Kayserispor Süper Lig ekibine büyük şok! Transfer yasağı ile karşı karşıya

Süper Lig ekibine büyük şok! Transfer yasağı ile karşı karşıya

05.12.2023 - 08:11 | Son Güncellenme:

İtalyan futbolcuya 2.4 milyon euro ödenmediği takdirde Süper Lig ekibine transfer yasağı gelecek.

Süper Lig ekibine büyük şok Transfer yasağı ile karşı karşıya

Süper Lig'de kulüpler maddi zorluklarla karşı karşıya kalırken her geçen gün yükümlülükler de artıyor. Bu doğrultuda takımların borçları artmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Zaman zaman ödemelerle ilgili gerek takımlarla gerek de futbolcularla sorunlar yaşayan kulüplerin başında Kayserispor geliyor. Sarı-Kırmızılılar sezon başında 3 dönemdir kapalı olan transfer yasağını kaldırmayı başarmıştı.

'Kayseri'yi ayağa kaldırmaya devam edeceğiz' demişti

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı tarafından yapılan açıklamada, "Kayserispor taraftarı, hepinizi yürekten kucaklıyorum. Yorucu bir yolculuğun sonunda gelen mutluluğu sizinle paylaşmak isterim. Hepinizi çok seviyorum, her şey Kayserispor için, her şey büyük Kayserispor taraftarı için. Hayırlı olsun; tahta açıldı, yola devam. Bundan sonra Kayseri’yi ve Kayseri şehrini ayağa kaldırmaya devam edeceğiz. Hepimiz için hayırlı olsun" denilmişti.

Haberin Devamı

Süper Lig ekibine büyük şok Transfer yasağı ile karşı karşıya

Bertolacci'ye 2.4 milyon euro ödenmesi gerekiyor

Fakat sarı-kırmızılılara yine kötü bir haber geldi. Kayserispor, Andrea Bertolacci dosyasından dolayı transfer yasağı cezasıyla yine karşı karşıya kaldı. Sarı-kırmızılı takımın transfer yasağını açabilmesi için 32 yaşındaki oyuncuya 2.4 milyon euro ödeme yapması gerekecek.

22 maçta 2 gol, 3 asist

Tecrübeli futbolcu 2021-2022 sezonu devre arasında Karagümrük'ten 1 milyon euroya transfer edilmişti. sarı-kırmızılı formayla 22 maça çıkan Bertolacci 2 gol, 3 asistlik katkı sağlamıştı. İtalyan yıldız şu anda Serie B ekibi Cremonese'de görev yapıyor.