Karagümrükspor Süleyman Hurma'dan Emre Mor itirafı ve transfer cevabı!

Süleyman Hurma'dan Emre Mor itirafı ve transfer cevabı!

25.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma, İtalya ve yurt içinden takımların devlerinin transfer listesinde yer alan Emre Mor'la ilgili konuştu. Süleyman Hurma, Emre Mor'la ilgili transfer sorusunu cevapladı. Öte yandan 24 yaşındaki oyuncunun takıma imza attığı süreçle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Süleyman Hurmadan Emre Mor itirafı ve transfer cevabı

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Süper Lig devlerinin transfer gündeminde yer alan Emre Mor'la ilgili konuştu. Fenerbahçe ile ilgili gelen soruyu cevaplayan Süleyman Hurma, Emre Mor'un Karagümrük'e geliş sürecini anlattı. Başkan Hurma, TRT Spor'a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

10 GOLE KATKI YAPTI

Emre Mor geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük formasıyla muhteşem bir çıkış yakaladı. 24 yaşındaki oyuncu 29 müsabakada forma şansı

buldu. Tecrübeli sağ kanat bu süreçte rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Emre Mor takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi. Fatih Karagümrük'ün bonservisini aldığı 24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon 700 bin euro olarak gösteriliyor.

Süleyman Hurmadan Emre Mor itirafı ve transfer cevabı

İNANILMAZ BİR DÜŞÜŞ YAŞADI

Brönshöj Boldklub II takımında futbola başlayan Emre Mor daha sonra Lyngby BK ve Nordsjaelland'da oynadı. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Mor, 2016-2017 sezonu başında 9 milyon 750 bin euro bedelle Borussia Dortmund'a transfer oldu. Emre Mor bir sezon sonra 13 milyon euro bedelle Celta Vigo'nun yolunu tuttu. La Liga temsilcisinde bir türlü beklenen seviyeye gelemeyen Emre Mor daha sonra Galatasaray, Olympiakos ve Karagümrük'te kiralık olarak forma giydi. Fatih Karagümrük, Emre Mor'un bonservisini aldı.

Haberin Devamı

"ONUN GİBİ BİR OYUNCU ALAMAYIZ"

Emre Mor için gelen transfer teklifleri ile ilgili gelen soruya Süleyman Hurma, "Emre Mor'u verdikten sonra 15 milyon euro bonservis ödeyelim, onun gibi bir oyuncu alamayız" cevabını verdi.

Süleyman Hurmadan Emre Mor itirafı ve transfer cevabı

"ÇALIŞTIĞIM EN YETENEKLİ OYUNCU DİYEBİLİRİM"

Emre Mor'un Fatih Karagümrük'e transfer olduğu süreçte hiçbir takım tarafından istenmediğini belirten Süleyman Hurma, "Emre Mor'u geçtiğimiz sezon 1. Lig takımları dahil kimse almak istemedi. Ben hiç düşünmeden aldım. O dönem yapılan eleştirilere de şöyle cevap vermiştim: 'Emre Mor gibi bir oyuncuyu denememek aptallıktır'. Düşüncemde haklı çıktım. Benim kariyerimde çalıştığım en yetenekli oyuncu diyebilirim. Dünya starı olma potansiyeline sahip, o yönde ilerleyen bir oyuncu" açıklamasını yaptı.

Süleyman Hurmadan Emre Mor itirafı ve transfer cevabı

"GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYORUM"

24 yaşındaki oyuncunun kariyerini Fatih Karagümrük'te sürdürmesini istediğini dile getiren Süleyman Hurma, "En büyük arzum maddi ve manevi olarak koşulları sağlayıp kulübümüzde tutmak. Kaç paraya verirsek verelim Emre'yi hem sportif olarak hem de ekonomik olarak zarar etmiş olacağız. Bizde 1 ya da 2 yıl daha oynarsa buradan dünya yıldızı olarak gidecektir. Becerebilirsek becereceğim. Becermeye de çalışıyorum. Çeşitli fonlar araştırıyorum ki kadromda tutabilir miyim diye. Yapamazsam diye de gelen teklifleri değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Süleyman Hurmadan Emre Mor itirafı ve transfer cevabı

"GÖRÜŞMELERİMİZ OLUYOR"

Emre Mor'a olan ilginin altını çizen Süleyman Hurma, "Emre gibi bir oyuncuya ilginin olması normal. Takımda tutabilirsem önümüzdeki sezon 100 takım ister. Herhangi bir kulüple imza atmış değiliz. Ne ben, ne Emre. Bir takım görüşmelerimiz olmuyor mu, oluyor. Görüşmelerin neticesinde Karagümrük Kulübü için, Emre için ve transfer edecek kulüp için doğru olan neyse yapmaya gayret edeceğim. Emre'yi verdikten sonra 15 milyon euro bonservis ödeyelim, onun gibi bir oyuncu alamayız" dedi.

Karim Benzema'nın Real Madrid formasıyla en iyi asistleri