Futbol Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri

19.01.2013 - 11:08 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Rota Okazaki

Rota Okazaki

Devre arasında hücum hattını takviye etmeyi hedefleyen Beşiktaş'ın, son olarak Shinji Okazaki'yi takibe aldığı dile getirildi. Uzun süre ilgilendiği Nene'yi elinden kaçıran, Jimmy Briand konusunda ise kulübü Lyon'u ikna etmesine karşın oyuncunun kendisi ile mali konuda anlaşamayan siyah-beyazlıların, Japon santrfor için her an düğmeye basabileceği belirtildi. Menajer Murat Çakın tarafından önerildiği dile getirilen 27 yaşındaki Okazaki'nin, bu sezon ilk yarıda yeterince şans bulamadığı Stuttgart'tan ayrılmak istediği ve Kartal'ı iyi bir seçenek olarak gördüğü vurgulandı. Japon yıldız konusunda kararın teknik direktör Samet Aybaba'ya bırakıldığı, tecrübeli hocadan onay gelmesi halinde Alman yetkililer ile temasa geçileceği bildirildi.

FÜRTH DEPLASMANINDA ZAFERE TAŞIDI

Haberin Devamı

2008'den bu yana Japon Milli Takımı'nda da görev yapan ve 58 karşılaşmada 29 gol kaydeden başarılı oyuncuya satış opsiyonlu kiralama teklifi sunulacağı belirtildi. Geçen sezon Stuttgart'ta 26 lig maçında forma giyen ve 7 gol atan Japon forvet, bu sezon ise 17 haftası geride kalan Alman Ligi'de 10 mücadelede şans buldu. Bu sezon ligdeki tek golünü deplasmanda Fürth ağlarına bırakan ve 1-0 tamamlanan maçta takımını zafere taşıyan Okazaki hakkında nihai kararın birkaç gün içinde verilebileceği kaydedildi. Hücum gücünün mutlaka artırılmasını isteyen teknik direktör Aybaba'nın Japon oyuncu hakkındaki izleniminin iyi olduğu ve transferine onay vermesinin beklendiği de kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fener Nicollin'in inadını kırdı

Gökhan’a kanca

Emenike yoksa Bacca var

Fener Nicollin'in inadını kırdı

Montpellier Başkanı Nicollin, "Fenerbahçe, görüşmelerde bize biraz daha yardımcı olmaya başladı. Belhanda kısa sürede içinde ayrılabilir" açıklamasını yaptı FENERLİLERE MÜJDE Fenerbahçe'ye transferi merakla beklenen Younes Belhanda'nın, Fas Milli Takımı'ndan 2 günlük imza izni almasının ardından, Montpellier Başkanı Louis Nicollin, Fransız basınına ılımlı açıklamalar yapmaya başladı. Nicollin, La Provence'de yayınlanan son demecinde "Fenerbahçe, Belhanda transferindeki görüşmelerde bize biraz daha yardımcı olmaya başladı. Younes Belhanda takımdan kısa sürede ayrılabilir" ifadelerini kullanarak, Fenerbahçelilere adeta müjde verdi.

BUGÜN MAÇA ÇIKIYOR

Haberin Devamı

Tarafların 10 milyon euro civarında bir bonservis bedelinde anlaşma sağladığı, ödemenin taksitler halinde yapılacağı öğrenildi. Belhanda'nın Afrika Kupası'nda bugün saat 21.00'de oynanacak (eurosport naklen) Angola-Fas maçının ardından imza için Türkiye'ye gelebileceği de iddialar arasında yer aldı. Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki yıldıza karşılık ödeyeceği paranın ve ödeme şeklinin transferin bittiğine yönelik resmi açıklama ile yapılması bekleniyor.

Gökhan’a kanca

Bursaspor ile oynanan kupa maçında ortaya koyduğu performans ile alkışlanan Gökhan Gönül’e Rusya’dan teklif var. Spartak Moskova Kulübü, sarı-lacivertli yönetimin resmi teklif ile kapısını çaldı. Brezilyalı Arthur Zico döneminde Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kadar yükselen kadronun en önemli oyuncularından biri olan Gökhan Gönül’ün sözleşmesinde ‘15 milyon euroyo getirirse gidebilir’ maddesi bulunuyor.

220 MAÇTA OYNADI

Haberin Devamı

Altı sezonda 220 maça çıkan ve 10 golü bulunan Gökhan Gönül için 9 milyon euroluk teklif sunan Spartak Moskova yönetiminin transfer için kararlı olduğu bildirildi. Gökhan Gönül’ün menajeri aracılığıyla gelen bu teklife sıcak bakmadığı ve “Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünmüyorum” dediği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi ve Aykut Kocaman da Rus kulübünün bu oyuncu ile ilgili girişimine olumlu bakmıyor.

