Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

24.05.2013 - 10:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri

Terim, Real Madrid'in listesinde

Melo tamam, sorun Juve’de

Galatasaray'dan Chedjou bombası

Terim Real'in listesinde

Devler Ligi çeyrek finalinde Real Madrid karşısındaki ikinci maçta Cimbom’un ortaya koyduğu performans, İspanyollar’ın aklını çeldi.

Galatasaray'daki 3. döneminde takımını üst üste ikinci kez şampiyonluğa taşıyan ve Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynatan Fatih Terim, Los Galacticos’un da radarına girdi. Devler Ligi’nde çeyrek finalde Real Madrid ile eşleşen sarı-kırmızılılar, 3-0‘ın rövanşında dünya devine kök söktürmüş ancak 3-2’lik galibiyete rağmen turnuvaya veda etmişti.

Haberin Devamı

İşte bu maçın ardından Real Madrid yönetimi de Terim’in durumunu incelemeye başladı. Teknik direktör Jose Mourinho ile başkan Perez’in arasındaki sıkıntıların ardından Madrid yönetimi Portekizli hoca ile yollarını ayırmayı kafasına koyarken Terim‘in de nabzını yokladılar. Yeni dönem öncesinde listenin ilk sırasına PSG’nin patronu Carlo Ancelotti’yi koyan İspanyollar, İmparator’un adını da teknik direktör adayları arasına ekledi.

YAKIN TAKİP!

Fatih Terim’e yakın isimler aracılığı ile kurt hocanın teklife nasıl yaklaşacağı araştırılırken sezonun bitmesiyle birlikte bu girişimler daha da hızlandı. Terim’in yakın çevresi bu teklifi doğrularken 60 yaşındaki deneyimli teknik adam ise, “Bu konuda bana ulaşmış hiçbir teklif söz konusu değil” sözleriyle durumunu özetledi.

Real Madrid’in ise Ancelotti ile anlaşılamaması halinde görevi teklif edeceği isimler arasında Terim’in ilk sırada olduğu ve bir hafta içinde durumun netlik kazanacağı İspanyol basınına da yansıdı.

‘Terim etkilenmez’

Yönetim kurulundan seçim kararı çıkmasının ardından takımın bundan etkileneceği iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak Radyospor’a konuşan yönetici Semih Haznedaroğlu, başta Fatih Terim olmak üzere kimsenin bu seçimden etkilenmeyeceğini ve transferde sıkıntı yaşanmayacağını açıkladı.

Melo tamam, sorun Juve’de

Cim-Bom, yıllık ücretini 2,7 milyon euroya düşüren Brezilyalı oyuncuyla anlaşırken, 6,5 milyon euro isteyen Juventus’a son olarak 4,5 milyon euro teklif etti.

Haberin Devamı

Galatasaray, Alper Potuk’ta yaşadığı hayal kırıklığının ardından Felipe Melo konusunda gaza bastı.
Cim-Bom, Melo’nun bonservisi için Juventus’la yeniden temasa geçti. İtalyanların 6.5 milyon eurodaki ısrarına karşın sarı-kırmızılıların son olarak 4.5 milyon euro teklif ettiği belirlendi.

Juventus’un, Melo’nun İtalya’dan bir takıma transferini istemediği ve bu yüzden Galatasaray’la anlaşmaya sıcak baktığı vurgulandı. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı futbolcuyu da indirim konusunda ikna etti. Sambacının senelik ücret için 2.7 milyon euroya kadar düştüğü belirtildi. Geçen sezon bir hayli uğraştıran Melo’nun bu sezon sergilediği pozitif yaklaşımı da sarı-kırmızılıları rahatlattı.

Galatasaray'dan Chedjou bombası

Chedjou 6.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'da...

6 aydır sarı-kırmızılı kulübün gündeminde olan Chedjou artık Galatasaraylı…
Başkan Ünal Aysal’ın transfer için görevlendirdiği danışmanı Bülent Tulun, Lille’ye gitti ve burada Fransız kulübünün yöneticileri ile bir araya geldi. AMK'nın haberine göre; Tulun, Lille'i 6.5 milyon Euro bonservise ikna etti. Haftalar önce prensip anlaşmasına varılan 28 yaşındaki Chedjou da 2.5 milyon Euro garanti para ve maç başına 10 bin Euro'luk teklife “Evet” dedi, yılan hikayesine dönen transfer mutlu sonla bitti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri

Fener’de Torres bombası!

