Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

11.06.2013 - 09:48 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Cardozo'da sona gelindi!

Ekotto için geri sayım!

Yeni hedef Pavlyuchenko

Adil Rami iddiası!

Ekotto için geri sayım!

Fenerbahçe'nin yeni sol beki Kamerunlu Ekotto. Kanarya'nın 6 milyon sterline işi bitirdiği dile getiriliyor. 27 yaşındaki savunmacı dürüstlüğü ve mütevazılığı ile dikkat çekiyor. Ekotto'nun çoğu maça metroyla taraftarla kol kol gittiği belirtiliyor

Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Tottenham'ın sol beki Assou-Ekotto ön plana çıkıyor. Yönetimin, bitirmek için yoğun çaba sarf ettiği Kamerunlu savunmacı için 6 milyon sterlin önerdiği ve tarafların anlaşmak üzere olduğu belirtildi. 2015'e kadar İngiliz ekibi ile sözleşmesi olan Ekotto, mutevazılığı ve dürüstlüğü ile dikkat çekiyor. 10 yaşında Fransa'nın Lens takımının altyapısına giren Ekotto, 20 yaşında ilk kez A takımın formasını giydi. Sadece üç maç kaçırdığı 2005- 06 sezonu sonunda Tottenham'ın dikkatini çekti. 5 milyon euro bedelle İngiltere Premier Lig'e adım atan Ekotto, Aralık 2006'da ciddi bir sakatlık geçirdi. "Hayatımda en büyük dersti. Her ay tıkır tıkır paramı alırken, kariyerimin daha 22-23 yaşında bitme ihtimali her şeyi yeniden düşünmeme neden oldu. Artık daha dikkatli, sorumlu ve güvenli davranacağım" demişti. Ekotto, dürüstlüğüyle tanınan bir isim. İngiliz basınına, "Forma aşkı diye bir şey yoktur. Bir kulüp size daha çok para verirse gidip oynarsınız" dediğinde oldukça tepki çekmişti.

Haberin Devamı

FRANSIZ HİSSETMİYORUM

Bizde karşılığı mavi kart olan Oyster Card'ı cebinde taşıyan Ekotto çoğu zaman maçlara taraftarlarla kol kola metroya binerek gidiyor. Sosyal projelere verdiği destekle de tanınan sol bek, Fransa Milli Takımı'nı da reddetmişti. Ülkesi Kamerun'u tercih eden Ekotto, "Kendimi Fransız hissetmiyorum? Ben Kamerunluyum" demişti.

Cardozo'da sona gelindi!

Benfica’nın Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo’yu renklerine bağlamak için büyük uğraş veren Fenerbahçe mutlu sona bir hayli yaklaştı.

Haberin Devamı

İki kulüp arasında günlerdir süren pazarlıkların nihayet sonuçlandığı ve resmi açıklamanın bir iki gün içinde yapılmasının beklendiği bildirildi. Cardozo’nun menajeri Pedro Alvade de Portekiz basınına gelişmeleri doğrularken, Fenerbahçe’nin 10 milyon euro karşılığı Benfica ile el sıkıştığı kaydedildi. 30 yaşındaki Paraguaylı yıldızın yıllık 2.8 milyon euro karşılığı dört yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi. Öte yandan Fenerbahçe’nin, Rus ekibi Zenit St. Petersburg takımından transfer ettiği Portekizli futbolcu Bruno Alves bugün İstanbul’a gelecek. bildirildi.

Yeni hedef Pavlyuchenko

F.Bahçe'nin yapmayı planladığı forvet transferi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Rus basınında yer alan habere göre, sarı-lacivertliler Lokomotiv Moskova'da forma giyen Roman Pavlyuchenko için görüşmelere başladı. Bir süredir Cardozo transferi için girişimlerini sürdüren F.Bahçe yetkililerinin, geçtiğimiz günlerde Rus kulübünün yöneticileri ile görüştüğü ve golcü oyuncunun fiyatını öğrendiği öne sürüldü. Moskova ekibinin yetkililerinin 2012 Ocak ayında bonservisine 9 milyon euro verdikleri 31 yaşındaki forvet için, 8 milyon euro'dan düşük olan bir teklifi kabul etmeyecekleri vurgulandı.

Haberin Devamı

Adil Rami iddiası!

