Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

29.01.2013 - 10:39 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Erken veda hazırlığı

Tükürük değil öpücük!

Beşiktaş karşılaşmasını kulübede tamamlayan tecrübeli santrforun CSKA, Valencia, Newcastle, Fulham ya da Atletico'ya gideceği konuşuluyor Sezon başında olaylı bir şekilde Aslan olan, Galatasaray ile Trabzon'un arasını açan Burak Yılmaz vedaya hazırlanıyor... Beşiktaş maçında kadroda olmadığını öğrenince morali bozulan ve ısınmaya arkadaşlarından 6 dakika sonra çıkan tecrübeli futbolcunun, kendisi ile ilgilenen CSKA Moskova, Valencia, Fulham, Newcastle ya da A.Madrid'e gidebileceği ifade ediliyor. Derbide bu sezon 2'nci kez kulübeden çıkamayan Burak'ın, Drogba transferinden de olumsuz etkilendiği ve forma şansının azalacağı endişesi ile ayrılığa daha sıcak bakmaya başladığı belirtiliyor. Şampiyonlar Ligi grup maçlarında attığı 6 gol ile Messi ve Ronaldo ile yarışır hale gelmişkin geri planda kalmak istemediği öğrenilen tecrübeli futbolcunun, hislerini menajerleri Ali Egesel ve Ogan Tarhan ile de paylaştığı ve ikilinin temaslara başladığı vurgulandı. Hatta, Chelsea'ye giden Demba Ba'dan oluşan boşluğu Burak ile doldurmak isteyen Newcastle ile anlaşmaya bile varıldığı iddiaları konuşulmaya başlandı...

BU ŞEKİLDE KALAMAM

Haberin Devamı

Derbide yedek soyununca üzüldüğünü tavırları ile de gösteren Burak'ın yakın çevresine, "Ben bu ligin gol kralıyım. Bunun arkasına sığınıp, sahada gezinen bir oyuncu da değilim. Takımım için her şeyimi ortaya koyuyorum. Buna rağmen kulübede oturuyorum. Bu şartlar altında G.Saray'da kalamam" dediği dile getirildi.

Tükürük değil öpücük!


PFDK’ya sevk edilen Galatasaraylı Melo, derbide Oğuzhan’a tükürmediğini belirterek sadece öpücük hareketi yaptığını söyledi. Sarı-kırmızılılar, oyundan çıkarken Terim’i iten sambacının biletini kesti. Brezilyalı futbolcuyla sezon sonu yollar ayrılıyor.

Galatasaray-Beşiktaş derbisini gölgede bırakan tükürük olayının kahramanı Felipe Melo kendini savundu.
Maçtan sonra Twitter’a, “Hiç kimseye tükürmedim. Olanlardan dolayı çok üzgünüm ancak bana faul yapıldı ve küfür edildi. Ben de küfür edip, geri çekildim” diye yazan sambacı dün yöneticilerle bir araya geldi. Melo, tükürür gibi kameralara takılan görüntüsü için, “Ben orada öpücük yapıyorum! Küfür edilince ben de bu şekilde karşılık verdim” dedi.
PFDK’ya sevk edilen Melo konusunda Galatasaray, Fenerbahçeli Raul Meireles’te olduğu gibi strateji izleme kararı aldı. PFDK’dan çıkacak cezaya göre Tahkim Kurulu’na başvuracak sarı-kırmızılılar, Melo’nun da Meireles gibi savunma yapmasını isteyecek.
Sambacının tükürmediği yönündeki açıklaması sarı-kırmızılılarda tatmin edici bulundu. Ancak soyunma odasına giderken Teknik Direktör Fatih Terim’e karşı yaptığı saygısızlığın faturasının sambacıya çok ağır olacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

