Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

07.06.2013 - 10:06 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Seçim hediyesi Nani

Carlinhos en geç salı G.Saraylı

Sneijder giderse Boateng gelecek

Diarra'nın rotası Galatasaray

Seçim hediyesi Nani

M.United’ın, Monaco’ya satmaya çalıştığı tecrübeli futbolcu, “Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum” diyerek, Fransa’ya gitmedi. Sarı-kırmızılılar yıllık 3,2 milyon euro önerilen oyuncudan olumlu yanıt aldı.

Galatasaray, Portekizli yıldız Nani’nin transferini gerçekleştirmek için geri sayıma geçti. Başkan Ünal Aysal tek aday olarak gireceği 22 Haziran’da yapılacak olağanüstü seçimli kongreye kadar bu transferi bitirmeye çok kararlı görünüyor.

Haberin Devamı

Drogba ve Sneijder transferleriyle büyük sansasyon yaratan Cim-Bom, futbol piyasasında yine geniş yankı uyandıracak operasyonda mutlu sona yaklaştı. Manchester United’ın bu sezon flaş transferlere imza atan Monaco’ya satmak istediği 26 yaşındaki Portekizli yıldızın, “Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir takımda oynamak istiyorum” demesi üzerine bu transferin gerçekleşmediği ve Galatasaray’ın böylece şansının arttığı öğrenildi.
Nani transferine çok önem veren Başkan Ünal Aysal’ın kurmaylarına, “22 Haziran’a kadar Nani’ye Galatasaray forması giydirin” talimatını verdiği belirtildi. Yabancı oyuncu konusunda Kulüpler Birliği’nin aldığı 6+2+2 tavsiye kararına karşın, Türkiye Futbol Federasyonu’nun hangi yönde karar vereceği belirsizliğini korumasına karşın, Galatasaray’ın, Nani transferi için çeşitli formülleri masaya yatırdığı belirlendi.
Buna göre ilk planda Riera’nın kulüp bulmasını bekleyen sarı-kırmızılılar, Amrabat’ı da eski kulübü Kayserispor’a kiralamayı düşünüyor. Nani’ye, Sneijder’in aldığı yıllık 3.2 milyon euroluk sabit transfer ücretini ödemeyi planlayan sarı-kırmızılıların, Portekizli’den olumlu yanıt aldıkları belirtildi.

Bulut devrede
Galatasaray’ın, Nani transferinde önünü açan faktörlerin başında menajer konusu geliyor. Çünkü Portekizli yıldızın menajeri Jorge Mendes, Nani konusunda bütün yetkiyi Türkiye’deki ortağı olan FIFA menajeri Ahmet Bulut’a devretti. Bulut’un, Nani transferinde yer alması Galatasaray’ın işini kolaylaştırırken, tarafların dirsek temasının sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

8,8 milyon euro iddiası
Avrupa medyası, Galatasaray’ın, Nani transferinde mutlu sona yaklaştığını yazdı. Caught Offside internet sitesinde yer alan haberde, taraflar arasında pazarlıkların sürdüğü belirtilirken, sarı-kırmızılıların 7,5 milyon poundluk (8,8 milyon euro) bir bonservis ücreti karşılığında bu transferi bitireceği savunuldu.

Carlinhos en geç salı G.Saraylı

Başkan Ünal Aysal’ın da devreye girmesi ile birlikte, FlumInense ile anlaşma sağlandı. Carlinhos’un da G.Saray’ı istediğini kulubüne iletmesi düğümü çözdü.

G.SARAY, 2 yıldır peşinde olduğu Carlinhos transferinde artık sona yaklaştı. Teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla istediği Brezilyalı sol bek için sarı-kırmızılı yönetim, geçen sezonun devre arasında da Fluminense’nin kapısını çalmış ancak bir türlü kulübü ikna edememişti.

