Süper Lig Süper Lig ekibinden Edinson Cavani bombası! Bedavaya...

Süper Lig ekibinden Edinson Cavani bombası! Bedavaya...

30.06.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Daha önce köklü takımlarda forma giymiş olan ve şu anki futbol kariyerini Valencia'da sürdüren dünya yıldızı Edinson Cavani'ye Süper Lig'den talip çıktı. Bunun yanında Valencia'nın Uruguaylı futbolcu için bonservis bedeli talep etmeyeceği öğrenildi.

Süper Lig ekibinden Edinson Cavani bombası Bedavaya...

Süper Lig ekipleri, gelecek sezon transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Valencia'da forma giyen ve kariyerinde toplam 86 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödenen Edinson Cavani'ye Süper Lig'den talip çıktı. Öte yandan İspanyol temsilcisinin, yıldız futbolcu için bonservis ücreti istemeyeceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

SEZON BAŞINDA TRANSFER OLDU

Edinson Cavani, geride kalan sezonun yaz transfer döneminde Manchester United'dan, Valencia'ya transfer oldu. İspanyol temsilcisi bu transfer için 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Süper Lig ekibinden Edinson Cavani bombası Bedavaya...

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Danubio'da futbola başlayan Edinson Cavani daha sonra Palermo, Napoli, Paris Saint Germain ve Manchester United'da forma giydi. Uruguaylı oyuncu için Paris Saint Germain, 2013-2014 sezonu başında 64 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Son olarak Valencia'da forma giyen Cavani'ye toplam 86 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödendi.

CAVANI'NİN KARNESİ

Dev takımlarda forma giyen Edinson Cavani, kariyeri boyunca toplam 643 resmi maça çıktı. Uruguaylı yıldız söz konusu maçlarda 367 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 74 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı

Cavani, geride kalan sezonda Valencia forması ile toplam 28 karşılaşmaya çıktı. Yıldız forvet bu maçlarda 7 kez gol atarken, 2 kez de asist performansı sergiledi.

Süper Lig ekibinden Edinson Cavani bombası Bedavaya...

ADANA DEMİRSPOR LİSTEYE ALDI

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon büyük hedefler peşinde koşacak olan Adana Demirspor, transferde ses getirecek bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Mario Balotelli, Younes Belhanda ve Benjamin Stambouli gibi önemli isimlere mavi-lacivertli formayı giydiren Demirspor, şimdi de dünyaca ünlü yıldız forvet Edinson Cavani'yi radarına aldı.

TAKIMDAN ÜCRETSİZ AYRILABİLİR

İspanyol Estadio Deportivo'da yer alan habere göre; Adana Demirspor, Cavani'nin kardeşi ve menajeri Nando Guglielmone'ye ilgilerini bildirdi. Valencia, 36 yaşındaki yıldızla kadrosunda yüksek ücretli bir oyuncuyu boşaltmak için ücretsiz olarak ayrılmasına izin verebilir.

Öte yandan takımın başına Patrick Kluivert'ı getirmeye hazırlanan Adana Demirspor'un bu hamlesinin, Cavani'nin transferinde de büyük rol oynayabileceği vurgulandı.

Süper Lig ekibinden Edinson Cavani bombası Bedavaya...

Yazarlar