Gaziantep FK Sumudica rahatsızlığı nedeniyle Hatayspor maçında yok

Sumudica rahatsızlığı nedeniyle Hatayspor maçında yok

10.01.2024 - 15:40 | Son Güncellenme:

Gaziantep FK, Marius Sumudica'nın rahatsızlığı nedeniyle Hatayspor maçında takımın başında olamayacağını açıkladı.

Sumudica rahatsızlığı nedeniyle Hatayspor maçında yok

Süper Lig'de erteleme maçında Hatayspor kendi evinde Gaziantep FK'yı konuk edecek.  

Haberin Devamı

Kırmızı-siyahlı kulüp, Marius Sumudica'nın rahatsızlığı nedeniyle Hatayspor maçında takımın başında olamayacağını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Rahatsızlığından dolayı bir süredir tedavi altına alınan teknik direktörümüz Marius Sumudica, Hatayspor karşılaşmasında takımımızla birlikte olamayacaktır.

Sağlık ekibimiz tarafından yapılan detaylı tetkiklerin ardından bir süre daha dinlenmesine karar verilen teknik direktörümüz Marius Sumudica’nın sağlık durumu iyiye doğru gitmektedir. Marius Sumudica’ya bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

PENDİK MAÇI SONRASI HATA VURGUSU YAPMIŞTI
Süper Lig'in 19. haftasında konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor ile 2-2 berabere kalan Gaziantep FK'nin teknik direktörü Marius Sumudica, şu açıklamaları yapmıştı: "Ne diyeceğimi bilemiyorum. İkinci defa rakiplerimize hediye gibi puan armağan ettik. Bugün yine 2-0 öndeyken 3 dakikada 2 gol yedik. Olay sıcakken şu an çok bir şey konuşmak istemiyorum. Bunun kabul edemiyorum. İlk olanı kaza olarak kabul ediyoruz ama ikinci defa olunca kabul etmek istemiyorum. Öne geçmiştik ama şunu söylemeliyim ama bir kırmızı kartlık pozisyon vardı ancak bu bahane değil. 2-0 yakalanınca oyunu koparmak gerekiyor. Şu an için fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Geldiğimde bu takım 0 puandaydı. Şu ana kadar 20 puan topladık. Gelmeden önce birileri 20 puan toplayacağımızı söylese herkes mutlu olurdu. Bugün puan kaybedince maalesef mutlu olamıyorsunuz. Normalde 24 puanda olmamız gerekiyordu. Evimizde sürekli aynı hataları yapmamamız lazım. Belki de kaybedebilirdik. 1-0 öndeyken gol atmışız öndeyiz. Anlamadığım bir şekilde geri çekiliyoruz. Sürekli gol attığımızda skoru korumaya çalışıyoruz. Son maçlarda hep gol attık. 2 gol öne geçince evinizde oynuyorsanız puan kaybetmemeniz gerekiyor. Kesin olan bir şey var ki bu takımın transfere ihtiyacı var. Son 3 maçta maç kaybetmedik tek pozitif şey bu ve bu kolay değil."

Haberin Devamı

Yazarlar