Haberin Devamı

CLAUDIO Taffarel’in devreye girmesi ile birlikte transferin önü de açılırken Brezilyalı oyuncu da ikna edildi. 26 yaşındaki sol bek için Fluminense, 9 milyon Euro isteyince tıkanan transfer görüşmeleri, Carlinhos’un da G.Saray’ı istediğini kulübüne iletmesi ile başka bir boyut kazandı. Başkan Ünal Aysal da Fatih Terim ile yaptığı görüşmede “Hocam, Carlinhos’u bana bırak, transferi bizzat ben halledeceğim” demesinin ardından hızla artan çalışmalar sonuca ulaştı. Carlinhos’un pazartesi veya salı günü kendisini 4 yıllığına G.Saraylı yapan sözleşmeye imza atacağı öğrenilirken bonservisinin ise 5 milyon Euro civarında olması bekleniyor.

DEVLER LİGİ FAKTÖRÜ!

DIDIER Drogba ve Wesley Sneijder transferleri ile birlikte tüm dünyanın gözünün G.Saray’a çevrildiği dönemde Real Madrid ile oynanan maçlar da Carlinhos’un G.Saray tercihinde etkili oldu. Şampiyonlar Ligi tecrübesini yaşamak istediğini Taffarel’e ileten Carlinhos’a G.Saray’daki durumu anlatan ve banko oynayacağını aktaran antrenör de transferdeki kilit isim oldu.

Haberin Devamı

GEÇEN sezon 31 maçta forma giyen ve takımının şampiyonluğa ulaşmasında büyük katkısı olan oyuncu, Libertadores Kupası’nda da 9 kez sahaya çıktı. Brezilya Milli Takımı formasını 1 kez sırtına geçiren Carlinhos, Şampiyonlar Ligi performansı ile de milli takımda kendine yer bulmayı hedefliyor.

Sneijder giderse Boateng gelecek

İtalyan Il Sussi Diario gazetesi G.Saray'ın Kevin Prince Boateng konusunda ısrarcı olduğunu yazdı. Adı Chelsea ile anılan Sneijder'in gitme olasılığı üzerine sarı-kırmızılı ekibin, Ganalı futbolcuyu gündemine aldığı belirtildi. Gazete yaptığı haberde Galatasaray'ın yaptığı teklifin İtalyan ekibinin yöneticilerinin keyfini yerine getirdiğini belirtti.

Diarra'nın rotası Galatasaray

Melo'nun yerine ön libero arayan Galatasaray'ın listesine bu kez de Anzhi'de forma giyen Lass Diarra girdi. Anzhi'nin ligi 3'üncü bitirmesinin ardından Carlos ile başlayan Hiddink'in ayrılmasıyla devam etmesi beklenen ayrılıklara Diarra'nın da eklenebileceği bildirildi. Izvestia'nın haberine göre Diarra'nın olası rotalarından birisi de Galatasaray. Öte yandan Juventus ile Metallist'in Melo için anlaştığı ama Breziyalı oyuncunun Ukrayna'da oynamayı reddettiği iddia edildi.

Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri

Cardozo, Fener’e Bony, Benfica’ya

Belhanda Fenerbahçe'de

Afellay ile gelirim

Ekotto'da sona doğru

Cardozo, Fener’e Bony, Benfica’ya

F.BAHÇE’NİN, Senegalli gol makinası Moussa Sow’u iyi bir bonservis ücreti karşılığında satıp Oscar Cardozo’yu transfer edeceği iddia edilirken, Portekiz medyası, Benfica’nın Paraguaylı golcünün alternatifini bulduğunu iddia etti.

Ülke medyasında sarı-acivertlilerin Cardozo için 10 milyon Euro’yu gözden çıkardığını ve 13 milyon Euro isteyen Benfica’dan indirim beklediğini öne sürdü.

Ancak taraflar arasında henüz anlaşma olmamasına karşın Portekiz temsilcisinin Wilfried Bony için Vitesse ile el sıkıştığı ve Oscar Cardozo’nun takımdan ayrılmasının ardından transfer tamamlanacağı iddia edildi.

Belhanda Fenerbahçe'de

İtalyanlar geçen sezon anlaşma sağlanamayan Fas asıllı yıldıza 5 yıllık imza attırıldığını iddia edip, "Montpellier sonunda ikna oldu" yorumunu yaptı.

