Beşiktaş Suçunu itiraf etti! Beşiktaş'ın eski futbolcusu Douglas tutuklandı

Suçunu itiraf etti! Beşiktaş'ın eski futbolcusu Douglas tutuklandı

25.05.2023 - 18:12 | Son Güncellenme:

Türkiye'de Beşiktaş ve Sivasspor formaları giyen Brezilyalı sağ bek Douglas'ın ülkesinde tutuklandığı ortaya çıktı.

Suçunu itiraf etti Beşiktaşın eski futbolcusu Douglas tutuklandı

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan ve şu anda boşta olan Brezilyalı sağ bek Douglas'la ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre; Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından takımsız kalan Douglas, Brezilya'da bir yat limanındaki otoparkta silahla havaya ateş etti.

Haberin Devamı

Brezilyalı polisinin detaylı soruşturmasının ardından kimliği tespit edilen Douglas'ın annesinin adına kayıtlı olan silahı ormanlık alana sakladığı ve ateş edenin kendisi olduğunu itiraf ettiği belirtildi.

Suçunu itiraf etti Beşiktaşın eski futbolcusu Douglas tutuklandı

Mahkeme tarafından tutuklama kararı alınan Douglas'ın kamuya açık alanda yasa dışı silah kullanmaktan yargılandığı öğrenildi.

KARİYERİNDE İNANILMAZ DÜŞÜŞ

Goias altyapısında futbola başlayan Douglas daha sonra Desportivo Brasil ve Sao Paulo formaları giydi. Barcelona, Brezilyalı oyuncu için 2014-2015 sezonunda 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Tecrübeli oyuncu; Sporting Gijon, Benfica ve Sivasspor'da kiralık olarak forma giydi. Barcelona ile sözleşmesi biten Douglas, 2019-2020 sezonunda bedelsiz olarak Beşiktaş'a imza attı.

Haberin Devamı

Beşiktaş kariyerinde toplam 7 maçta şans bulan Douglas herhangi bir skor katkısı veremedi. 32 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşma sağlayamadı.

Yazarlar