Galatasaray Süper Lig derbi heyecanı ile başlıyor

Süper Lig derbi heyecanı ile başlıyor

19.10.2023 - 14:59 | Son Güncellenme:

A Milli Takım’ın Euro 2024 vizesi aldığı milli ara sonrası Süper Lig, dev derbi heyecanıyla kaldığı yerden devam ediyor. Ligin dokuzuncu haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş'ı konuk ediyor. Saat 19.00'da başlayacak derbinin tüm heyecanı özel yayınlarla tüm gün beIN SPORTS ekranlarında olacak.

Süper Lig derbi heyecanı ile başlıyor

Süper Lig’in dokuzuncu haftasında oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin heyecanı, tüm boyutları ile her zaman olduğu gibi yine beIN Sports ekranlarında yaşanacak. 21 Ekim Cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayacak dev derbide, Trendyol Süper Lig’de ikinci sırada bulunan Galatasaray, sahasında dördüncüsü Beşiktaş’ı ağırlayacak.

Haberin Devamı

Yayın maratonu sabah 10’da başlıyor

Sabah 10.00’da başlayacak yayın maratonunda, beIN SPORTS’un deneyimli isimleri stüdyodan, Seyhan Şaşko, Ali Gültiken ve Mustafa Doğan ise saha kenarından canlı yayınlarla dev randevunun nabzını tutacak.

Özel röportajlar, takımların son durumları, ayrıntılı istatistik bilgileri gün boyu beIN CONNECT, TOD ve beIN SPORTS ekranlarında olacak. Güntekin Onay’ın moderatörlüğünde; Emre Aşık, Feyyaz Uçar, Uğur Meleke ve Ersun Yanal’ın yorumları ile saat 17.00’dan itibaren dev derbi, maç önü, devre arası ve maç sonrasında, tüm boyutları ile beIN SÜPER LİG’de masaya yatırılacak.

Yayın maratonu bir beIN SPORTS klasiği haline gelen TRIO’yla son bulacak. Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran derbinin tartışmalı pozisyonlarını 23.30’da değerlendirecek.

Haberin Devamı

Hafta boyunca derbiye özel içerikler

“Bir Derbi Günü”, “Bir Yıldız & 10 Gol” ve “Unutulmaz Derbiler” ile rekabette bugüne kadar atılan gollerin yer aldığı özel içerikler, derbinin oynanacağı 21 Ekim Cumartesi günü beIN SPORTS ekranlarında olacak.

Yazarlar