Konu F.Bahçe oldu mu Avrupa basını da sınır tanımıyor. F.Bahçe'nin çok uğraştığı, hatta oyuncu ile anlaşmasına rağmen kulübü Montpellier'in ikna olmaması yüzünden alamadığı Younnes Belhanda ile sözleşme imzaladığı iddia edildi. İddianın sahibi ise İtalyan basını.

5 YILLIK ANLAŞMA
Habere göre geçen sezon Fransız ekibinin bırakmadığı Faslı yıldız, "Seneye bedava giderim" diyerek resti çekince başkan Nicollin'i ikna etti. Montpellier'den ayrılmayı kafasına koyan 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu, F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması, büyük yatırımlar yapması da cezbetti. Fransız basını da Montpellier başkanı Louis Nicollin'in İngiliz ekiplerinden beklediği teklifleri alamaması nedeniyle çark ettiğini iddia etti. Belhanda'nın "İngiltere'de oynamak isterim" sözleri de Fransız başkanını "Ucuza gidecek" diye telaşlandırdı. Nicollin, "Pazartesi görüşelim" diye F.Bahçe'ye haber yolladı.

Afellay ile gelirim

Ersun Yanal isminin ağırlık kazandığı F.Bahçe için adı geçen Marwijk'in Afellay kozu camiayı heyecanlandırdı.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren F.Bahçe'de Ersun Yanal adı giderek ağırlık kazansa da başka isimler de gündeme gelmiyor değil. Sarı lacivertli kulüp ile anılmaya başlayan Hollanda Milli Takımı'nın eski teknik patronu Bert van Marwijk de onlardan biri. Aynı menajer ile çalıştığı Kuyt'ın takımın başında görmek istediği Hollandalı hocanın vaadi da tam anlamıyla ses getirecek türden...

BEŞİKTAŞ'IN DA GÜNDEMİNDE
Transferi ile ilgili soruya, "Bir takım ile anlaşırsam yanımda götüreceğim ilk oyuncu da İbrahim Afellay olur" yanıtını veren Marwijk'in bu ifadesi sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Beşiktaş'ın da istediği vurgulanan tecrübeli çalıştırıcının kesin rotası henüz belli olmasa da Afellay'ı sarı-lacivertli takımda görmek isteyen taraftarlar, Marwijk'e sıcak bakmaya başladı.

Ekotto'da sona doğru

10 gün içinde sol bek ve golcü de almayı planlayan F.Bahçe, Assou-Ekotto için girişimlerini sürdürüyor. 7 sezon Premier Lig'de Tottenham formasını giyen Kamerunlu futbolcu, "Anlayış istiyorum" diye yönetime baş vurdu. Aykut Kocaman'ın listesinde bulunan Ekotto'ya Tottenham yönetiminin kolaylık sözü verdiği öğrenildi. İdari menajer Hasan Çetinkaya'nın Londra'ya giderek işi bitireceği belirtiliyor. Ekotto'da sorun çıkarsa listedeki diğer sol bek Leverkusen'li Kadlec'e yönelinecek.

Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

Ronaldinho geliyor mu?

Ziegler Beşiktaş yolunda

İlk hedef Denizli

Ronaldinho geliyor mu?

Siyah-beyazlı kulübe transfer edilmesi gündeme gelen Brezilyalı yıldız Ronaldinho konusunda, Avrupa medyası da gelişmeleri yakından takip ediyor. Başkan Fikret Orman, daha önce "Ronaldinho ile ilgilenmiyoruz" diye açıklama yapmasına rağmen, İtalyan La Gazzetta Dello Sport Gazetesi, Başkan Orman'ın, "Ronaldinho ile ilgileniyoruz ve ona bir teklif yapabiliriz" dediğini sayfalarına taşıdı.

Ziegler Beşiktaş yolunda

Yurtdışı seyahatinden dönen Önder Özen ile BJK Nevzat Demir Tesislerinde bir araya gelen Başkan Fikret Orman, kendisine sunulan transfer çalışmalarına onay verdi.