F.Bahçe'den Cenk Tosun hamlesi

Fatih Terim, Alper Potuk'u aradı

Fener’de Torres bombası!

F.Bahçe yönetimi, Fernando Torres için 13 milyon Euro’yu gözden çıkardı

TRANSFER sezonuna G.Saray’ın elinden Alper Potuk’u alarak hızlı giren F.Bahçe, bir yandan Cheodjou, Andre Santos, Ryan Babbel ve Veysel Sarı için de nabız yoklarken asıl bombayı İngiltere’de patlatmak için çalışmalara başladı.

GELECEK sezon Devler Ligi ön elemesine katılacak olan Kanarya, Liverpool’dan Chelsea’ye 58 milyon 500 bin Euro karşılığında transfer edilen ancak bir türlü beklenen performansa ulaşamadığı için gözden düşen Fernando Torres’i kadroya katmak için girişimlere başladı. F.Bahçe, İspanyol yıldız için 13 milyon Euro bonservis ödemeye hazır.

Haberin Devamı

Fatih Terim Alper Potuk'u aradı

Galatasaraylı yöneticilerin Alper Potuk’u, Fenerbahçe’den geri döndürmek için son ana kadar çaba harcadığı,genç yıldızın kendisini bizzat arayan Fatih Terim’e bile “Kararım kesin hocam” yanıtını verdiği öğrenildi

Sürpriz bir şekilde Fenerbahçe’ye imza atan Eskişehirsporlu Alper Potuk’un önceki gün hareketli saatler yaşadığı ortaya çıktı.
Sarı-lacivertli kulübün, Başkan Halil Ünal ile anlaşmasından sonra Alper’in herhangi bir zorlama ile karşılaşmadığı, aksine tercihini Fenerbahçe’den yana kullandığı bildirildi. Maddi olarak Galatasaray ile Fenerbahçe’nin aynı teklifleri sunduğu, genç yıldızın sarı-lacivertli takımda daha fazla şans bulanacağını düşündüğü için tercihini bu yönde kullandığı belirtildi.

İmzadan sonra yakın çevresine “Bu karar tamamen bana ait” diyen Alper’i geri döndürmek için Galatasaraylı yöneticilerin büyük uğraş verdikleri öğrenildi. Eskişehirspor’un Fenerbahçe ile anlaşıldığını açıklaması sonrası hem Galatasaraylı yöneticilerin, hem de teknik heyetin telefon yağmuruna tuttuğu Alper geri adım atmadı. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, “Eğer imza atmazsan sonuna kadar arkanda duracağız. Bu transferi mutlaka sonlandıracağız” çıkışı da yetersiz kalınca, Teknik Direktör Fatih Terim’in de devreye girdiği ifade edildi.
Transferini çok istediği Alper ile görüşen ve kendisiyle ilgili planlarını anlatan Terim’e, “Kararım kesin hocam. Herşey için teşekkür ederim” diyerek Fenerbahçe’nin yolunu tuttuğu belirlendi.

F.Bahçe'den Cenk Tosun hamlesi

F.Bahçe'den Cenk Tosun hamlesi Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Gaziantepspor forması giyen Cenk Tosun'u da kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda sarı-lacivertlilier genç oyuncu için harekete geçildi.

İç transferde Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Selçuk Şahin ile nikah tazeleyen; Alper Potuk'u da renklerine bağlayan Fenerbahçe, Gaziantepspor forması giyen Cenk Tosun'un transferi için girişimlere başladı.

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğuyla sezonu noktalayan Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda golcu oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Sarı-lacivertli takımın Cenk Tosun'u kadrosuna, bonservis bedeli ödemeden katması gündemde.

