Dünyadan Futbol SÜPER KUPA sahibini buldu! Real Madrid-Barcelona (El Classico) maç skoru!

SÜPER KUPA sahibini buldu! Real Madrid-Barcelona (El Classico) maç skoru!

15.01.2023 - 23:58 | Son Güncellenme:

Real Madrid-Barcelona maçı heyecan yarattı! İspanya'da 39. Süper Kupa'yı müzesine götürmek isteyen iki ezeli rakip kozlarını paylaştı. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanan mücadele nefesleri kesti. Peki Real Madrid-Barcelona Süper Kupa final maçı kaç kaç bitti?

SÜPER KUPA sahibini buldu Real Madrid-Barcelona (El Classico) maç skoru

Real Madrid-Barcelona Süper Kupa final maçı gerçekleşti. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan mücadele dünyadaki milyonlarca futbolsever tarafından yakından takip ediliyor. 90 dakikalık mücadelenin ardından El Classico'da bir takım İspanya Süper kupasını müzesine götürüyor.

Haberin Devamı

REAL MADRİD-BARCELONA SÜPER KUPA FİNAL MAÇI

Real Madrid-Barcelona Süper Kupa finali 15 Ocak Pazar TSİ ile saat 22:00'de oynandı. Mücadee Tivibu Spor 1'den yayımlandı. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da King Fahd Stadyumu'nda oynanan mücadelede Ricardo De Burgos düdük çaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında Barcelona 2-0 öne geçti. İkinci yarı sonucunda da Real Madrid 1 - 3 Barcelona skoruna ulaştı.

SÜPER KUPA'DA EN BAŞARILI TAKIM BARCELONA!

İspanya Süper Kupasını tarihi boyunca 13 kez müzesine götüren ve bu alanda tarihin en başarılı takımı olan Barcelona 14. kez kupayı müzesine götürmek için sahada yer aldı. Real Madrid ise mücadeleyi kazanarak ezeli rakibi Barcelona ile durumu eşitlemek ve 13. kez kupayı müzesine götürmek için sahaya çıktı.