Bu kapsamda Beşiktaş Futbol Komitesi Güney Amerika’da seyrettikleri stoper Pedro Franco’nun transferi için düğmeye bastı. Solbeke yabancı futbolcu bakan Beşiktaş, geçtiğimiz sezon devre arasında gündeme gelen Ziegler’i yine listesine aldı. İsviçreli futbolcuyu alternatif olarak yedekte tutan yönetim, daha iyi bir sol bek bulamaması durumunda Ziegler’i transfer etmeyi planlıyor.


Bu arada Futbol Komitesi, sessiz sedasız bir şekilde Alman 3. liginde yer alan Stuttgarter Kickers’in Türk kalecisi Günay Güvenç’i transfer etti. 22 yaşındaki ve 1.85 boyundaki kaleciyi renklerine bağlayan Futbol Komitesi’nin bu oyuncunun gelecekte Beşiktaş’ın önemli isimlerinden biri olacağına inandığı kaydedildi.

İlk hedef Denizli

Türkiye'de ilk kez AMK Spor'un duyurduğu 'Beşiktaş-Denizli' görüşmelerinde dün sıcak gelişmeler yaşandı.

Beşiktaş-Denizli flörtü evliliğe gidiyor… Dün gece İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile Denizli buluştu, ayrıntıları konuştu. Tecrübeli hoca yeşil ışık yaktı; Çebi ise Denizli’den zaman istedi.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, tecrübeli teknik adamla Etiler’deki Sunset Restaurant’ta buluştu. Yaklaşık 2 saat süren yemekte Denizli ve Çebi görüş alışverişinde bulundular. Denizli, “Kaleci çok önemli bir konu. Eğer Tolga Zengin transfer edilirse büyük bir hamle olur. Diğer transferler için izleme komitesine güvenim tam. Önder Özen de sevdiğim birisi. Onunla çalışmak güzel olur” dedi. Denizli, stat konusunun da sorun olmayacağını belirtip, “Beşiktaş büyük kulüp. Nerede oynadığımız önemli değil. Her yer İnönü olur” yorumunu yaptı.

ORMAN DA OLUMLU BAKIYOR

Masadan olumlu bir izlenimle kalkan Çebi ise, Fikret Orman’la görüşüp son sözü söyleyeceklerini belirtti. Başından beri yabancı hocada ısrarcı olan Orman’ın ise görüşünün yavaş yavaş değiştiği kaydedildi.

SERDAL ADALI’NIN HAYALİ MIRCEA LUCESCU

Başkan adayı Serdal Adalı zor bir hedef peşinde… Adalı, Shakhtar Donetsk’le sözleşme yenileyen Mircea Lucescu’yu tekrar Beşiktaş’ın başına geçirmeyi planlıyor

Yöneticilik döneminde önemli transferleri gerçekleştiren Serdal Adalı, başkan adaylığı çerçevesinde çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör sorunu için ciddi bir çalışma içerisine giren Adalı, büyük bir bomba peşinde… Tribünlerin ‘Adamın kralı’ tezahüratını yaptığı Serdal Adalı, Beşiktaş’ın başına 100. yıldaki şampiyonluğun mimarı Mircea Lucescu’yu getirmeyi planlıyor.

TAZMİNATI CEBİNDEN ÖDEYECEK

Rumen teknik direktörün menajeriyle bir görüşme yapıldığı ortaya çıktı. Shakhtar Donetsk’le daha günler önce yeni sözleşme imzalayan Lucescu’nun ciddi bir tazminatı bulunuyor. Ancak Adalı, bu tazminatı cebinden ödeyip, Rumen çalıştırıcıyı tekrar Beşiktaş’ın başına geçirmek istiyor. Her fırsatta Ukrayna’daki hayatından memnun olduğunu dile getiren Lucescu’nun ise Beşiktaş’taki genel kurul tamamlanmadan kesin bir yanıt vermek istemediği konuşuluyor.