Fransa'nın L'Equipe gazetesi, Fenerbahçe'nin bir başka yabancı stoperin daha peşinde olduğunu iddia etti. Fransız spor gazetesi, sarı-lacivertli kulübün Barcelona ve Napoli'nin de teklifte bulunduğu Valencia'lı Adil Rami transferinde avantajlı duruma geçtiğini öne sürdü. Ekonomik kriz yaşayan Valencia, 27 yaşındaki Fas asıllı Fransız defans oyuncusu için 12 milyon euro istiyor. 1.90 boyundaki savunmacının Fenerbahçe'ye sıcak baktığı dile getiriliyor.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Umut Bulut'un menajerinden açıklama!

Carlinhos 'veda eder gibi' konuştu

MALKİ SÜRPRİZİ

Ashley Cole'a dönüş

Yerli haftası

Aslan ile kiralık sözleşmesi sona eren golcünün menajeri Ali Egesel açıklamalarda bulundu.

"Kendisi Galatasaray'da kalmak istiyor. Anlaşma sağlanamaması halinde Toulouse'da oynamaya devam edecek. Trabzonspor ve Fenerbahçe'den şimdilik bir teklif gelmedi" dedi

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon atıtğı gollerle Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Umut Bulut'un menajeri Ali Egesel önemli açıklamalarda bulundu.

Milli oyuncunun Fransız ekibi Toulouse ile bir yıllık daha sözleşmesinin olduğunu hatırlatan Egesel, "Umut'un önceliği Galatasaray'da kalmak. Basında yazıldığı gibi oyuncuma şimdilik ne Fenerbahçe'den ne eski takımı Trabzonspor'dan bir teklif gelmedi. Umut Bulut'un önceliği Sarı-Kırmızılı kulüpte devam etmek" ifadelerini kullandı.

Şimdilik beklemede olduklarını ifade eden Ali Egesel, Umut'un Galatasaray ile anlaşmaması halinde Toulouse'da oynamaya devam edeceğini belirterek "Kendisi Fransız takımının sözleşmeli futbolcusu" şeklinde konuştu.

Olmadı yeniden kiralanacak

Bu arada Galatasaray'da 38 maçta 15 gol atarak takımın şampiyonluğunda önemli rol oynayan Umut Bulut konusunda resmi adım atmak için Sarı-Kırmızılı yönetimin 23 Haziran'da gerçekleştirilecek kongreyi beklediği öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla takımda tutulmasını istediği milli futbolcunun bonservisiyle alınmaya çalışılacağı aksi bir durumda ise yeniden kiralama yoluna gidileceği kaydedildi.

Terim'in Umut'u yeni sezondan itibaren başlayacak olan yabancı sınırlaması ve Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık takımda tutumak istediği gelen haberler arasında.

Carlinhos 'veda eder gibi' konuştu

Sarı-Kırmızılı ekibin transferi için uğraş verdiği Carlinhos'la ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Carlinhos, Brezilya basınına verdiği demeçte, "Çarşamba günü Portuguesa deplasmanında belki de son maçıma çıkacağım. 1 ay maçlara ara vereceğiz. Bu süre içerisinde her şey mümkün. Burada mutluyum ama ayrılma olasılığım var" diye konuştu.

Carlinhos'un açıklaması sarı-kırmızılı taraftarları umutlandırdı.

MALKİ SÜRPRİZİ

Galatasaray son iki sezonda 45 gol atan Sanharip Malki’yi renklerine bağlamak için düğmeye bastı. Anne ve babası Mardin’de doğan Süryani asıllı 29 yaşındaki futbolcu başvurması halinde Türk pasaportu alarak yerli statüsünde oynayabilecek

Galatasaray transferde sürpriz bir hamle yaptı. Cim-Bom, Hollanda 1. Ligi ekiplerinden Roda’da forma giyen Suriyeli golcü Sanharip Malki’ye talip oldu.

Hollanda’da iki sezonda 45 gol atan 29 yaşındaki futbolcunun Türk pasaportu da alabilecek olması sarı-kırmızılıları bu transfere yönlendirdi. Yeni sezonda yabancı futbolcu sınırlamasının 6+0+4 olarak değiştirilmesi nedeniyle çeşitli formüller arayan ve Sivasspor’dan Erman Kılıç’ı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, Avrupa’da başlattığı geniş kapsamlı araştırma sonrası takviyeler için düğmeye bastı.