‘Rakip tahrik etti’
Juventus’tan 2. kez kiralanan Melo’nun bonservisinin kesinlikle alımayacağı ve yeni sezonda yolların ayrılacağı bildirildi. Sambacıya ayrıca forma giyemeyeceği hafta sayısı dikkate alınarak para cezası verilmesi de düşünülüyor.
Felipe Melo, PFDK’ya 48 saat içinde savunmasını verecek. Kurul, 4-6 maç ceza alabileceği konuşulan tecrübeli futbolcuyla ilgili perşembe günü karar verecek. Savunmasında, “Tükürmedim, öpücük işareti yaptım” diyecek olan Felipe Melo ayrıca Oğuzhan’ın olay öncesinde kendisini tahrik ettiğini dile getirecek. PFDK’nın, tahrik halinde 3’te 1 oranında indirim yapılabileceğine hükmeden 13. maddeye göre Melo için indirim uygulayabileceği belirtildi.
Brezilya’nın Fox Sport kanalı, spor dünyasının her hafta öne çıkan isimlerini belirlediği listede Felipe Melo’ya da yer verdi.
“İyi, kötü, güzel” başlığıyla haftanın en çok öne çıkan isimlerini seçen Fox Sport, Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda şampiyon olan Sırp raket Novak Djokovic’i, dünyada haftanın ‘en iyi’ sporcusu olarak kürsüye çıkardı.
Avustralya Açık’ta bir kez daha tek bayanlarda şampiyon olan Belaruslu tenisçi Victoria Azarenka haftanın ‘en güzeli’ olarak belirlendi. Fox Sport, Melo’yu ise rakibinin yüzüne tükürdüğü gerekçesiyle haftanın en kötü hareketine imza atan isim olarak belirledi.

Haberin Devamı

‘Öztürk, uçak bileti aldı mı!’

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Meireles’in, “tükürük” olayına müdahil olan Galatasaray’a misilleme yaptı. Kulüp açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: ‘Ben başkan olsam, oyuncum o akşam kendini uçakta bulur’ diyen Sayın Adnan Öztürk’ün, Brezilyalı futbolcu için uçak bileti alıp almadığını; Meireles için kendi televizyonunda teyit edilmemiş görüntüler üzerinden özel program yapan Sayın Ali Dürüst ve Sayın Refik Arkan’ın, tüküren oyuncuları hakkında özel program yapıp yapmayacağını; Brezilyalı oyuncunun tükürüğünün tescillenmesi durumunda, ahlaksızlığın matematiğinin nasıl hesaplanacağını; MHK Başkanı Sayın Zekeriya Alp’in, ilgili hakem ve oyuncuyla ilgili röportaj yapıp yapmayacağını, merakla bekliyor olacağız.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe'den Hulk bombası

Ziegler'in kaderi Yobo'ya bağlı

Webo her an imza atabilir

Hulk bombası

Eğer Nijerya Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası’nda bugünkü Etiyopya maçını kazanıp, gruptan çıkarsa, Yobo’nun dönüşü gecikeceği için savunmanın göbeğine takviye yapılması söz konusu. Nijerya’nın elenmesi halinde ise savunmanın solunda tek kalan Hasan Ali’ye alternatif olacak bir transfer gerçekleştirilecek. Bu bölgeye en büyük adaysa, geçen sezon kiralık olarak Sarı-Lacivertli formayı giyen Reto Ziegler. Bir ara temasa geçilen İsviçreli oyuncu, geri dönmeye can atıyor. Fenerbahçe Yönetimi de kendisini sezon sonuna kadar kiralamak amacında. Ancak kulübü Juventus, kiralamaya ancak sezon sonunda bonservisinin alınması şartıyla sıcak bakıyor.

