Futbol Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri

18.01.2013 - 11:07 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Almeida'ya İtalyan devi talip

Briand Kaosu

Almeida'ya İtalyan devi talip

Beşiktaş'ta ligin ilk yarısında iyi bir performans gösteren Hugo Almeida İtalyan devinin takibine girdi. Forvet arayışlarına devam eden Beşiktaş en büyük gol ayağını kaybedilir.

Siyah Beyazlı takımda performansı ile eleştirilen ancak Samet Aybaba yönetimindeki Karakartal'da adeta yeniden doğan Hugo Almeida'nın Juventus'un transfer hedefleri arasında yer aldığı belirtildi.

Tuttusport'ta yer alan habere göre; Torino ekibinin Portekizli futbolcuyu 6 ay süre ile kiralamak istediği belirtilirken Juventus'un transfer etmek istediği bir diğer ismin ise Nelson Valdez olduğu iddia edildi.

Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini söyleyen ancak Tamer Kıran ve Samet Aybaba'nın yoğun isteği ile takımda kalan Almeida ligin ilk yarısında rakip fileleri 9 kez havalandırdı.

Haberin Devamı

Briand Kaosu

Kartal'ın Jimmy Briand transferi kaosa dönüştü Le Parisien'in, "Beşiktaş, 300 bin euro karşılığında Briand'ın sezon sonuna kadar kiralanması konusunda Lyon ile anlaştı. Daha sonra bonservisini almak isterse 2 milyon euro daha ödeyecek" iddiasıyla umutlanan siyah-beyazlı taraftarlar, Fransız medyasının, "Briand Türkiye'ye gitmeyi reddetti" şeklindeki yeni iddiası üzerine de hayal kırıklığı yaşadı. Mali kriz nedeniyle bu durumda başka bir oyuncuyu satmak zorunda kalacak Lyon Başkanı Aulas ise olay yeni bir boyut getirdi... TEMASLAR SÜRÜYOR Briand'ın siyah-beyazlı kulübü reddettiği yolundaki iddianın ardından Beln Sport'a konuşan Aulas, "Biz, Beşiktaş'ın sunduğu teklifi kabul ettik. Ancak herhangi bir transfer ya da kiralamanın kesinleşmesi için oyuncunun onayı da gerekiyor. Bu henüz gerçekleşmedi ama görüşmeler devam ediyor. Briand'ın kararı önemli" ifadesini kullandı.

SAĞ KANATTA DA GÖREV YAPABİLİYOR

2002-10 arası Rennes forması giyen 28 yaşındaki Jimmy Briand, 169 karşılaşmada görev yapmış ve 33 gole imza atmıştı. Asıl mevkisi santrfor olmasına karşın sağ kanatta da görev yapabilen Fransız yıldız, 2010'dan bu yana kadrosunda yer aldığı Lyon'da ise 28 maçta forma giyerken 16 kez da ağları havalandırmayı başardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Bienvenu kapış kapış

Emenike-Stoch takası

F.Bahçe'de transfer iptal! Plan B!..

Bienvenu kapış kapış

SÜPER Lig’den birçok kulübün transfer listesinde olsa da kariyerine Türkiye’de devam etmeye sıcak bakmayan Henri Bienvenu’nün talipleri her geçen gün artıyor..Fransız basınından RCM Spor’un haberine göre Elazığ ve Sivasspor’u reddeden Kamerunlu golcü için Saint Etienne ve Lille devreye girdi.. 24 yaşındaki futbolcunun Fransa’dan gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı öne öğrenilirken, önümüzdeki hafta son kararını vermesi bekleniyor.

Emenike-Stoch takası

Emenike'nin mutsuz olması, Stoch'u da Ruslar'ın istemesi, akıllara takas seçeneğini getirdi. Emenike’nin Rusya’da mutsuz olduğu biliniyor. Stoch’u da Ruslar’ın istediği... Bu durumda takas seçeneği üzerinde duruluyor. Bu direkt takas olmasa da Fenerbahçe’nin Stoch’un üzerine artı para teklifiyle Spartak Moskova’yı yoklaması gündemde.

Haberin Devamı

Bu arada Emenike transferiyle ilgili şunları söyledi. " İki hafta menajerlerim aracılığıyla bir açıklama yaptım. Şu anda Spartak Moskova'nın futbolcusuyum. Burada mutluyum, burası evim gibi. Valery Karpin beni çok seviyor. Aramızda sevgi ve saygıya dayanan çok iyi bir ilişki var. Fakat Fenerbahçe kulübümle anlaşırsa o zaman biz de her şeyi konuşuruz. Aksi şekilde davranmak etik olmaz. FIFA Kurallarına aykırı. Ben Spartak Moskova'yla olan sözleşmeme saygı duyuyorum"