Gaziantepspor'dan alacaklarını henüz tahsil edemeyen genç oyuncu kulübüyle yapacağı görüşmelerin ardından sözleşmesini feshederse Fenerbahçe'ye bonservissiz gidebilir. Bu sorunun çözülmesi durumunda ise iki kulüp arasında bonservis pazarlığı yaşanacak.

Kariyerine büyük bir takımda devam etmek isteyen Cenk Tosun'un, Fenerbahçe'ye gitmek için Gaziantepspor yönetiminden izin istediği belirtildi.

Beşiktaş transfer haberleri

Alves ve Tiago sesleri

Sezer trafiği

Özen'in favorisi Prosinecki

Alves ve Tiago sesleri

BEŞİKTAŞ’IN transfer listesinde iki Portekizli’nin olduğu öne sürüldü.

Bu isimlerden ilki stoper Bruno Alves... Bir dönem Beşiktaş’ta oynayan Julio Alves’in ağabeyi olan Bruno, 31 yaşında ve Zenit forması giyiyor.
DİĞER isim ise Atletico Madrid’in orta sahası Tiago... 32 yaşındaki oyuncunun İspanyol ekibiyle kontratı bitti.

Sezer trafiği

F.Bahçe ile yapılan stat görüşmesinde ilk kez gündeme gelen Sezer Öztürk transferinin bitme aşamasında olduğu ileri sürüldü.

Beşiktaş ile F.Bahçe arasında Sezer Öztürk trafiği... Büyük umutlarla alınan ancak sarı-lacivertli kulüpte bekleneni veremeyen Sezer'in, Kartal'a çok yakın olduğu ileri sürüldü. Transferin ilk olarak stat görüşmesinde gündeme geldiği vurgulandı. Başkan Fikret Orman'ın, stat kullanımı için ricada bulunmak amacıyla buluştuğu F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan Sezer'i de istediği ve olumlu yanıt aldığı belirtildi. Rakamsal konuların bitmeye yakın olduğu ve başarılı oyuncunun Beşiktaş'a sıcak baktığı bildirildi.

Özen'in favorisi Prosinecki

Önceki gün “Beşiktaş’ın teknik direktörü ya 55-56 yaşında ve uluslararası alanda başarılı olmuş ya da bunu başarma potansiyeli olan genç biri olacak” diyen Özen’in aklındaki ilk isim, ikinci kritere uygun gördüğü Robert Prosinecki!

BEŞİKTAŞ’IN yeni futbol direktörü Önder Özen, önümüzdeki günlerde Samet Aybaba’dan resmen boşalacak olan teknik direktörlük koltuğuna getirilecek isim için çalışmalarına hız verdi... Bilindiği üzere Özen, önceki gün düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş’ın teknik direktörü olacak kişi için iki temel kriter belirlemişti. “Beşiktaş’ın hocası ya 55-56 yaşlarında ve uluslararası alanda başarılı olmuş biri olacak ya da bunu başarma potansiyeli olduğunu gösteren daha genç biri olacak” diyen Özen’in aklındaki ilk isim Kayserispor’un teknik patronu Robert Prosinecki...

ALTERNATİF BIELSA
RÜYA gibi geçen futbolculuk kariyerine 2004 yılında nokta koyduktan sonra kulübedeki macerası 2006’da Slaven Bilic’in yardımcısı olarak Hırvatistan Milli Takımı’nda başlayan Prosinecki, 2010’da Kızılyıldız’ın başına geçti. Belgrad ekibini iki yıl çalıştırdıktan sonra bu sezonun 8. haftasında devraldığı Kayseri’yi 15.’likten 5.’liğe taşıyan Hırvat hoca performansıyla tüm Türkiye’nin takdirini kazandı.
PROSINECKI ile çalışmaya sıcak bakan Özen’in diğer alternatifi ise ilk kritere uygun. Yani başarmış biri olan Marcelo Bielsa... 57 yaşındaki Arjantinli hoca, kendisini fazlasıyla kanıtlamış bir isim. Arjantin Milli Takımı’na 2004 Olimpiyatları’nda altın madalya kazandıran Bielsa, son olarak Athletic Bilbao’ya 2011-12’de hem Avrupa Ligi hem de İspanya Kral Kupası’nda final oynatmıştı.