Ziegler'in kaderi Yobo'ya bağlı

Eğer Nijerya Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası’nda bugünkü Etiyopya maçını kazanıp, gruptan çıkarsa, Yobo’nun dönüşü gecikeceği için savunmanın göbeğine takviye yapılması söz konusu. Nijerya’nın elenmesi halinde ise savunmanın solunda tek kalan Hasan Ali’ye alternatif olacak bir transfer gerçekleştirilecek. Bu bölgeye en büyük adaysa, geçen sezon kiralık olarak Sarı-Lacivertli formayı giyen Reto Ziegler. Bir ara temasa geçilen İsviçreli oyuncu, geri dönmeye can atıyor. Fenerbahçe Yönetimi de kendisini sezon sonuna kadar kiralamak amacında. Ancak kulübü Juventus, kiralamaya ancak sezon sonunda bonservisinin alınması şartıyla sıcak bakıyor.

Webo her an imza atabilir

Kamuoyu Belhanda transferine kilitlenmişken, Fenerbahçe yönetimi sürpriz bir hamle yaptı. Ara transferin son günleri yaklaşırken Sarı-Lacivertli kurmayların, Pierre Webo ile söz kestiği öğrenildi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Kamerun’lu forvet, geçtiğimiz sezon 30 maçta 13 gol attı. 31 yaşındaki siyahi oyuncunun takımıyla 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Sarı-Lacivertli yöneticilerin, önemli mesafe katettiği Webo transferini Aykut Kocaman’ın da çok istediği belirlendi. Webo bu yıl Süper Lig’de 19 maçta rakip filelere 9 gol bıraktı. Süper Lig kariyerinde başarı çizgisi yüksek olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşme imzalamasının an meselesi olduğu belirtildi.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş'ta orta sahaya takviye geliyor!

Redknapp'ın gözü Manuel Fernandes'te

Futbolcunun kalitesi ve sıfır maliyetli olması artı hanesinde ancak Kartal’ın baş belası menajer Jorge Mendes’in devrede olması can sıkıyor.

Siyah-beyazlıların orta alanda hem yaratıcı hem de yırtıcı özelliklere sahip bir oyuncu eksikliği çektiği son Galatasaray derbisindeki yenilgiyle bir kez daha gözler önüne serilince yönetim transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala harekete geçti. Alınan bilgilere göre Beşiktaş, Atletico Madrid ile yol ayrımındaki Tiago Mendes ile temasta. Tiago haziran sonunda bitecek sözleşmesindeki özel madde gereği 29 Ocak 2013 tarihine kadar bonservisini isteme şansına sahip. Yani, Beşiktaş 31 yaşındaki futbolcuyu isterse bugün bedelsiz olarak alabilir.

30 MİLYON TL BORÇLU

Ancak siyah-beyazlıları bu transfere soğuk bakıyor. Zira Tiago Mendes’in menajeri Beşiktaşlılar’ın adını hiç de iyi anmadığı bir isim: Jorge Mendes… Siyah-beyazlılar’daki Portekizli dalgasını başlatan menajer aynı zamanda Beşiktaş’tan 30 milyon TL menajerlik parası borçlanıldığı için özellikle başkan Firket Orman döneminde ‘istenmeyen adam’ durumunda. Futbol komitesi, Samet Aybaba ile bugün sabah saatlerinde tekrar görüşecek ve Tiago Mendes için son kararı verecek.

Harry Redknapp'ın gözü Manuel Fernandes'te

Sky Sports’ta yer alan habere göre, orta sahaya takviye yapmak isteyen menajer Harry Redknapp, 2006 yılında Portsmouth’ta beraber çalıştığı Beşiktaş’ın yıldızı Manuel Fernandes’i kiralamak istiyor.

Fernandes, Portsmouth dışında 2007 ve 2008 yıllarında ise Everton’da oynamıştı.

Ada basınına göre QPR, Fenerbahçe’ye imza atması an meselesi olan Faslı orta saha Younes Belhanda’yı da gündemine almış durumda.

2010-11 sezonunun devre arasında Beşiktaş’a gelen Manuel Fernandes, özellikle 2012-13 sezonunda oynadığı futbolla takımın lideri konumunda yer alıyor.

Yazarlar