GÖNÜLDEN BAĞLIYIM

Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın en gözde oyuncuları arasında bulunan 28 yaşındaki milli futbolcu, kariyerini Fenerbahçe forması altında noktalamak istediğini söyledi. Hocasıyla gelen transfer teklifi konusunda bir görüşme yapan Gökhan, “Ben gönülden Fenerbahçeliyim. Bu forma ile Gökhan Gönül oldum. Taraftarla güzel bir gönül bağımız var. Şu aşamada halimden memnunum. Ayrılmayı düşünmüyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Emenike yoksa Bacca var

F.Bahçe’nin Belçika Jupiler Pro Lig takımlarından FC Brugge’de forma giyen Kolombiyalı golcü Carlos Bacca ile ilgilendiği iddia edildi. Belçika basınına göre sarı-lacivertli takım, Emenike transferini gerçekleştiremedi ve 26 yaşındaki Bacca’yı renklerine bağlayacak.

Brugge ile 2015 yılına kadar sözleşmesi olan Bacca için kulübü 6 milyon euro bonservis bedeli istiyor. F.Bahçe’nin ise Bacca için 3.5 milyon euro artı Bienvenu’yü teklif ettiği ileri sürüldü. Bacca, ligde Brugge formasıyla ligde 17 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Sneijder Galatasaray'a gitmeyecek

Müjde! Geliyor…

DJURICIC HAZIRKITA!

Sneijder Galatasaray'a gitmeyecek

Aslan'da Wesley Sneijder bekleyişi devam ederken, İtalya'dan her gün farklı bir haber geliyor. Menajerliğe başlayan İnter'in efsane savunma oyuncusu Marco Materazzi, Rete Sport'a "Ben bu transferi çok yakından takip ediyorum. Detayları da iyi biliyorum. Şundan kesinlikle eminim ki Sneijder, Galatasaray'a gitmeyecek" dedi.

Zidane'ın kendisine attığı kafa ile tanınan Materazzi, "Sneijder, İtalya'da kalacak gibi. Milan da onun için her an devreye girebilir. Ben bu hikayenin sürpriz bir sonla bitmesini bekliyorum" diye konuştu. Sneijder'in kalması için başkan Moratti'ye baskı uyguladıkları ileri sürülen İnter'li oyuncular ise, "Biz sadece kariyeri için en iyi kararı vermesini istiyoruz" açıklamasını yaptılar. İngiliz The Sun, Wesley'in hâlâ Liverpool'u beklediğini yazarken, Bayern'in de Robben aracılığıyla devreye girdiğini ileri sürdü.

Müjde! Geliyor…

Galatasaray uzun süredir uğraştığı Wesley Sneijder transferinde mutlu sona ulaşmaya çok yakın. Sarı-kırmızılılar kadrolarına katmak için büyük uğraş verdikleri Hollandalı yıldızı İstanbul’a getirmek için artık saatleri sayıyor. Yönetimin bugüne kadar süre tanıdığı ve ‘artık kararını ver’ restini çektiği ünlü oyuncu dün teklife olumlu yanıt verdi.

Bu transfer için Cimbom’un önündeki tek engel olarak ise menajeri Sören Lerby kaldı. Galatasaray sürekli sorun yaratan Danimarkalı menajer ile komisyon pazarlığı yapıyor. Ancak sarı-kırmızılı yönetim bu sorunun çözüleceğine ‘kesin’, Sneijder transferine ise ‘bitti’ gözüyle bakıyor. Inter ile arasındaki problemi de ortadan kaldıran Hollandalı yıldızın bugün İstanbul’a gelebileceği belirtildi. Başkan Ünal Aysal’ın jetinin, Sneijder için hazır tutulduğu ve oyuncunun istemesi halinde Milano’ya uçarak, ünlü yıldızı getireceği kaydedildi.

DJURICIC HAZIRKITA!

Sneijder transferinde oldukça sancılı bir dönemden geçen sarı-kırmızılılar her ihtimale karşılık B planını da hazırda tutuyor. Yönetim, Hollanda’nın Heerenveen takımında forma giyen Filip Djuricic ve kulübüyle her konuda anlaşmaya vardı. Galatasaray’ın 5.5 milyon euro karşılığında el sıkıştığı Sırp yıldız cepte tutuluyor. Eğer Wesley Sneijder yine naz yapıp, fikrini değiştirirse Djuricic’e imza attırılacak.