Futbol Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri

23.01.2013 - 10:27 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Lisandro Lopez harekatı

Utaka Kartal'a çok yakın

Lisandro Lopez harekatı

Beşiktaş, transferde rotasını Lisandro Lopez'e çevirdi. Daha önce Lyon Başkanı Jean Michel Aulas ile Jimmy Briand konusunda anlaşmaya varan Beşiktaş; oyuncunun gelmek istememesi yüzünden bu transferden vazgeçmişti. Siyah-beyazlıların bu kez de Lyon'un bir başka forvet oyuncusu Lisandro Lopez için "kiralık" teklifi yaptığı, fakat Aulas'ın Arjantinli futbolcuyu "satmak" istediği bildirildi.

Utaka Kartal'a çok yakın

Uzun bir süredir santrfor arayışlarını sürdüren, Nene ve Jimmy Briand girişimlerinden sonuç alamayan Beşiktaş'ta Hugo Almeida'nın sakatlığının ardından santrafor arayışlarına hız verildi. Siyah-beyazlı yönetimin bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü son Fransa şampiyonu Montpellier takımında forma giyen John Utaka için temaslarını hızlandırdı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın olumlu rapor verdiği 31 yaşındaki Nijeryalı golcü Utaka'nın kulübü ile olan problemlerini çözmesi halinde siyah-beyazlılarla sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bu sezon Montpellier forması ile 16 karşılaşmada 4 gol atıp 5 asist yapan yıldız futbolcu, Ocak ayının başında Fransız kulübünden ayrılacağını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Belhanda cuma günü İstanbul'da

Fener vazgeçmiyor

Kaka'yı ister misiniz?

Belhanda cuma günü İstanbul'da

Fenerbahçe, transferini bitirmek için çalışmalara başlandığını borsaya bildirdiği Younes Belhanda'da son noktayı bu hafta içinde koyacak. Sarı-lacivertlilerin, dün itibariyle Montpellier kulübüne tüm banka teminat mektuplarını ilettiği ve transferin önünde hiçbir engel kalmadığı öğrenildi. Belhanda'nın, izin alınması halinde cuma günü özel uçakla İstanbul'a getirilerek kendisini 4.5 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

SİZ NİCOLLİN'E BAKMAYIN!

Bounes Belhanda için Montpellier'e 8 milyon euro bonservis ücreti ödenecek. Faslı futbolcuyla ise sezon başına 2.3 milyon euro ve maç başı 25 bin euro'luk bir anlaşma yapılmıştı. Fransız gazeteciler, Montpellier Başkanı Louis Nicollin'in, "Finansal garanti açısından Fenerbahçe'ye transferi karışık durumda. Belhanda, Fenerbahçe'ye gitmeyecek" şeklindeki açıklamalarının taktik gereği olduğunu, parayı garantiye almak için böyle konuştuğunu belirttiler. AMRABAT EN İYİ KANKASI OLDU Arap ülkelerine yayın yapan 'Nichane' isimli gazeteden Khaled Gwati, "Daha önce Hafidi ile aynı odada kalan Belhanda, odasını Galatasaraylı Amrabat ile değiştirdi. Transferin önünde hiçbir engel yok. Belhanda, Fenerbahçe'ye gidip çok para kazanacağı için heyecanlı. Sürekli Amrabat'la konuşuyor" dedi.

BUGÜN İKİNCİ MAÇINA ÇIKIYOR

Haberin Devamı

Afrika Uluslar Kupası'ndaki ilk maçında Angola ile 0-0 berabere kalan Fas Milli Takımı, bugün Yeşil Burun Adaları ile oynayacak. Sakatlığı nedeniyle idmanları kaçırdığı için ilk maçta ikinci yarıda oyuna giren Belhanda'nın bu kez ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Eurosport naklen yayınlıyor.

Haberin Devamı


Fener vazgeçmiyor

Fenerbahçe, Belhanda ile başlayan transfer atağında hız kesmeye niyetli değil. İkinci öncelik olan forvet transferinde nokta atışı yapılacağı kesin. İlk hedef Emmanuel Emenike. Fotomaç, sarı-lacivertlilerin yeni bir denemeyle Emenike'yi kiralama çabalarını geçen pazar günü sütunlarına taşımıştı. Operasyon gizli yürütüldüğü için Spartak Moskova yetkilileri bu görüşmeleri doğrulamıyor. Ancak çalışmalar kapalı kapılar ardında hızla devam ediyor.

KARPİN SORUN ÇIKARIYOR

Emenike birçok kez, "Taraflar anlaşırsa Fenerbahçe'de oynamaya hazırım" mesajı vermişti. Spartak, rakam olarak yükseklerde uçuyor! Rus ekibinin hocası Valery Karpin de Emenike'yi kaptırmak istemediği için Emenike'de işler ağırdan gidiyor.

BACCA DA LiSTEDE

F.Bahçe'de Robinho ismi de gündemdeki yerini korurken, Club Brugge forması giyen Carlos Bacca da seçenekler arasında bulunuyor. 27 yaşındaki Kolombiyalı forvet, bu sezon Belçika ekibinde 17 maçta 17 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Kaka'yı ister misiniz?

Haberin Devamı

Daniel Güiza ve Beşiktaş'ın eski hocası Bernd Schuster'in de avukatlığını yapan menajer Vicente Montes'in sarı-lacivertli kulübe çektiği faksta, Kaka'nın Milan'a kiralanmasının vergilere takıldığı ve istenmesi durumunda sarı-lacivertli takım adına Kaka transferi için Real Madrid'le temas kurabileceğini söylediği bildirildi.

Ancak Fenerbahçe'nin "Kaka ile ilgilenmiyoruz" yanıtı verdiği, transfer operasyonunun daha başlamadan bittiği belirtildi.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Hangisi Aslan olacak?

Hangisi Aslan olacak?

Teknik Direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, Paris Saint Germain’li Alex, Manchester City’de forma giyen Kolo Toure ve Lille’de oynayan Chedjou ile ilgileniyor.

CHEDJOU ZOR GİBİ Cris`in takımdan gönderilmesi ve Tomas Ujfalusi`nin sakatlık durumunu göz önüne alan sarı-kırmızılılar, yaptığı çalışmalar sonunda Fransa`nin Lille takımında forma giyen Aurelien Chedjou ile temasa geçti. Sneijder transferinde olduğu gibi, Chedjou için yine Bülent Tulun`u görevlendiren Galatasaray, 27 yaşındaki Kamerunlu stoperi kadrosuna katmak istiyor. Futbolcunun toplam maliyetinin yaklaşık 10 milyon euro civarinda olduğu konuşuluyor.

FRANSA LİGİ’NİN EN İYİ SAVUNMA OYUNCULARI ARASINDA Paris Saint Germain’li Alex için de girişimlerini sürdüren Galatasaray’da, Kolo Toure ismi de ön plana çıkıyor.. Hem Chedjou hem de Alex kendi takımlarıyla bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etti. Bu yüzden Galatasaray iki futbolcudan birini transfer ederse Schalke maçlarında oynatamayacak.

YA ALEX YA KOLO TOURE! City’de forma giyen Kolo Toure ise Devler Ligi’nde bu sezon hiç forma giymedi. Önümüzdeki haftaya kadar stoper transferini çözmek isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın maliyetleri 8 milyon Euro’yu bulan Alex ile Kolo Toure’den birini renklerine katması bekleniyor.

(AMK)