FENERBAHÇE BİR DÜNYA KULÜBÜDÜR

Fenerbahçe Dünya Markası bir kulüp. Fenerbahçe'de oynamayı kim istemez ki... Fenerbahçe'nin beni hâla istiyor olması elbette beni çok mutlu ediyor. Son derece gururluyum. Fenerbahçe vizyonu, hedefleri açısından elbette arzu ettiğim bir kulüp. Dünya Markası. Ama ben şu anda Spartak Moskova'nın oyuncusuyum. Manchester City de beni istiyor. City de Fenerbahçe gibi dünya markası bir kulüp. İngiliz kulübünün de ilgisi beni çok mutlu ediyor. FENERBAHÇE Mİ M.CITY Mİ? Fenerbahçe'yle Manchester City arasında şu anda tercih yapmam söz konusu değil; çünkü ben Spartak Moskova'nın futbolcusuyum.

BENİM TEK MENAJERİM ERDEM KONYAR'DIR

Haberin Devamı

Fenerbahçe'yi gerçekten çok seviyorum. Taraftarı, teknik direktörü, hepsinin kalbimde ayrı bir yeri var. Ayrıca vizyonum açısından da Fenerbahçe'nin çok önemli bir kulüp olduğunu düşünüyorum. Ama transfer benim elimde değil. Eğer kulüpler düzeyinde bir anlaşma olursa biz de oturur her şeyi konuşuruz. Şartları oluşturursak anlaşırız. Bunda hiç bir sorun yok. Ama hep söylüyorum. Benim için esas olan şu anda Spartak Moskova ve kulübümün başarısıdır. Ayrıca benim tek menajerim Erdem Konyar'dır. Benim adıma bütün görüşmeleri sadece Erdem Konyar yapabilir. Kulüpler anlaşırsa, Fenerbahçe Erdem Konyar'la görüşebilir.

F.Bahçe'de transfer iptal! Plan B!..

Fenerbahçe'de Antalya kampından sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan iki karşılaşma takımın transfer stratejisini de etkiledi. İşte iddialar...

Sarı-lacivertli kulüpte sportif sorumlu ve teknik direktör Aykut Kocaman yöneticilere sunduğu ilk raporda stoper, ofansif bir orta saha ve yedek forvet konusunda görüş belirtirken bu transferlerden forvet ile olan kısmı rafa kaldırılıyor. Ara transferde F.Bahçe forvet takviyesi yapmayabilir.

Semih Şentürk'ün uzun aradan sonra golle buluşması ve idmanlardan sonra son iki maçta da eski günlerine dönen bir görüntü sergilemesi Kocaman'ı bu kararı almaya itti. Takımın ikinci yarıda yeni yedek forveti Semih Şentürk olacak. Antalya kampı bu kararda oldukça etkili oldu.

Emanuel Emenike transferinde Spartak Moskova'ya, Mert Nobre transferinde de Mersin İdmanyurdu'na takılan Fenerbahçeli yöneticilerin tüm güçlerini Younes Belhanda transferi için harcamaya devam ettikleri öğrenildi. Kocaman'ın ilk tercihi ve büyük ısrarı ise Mert Nobre üzerineydi.

SÜRPRİZ BİR B PLANI ACİL DURUMDA FORVET "KUYT" OLACAK

İkinci yarıyı geniş bir şekilde düşünen ve formda golcü Moussa Sow'un sakatlanması durumunda ileri uç için formüller ise üretilmeye devam ediyor.

Fenerbahçe teknik ekibinin ilk tercihinin Semih Şentürk olacağı, iki oyuncunun da olası sakatlığında sistemde değişiklik yapılarak Dirk Kuyt'un forvet oynatılması planlandığı belirtiliyor.

1461 Trabzon maçında attığı gol ile 243 gün sonra fileleri havalandıran Semih Şentürk ile özel bir görüşme yapan Kocaman'ın bu kararı oyuncuya ilettiği ve Şentürk'ten kendini hazır tutmasını istediği ifade edildi. Tecrübeli golcüde ise attığı gol sonrası mental değişim dikkatlerden kaçmıyor.

"ANCAK" ŞARTLAR DEĞİŞİRSE

Forvet konusunda ara transfer zorluğuna yakalanan Fenerbahçe'de listede bulunan isimlerle ilgili temasların devam ederken, şartların hızlı bir şekilde değişmesi durumunda tekrar değerlendirme yapılacak. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler transfer dönemi öncesinde "2-3 transfer yapacağız" açıklamasında bulunmuştu. Yaz döneminde ise önemli bir forvet için çalışmaların lig devam ederken başlayacağı öne sürülüyor.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Sneijder'in alternatifi kalmadı

M'Bengue: "Galatasaray cezbedici bir takım"

G.Saray'da transfer harekatı

Sneijder'in alternatifi kalmadı

Liverpool'un çalıştırıcısı Brendan Rodgers "Sneijder transferinin gerçekleşeceğini düşünmüyorum" diyerek söylentilere noktayı koydu.

