıl sonunda yapılacak oylama sonucu Yılın Yöneticisi, Yılın Teknik Direktörü, Yılın Hakemi, Yılın Altın Kalpli Futbolcusu ve Yılın Fotoğrafı belirlenecek.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Türk Kalp Vakfı 11 Altın Adam Yarışması'na ödüllerini almak üzere katılan Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin (Ocak ayı Ayın Altın Adamı ), 1905 GSYİAD (Ocak ayı Ayın Yöneticisi) adına Başkan Doç. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu, Üyeler Metin Ünlü ve Suat Sarı ile Akşam Gazetesi İzmir Bürosu'ndan Foto Muhabiri Turgut Dalkıran (Ocak ayı Ayın Fotoğrafı) şilt ve kalp sağlığı check-up kartlarını Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın'ın elinden aldı. Yıldırımakın ayrıca merhum Gündüz Tekin Onay'ın anısına verilen Jüri Özel Ödülünü almak üzere geceye katılan TFF Yayın Arşiv ve Dokümantasyon Sorumlusu Zerrin Güven'e de şiltini takdim etti.

Ayrıca İstanbul Üniversitesi Rektörü Mesut Parlak, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, CAS Üyesi & Spor Hukuku Enstitüsü Başkanı Av. Kısmet Erkiner, Teknik Direktör Yılmaz Vural ile Galatasaray Spor Kulübü A.Ş. Basın ve Operasyon Sorumlusu Yako İgual'e de toplantı sonunda düzenlenen ödül töreninde Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın ve Türk Kalp Vakfı Yönetim kurulu üyeleri tarafından teşekkür plaketi ve kalp sağlığı check-up kartı verildi.

Yazarlar