Buna göre Türk pasaportu alabilecek oyuncular büyük bir titizlikle inceleniyor. Galatasaray izleme komitesinin Hollanda’da önceki yıl 25, geçen sezon 20 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Malki hakkında olumlu rapor hazırladığı bildirildi. Suriye Milli Takımı’nda da oynayan Malki’nin bonservisinin 2 milyon euro olduğu ifade edildi. Anne ve babasının Mardin’de doğduğu ve Süryani olduğu belirtilen Malki’nin başvurması halinde Türk pasaportu alabileceği öğrenildi.

Veli Kavlak örneği

Roda ile sözleşmesi önümüzdeki yıl bitecek olan Suriyeli golcünün, Galatasaray’ın kendisiyle ilgilenmesine çok sevindiği ve sarı-kırmızılıların teklifine olumlu yanıt verdiği kaydedildi.

Kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğü, oyuncunun pasaport sorunu yaşamaması halinde sarı-kırmızılı formayı giyeceği bildirildi. Cim-Bom buna örnek olarak ise Avusturya Milli Takımı’nda forma giyen ve Beşiktaş’ta yerli statüsünde oynayan Viyana doğumlu Veli Kavlak’ı gösterecek.

Bu arada Galatasaray’ın, Hoffenheim’de oynayan golcü oyuncu Eren Derdiyok ile de temas kurduğu ancak olumsuz yanıt aldığı belirlendi.

TC vatandaşlığının kazanılması halleri

MADDE 7- (1) Türkiye içinde veya dışında Türk vatandaşı ana veya babadan evlilik birliği içinde doğan çocuk Türk vatandaşıdır.

(2) Türk vatandaşı ana ve yabancı babadan evlilik birliği dışında doğan çocuk Türk vatandaşıdır.

(3) Türk vatandaşı baba ve yabancı anadan evlilik birliği dışında doğan çocuk ise soy bağı kurulmasını sağlayan usul ve esasların yerine getirilmesi halinde Türk vatandaşlığını kazanır.

Ashley Cole'a dönüş

Carlinhos'un nazından bıkan Aslan, İngiliz'e yöneldi. Sportif direktör Bülent Tulun, 32 yaşındaki tecrübeli sol bek ile görüştüklerini açıkladı. Chelsea'nin de Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği yıldız oyuncuyu satmaya sıcak baktığı belirtildi

Galatasaray'da gündem sol bek transferi. Yeni hedef ise Ashley Cole. Fatih Terim'in çok istediği Carlinhos'un ısrarla Brezilya'dan ayrılmayacağını açıklaması üzerine rotayı değiştiren sarı-kırmızılılar, Chelsea'nin 32 yaşındaki oyuncusu ile temasa geçti. Sportif direktör Bülent Tulun, Cole ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Tulun'un şu anda Amerika'da tatilde olan Ashley Cole'un menajerine teklifi ilettiği, Chelsea ile de masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi. Chelsea'nin başına tekrar geçen teknik direktör Jose Mourinho'nun Cole'u kadroda düşünmediği ifade edilmişti. İngiliz ekibinin, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve yaşı ilerleyen Ashley Cole'u bırakmaya sıcak baktığı belirtiliyor. Tecrübeli oyuncunun transferi için eski takım arkadaşı Didier Drogba'nın da devrede olduğu öğrenildi. Drogba'nın, Chelsea'de yıllarca beraber oynadığı Cole'a Galatasaray taraftarlarını ve Türkiye'deki futbol tutkusunu överek, gelmesi yönünde telkinde bulunduğu dile getirildi. 2006 yılından beri Chelsea'de forma giyen Cole, 212 karşılaşmada 7 gol kaydetti. 103 kez İngiltere Milli Takımı'nda görev yapan tecrübeli oyuncu, güçlü fiziği ve hücuma verdiği destekle Avrupa'nın sayılı sol bekleri arasında.