Premier Lig ekiplerinden Liverpool’un teknik direktörü Brendan Rodgers, Kırmızılar'ın Wesley Sneijder'in transferi ile ilgili söylentilere yanıt verdi. İngiliz ekibinin çalıştırıcısı "Sneijder transferinin gerçekleşeceğini düşünmüyorum" diyerek söylentilere noktayı koydu.

Ocak ayı transferiyle ilgili soruları yanıtlayan İngiliz teknik adam, bu dönemde büyük oyuncuları katmak konusunda bir girişimlerinin olmadığını belirterek, “Bizim esas hedefimiz Daniel Sturridge’ı transfer etmekti.” derken Sneijder iddiaları hakkında da, “Kulübün adı bir çok isimle anılıp duruyor. Sneijder transferinin gerçekleşeceğini düşünmüyorum. ” dedi.

Takımının güçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Rodgers, “Son olarak bir çoğu genç oyuncu olan 20 kişi ile antrenman yaptık. Oyuncu grubumuzu güçlendirmemiz gerek. Ocak ayında olmazsa yaz ayını bekleyeceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Geçtiğimiz günlerde Liverpool'un Hollandalı futbolcu için sürpriz bir atak yapacağı ve yöneticilerden Ian Ayre'nin bu konu doğrultusunda kulübün Boston kökenli sahipleriyle bir görüşme gerçekleştirdiği haberleri Ada basınında yankılanmıştı.

ADA KAPILARI KAPANDI

Wesley Sneijder'in menajeri Soren Lerby, yıldız futbolcunun ismi Galatasaray'la anıldığından beri Sneijder'in İngiltere'de forma giymek istediğini ve tüm teklifleri değerlendireceği yolunda açıklamalarda bulunuyordu. Başlarda Tottenham ile Sneijder'in ismi sık sık anılırken, İngiliz kulübünden bir somut girişim olmadı. Son olarak da Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers'ın açıklamasıyla Sneijder'e Ada yolu kapanmış oldu. Geride bıraktığımız sezonda Manchester United'ın Sneijder'e bir teklif yaptığı ve futbolcunun bunu reddettiği biliniyordu.

M'Bengue: "Galatasaray cezbedici bir takım"

Galatasaray'ın Carlinhos'ta ilerleme kaydedemedikten sonra rotasını çevirdiği Senegalli sol bek Cheikh M'Bengue,Sarı-Kırmızılı ekibi cezbedici olarak tanımladı.

Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna katmak istediği Toulouse'un Senegalli sol beki Cheikh M'Bengue, Avrupa Fatihi'nin cezbedici bir takım olduğunu, ancak tercihinin devre arasında değil sene sonunda transfer olmak istediğini söyledi.

L'Equipe'e konuşan ve transfere açık olduğunu ifade eden 24 yaşındaki savunmacı, "Transfer tekliflerine açığım, kariyerime başka bir kulüpte devam etmeye niyetim var. Bununla birlikte, transfer olacaksam ara transfer yerine sezon sonunda olmak isterim." diye konuştu.

Fransa doğumlu Senegalli, "Galatasaray cezbedici bir takım. Oynadıkları ligin en büyük takımı, aynı zamanda son şampiyonu. Şampiyonlar Ligi'nde de gruplardan çıktılar ve çeyrek final oynama şansları var. Çok yetenekli oyuncuları var ve çok kaliteli bir takım, ama şu an için sadece bağlantıdayız. Gelecek neler getirecek göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Cheikh M'Bengue, bu sezon 17. lig maçında görev aldı.

G.Saray'da transfer harekatı

Galatasaray, transferde konsantrasyonunu Wesley Sneijder üzerine yoğunlaştırdığı için beklemeye alınan sol bek transferi konusunda yeniden harekete geçildi. Hollandalı yıldız Sneijder konusunda aralarında yaşanan soğukluğun ardından teknik adamla buzları eritmek için Carlinhos jestine hazırlanan başkan Ünal Aysal’ın, kurmaylarına gereken talimatı vererek “Carlinhos’un transferini bir an önce bitirin” talimatını verdiği öğrenildi.

FLUMİNENSE İKNA EDİLECEK

Fatih Terim’in kendisine ilettiği raporun ardından takıma mutlaka iyi bir sol bek oyuncusu almaları gerektiğini anlayan ve bu konuda bir an önce harekete geçilmesini isteyen Ünal Aysal’ın, bu transfer için de futbol komitesine “Ne gerekiyorsa yapın ve hocanın istediği bu oyuncuyu mutlaka getirin” dediği bildirildi. Carlinhos’u, antrenör Claudio Taffarel aracılığıyla çok önceden ikna etmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar, bu oyuncuyu satmak istemeyen kulübü Fluminense ile yeniden görüşmelere başladı.