Yerli haftası

Kerim'in babası Murat Frei, "Oğlum, G.Saray'da forma giymek istiyor" dedi. Jem Karacan, Cenk ve Hüseyin Tok için de pazarlıklar sürüyor

Alper Potuk'u Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, yerli kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Erman Kılıç ve Emre Kılınç'ı renklerine bağlayan Aslan, dört ismi daha bitirmek üzere: KERİM FREİ: 19 yaşında. Ofansif orta saha. Fatih Terim'in gözdelerinden. Ön protokol yapıldı. Fulham'a 2.5 milyon euro teklif edildi. Babası Murat Frei, "Oğlum G.Saray'ı istiyor. Tek engel Fulham'ın onu bırakmak istememesi. Ama haftasonuna kadar olumlu gelişmeler yaşanabilir" dedi. CENK TOSUN: 22 yaşında. Forvet. F.Bahçe ve Trabzon da peşinde. G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl, Terim'in menajeriyle görüştüğünü açıkladı. Yerli ve yaşının genç olması tercih nedeni. Para+takasla bitirilmesi hedefleniyor.

HÜSEYİN BOŞA ÇIKTI

JEM KARACAN: 24 yaşında. Orta sahada görev yapıyor. Reading'e 3 milyon euro teklif edildi. HÜSEYİN TOK: 24 yaşında. Stoper ve ön liberoda oynuyor. Manisa ile sözleşmesi bitti. Terim'in eski gözdelerinden. Bonservis sorunu kalmadığı için bu kez alınma ihtimali yüksek.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Torres bedava!

Yeni sözleşme hazır

İkisinden biri gelecek

Beşiktaş'ta McGregor şoku

Torres bedava!

Bir kaç gün içerisinde yurt dışına çıkarak bir teknik adam ve iki yabancı futbolcuyla ön protokol imzalaması beklenen Adalı, Fernando Torres’i Chelsea’den koparmak için hatırı sayılır bir bütçe ayırdı. Torres transferini kulüp kaynaklarını kullanmadan tamamen sponsorlara yaptıracak olan Adalı, başarılı olması halinde, kongreden önce bu transferi resmen açıklayıp, seçim kozu yapmayı planlıyor. 29 yaşındaki Torres’i isteyen diğer Avrupa kulüpleriyle de rekabet edecek olan Serdal Adalı, bu transferi bitirmesi için, daha önce Guti’yi getiren isim olan Menajer Marco Kırdemir’e tam yetki verdi. Başkan seçilmesi durumunda forvet hattını Torres ile güçlendirecek olan Adalı, bu oyuncunun yanı sıra bir tane de yabancı stoper transfer etmeye çalışacak.

Yeni sözleşme hazır

Fikret Orman yönetimi,16 Haziran’daki seçim öncesi Beşiktaş taraftarına bir iyi haber daha verme yolunda önemli bir adım attı. Siyah-beyazlı kulüp, sözleşmesi 2014’te bitecek yıldız futbolcu Manuel Fernandes ile her konuda anlaşıldı. Oyuncunun menajeri ile İstanbul’da yapılan görüşmelerde prensip anlaşması sağlandı. Fenerbahçe başta olmak üzere Rus ekiplerinin takibinde olan Fernandes, Beşiktaş ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. Böylece Manu, 2017’ye kadar Kara Kartal olacak.

Yönetime Beşiktaş’ta mutlu olduğunu ileten Fernandes için yaz kampı öncesi İstanbul’da görkemli bir imza töreni düzenlenecek. Böylece yönetim gövde gösterisi yapacak.

İkisinden biri gelecek

Başkan Fikret Orman'ın teknik direktör arayışlarında da son aşamaya geldiği ileri sürüldü. Aday sayısının ikiye indiği, bu isimlerin ise Werder Bremen'in hocası Thomas Schaaf ve Athletic Bilbao ile yollarını ayıran Marcelo Bielsa olduğu dile getirildi. Orman'ın, yeniden seçilirse Schaaf ya da Bielsa ile el sıkışacağı belirtildi. Bu arada Santos ve Bolivya Milli Takımı için de adı anılan Bielsa'nın ayrılığı Bilbao taraftarını isyan ettirdi. Taraftarlar, San Mames Stadı'nın duvarına "Bize bir rüyayı yaşattığın için teşekkürler Bielsa" yazdı.

Beşiktaş'ta McGregor şoku

Beşiktaş'ın 1.8 milyon sterlin karşılığı Hull City'ye sattığı öne sürülen kaleci Allan McGregor'un transferinde pürüz çıktığı belirtildi. İngiliz ekibinin, kaleci transferinde acele etmeme kararı aldığı ve diğer alternatifleri de değerlendireceği dile getirildi. Hull City'nin, Fulham'ın serbest bıraktığı Mark Schwarzer ve Shay Given (Aston Villa) ile de görüşeceği vurgulandı.