Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

11.07.2013 - 10:25 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri

Demba Ba bombası

Cardozo imzaya geliyor

Bjelica tamam

Krasic hep aynı

Demba Ba bombası

İngiliz Daily Mail Gazetesi, F.Bahçe'nin Chelsea'den ayrılacağı belirtilen Demba için 6 milyon sterlin önerdiğini iddia etti. Cardozo olmazsa, Ba bitirilecek!

Benficalı Oscar Cardozo için uzun süredir girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'de forvet için İngilizler'den Demba Ba iddiası geldi. Daily Mail gazetesi, Fenerbahçe Yönetimi'nin Senegalli golcü için kulübü Chelsea'ye teklif yaptığını yazdı. Haberde, Londra ekibinin yeni teknik patronu Jose Mourinho'nun planlarında olmadığı bir süredir konuşulan Demba Ba'ya yapılan teklifin 6 milyon sterlin olduğu da öne sürüldü. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Newcastle United'dan 7 milyon sterlin karşılığında Chelsea'ye transfer olan Demba Ba, Maviler'de 14 maçta forma giyip, 2 kez fileleri havalandırdı. 28 yaşındaki futbolcunun, Chelsea ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

HOFFENHEİM'DA PARLADI
Forvet için ilk tercih olarak Oscar Cardozo'yu gündeminde tutan ve Benfica'dan yanıt bekleyen Fenerbahçe'nin, Paraguaylı'nın transferinin gerçekleşmemesi halinde Demba Ba'yı renklerine bağlayacağı belirtildi. İlk çıkışını Hoffenheim'da (97 maç/37 gol) yapan Ba, 2011'de West Ham'a transfer olarak Ada'ya ilk adımını attı. İkinci devre başında gelmesine rağmen 7 golle takımının en skorer ismi oldu. West Ham küme düşünce bedelsiz olarak Newcastle'a geçti. Burada 54 maçta 29 gol atarak yıldızlaştı ve bu yılın başında Chelsea'ye transfer oldu.

SOW'LA MÜTHİŞ İKİLİ OLUR
Demba Ba'nın Moussa Sow gibi Senegalli olması, bu transferi ayrıca cazip kılıyor. Milli takımda da zaman zaman beraber oynayan iki yıldızın, Fenerbahçe'de müthiş bir ikili olacağı yorumları yapılıyor. Bugüne kadar 14 kez Senegal Milli Takımı'nda görev yapan Ba, 4 gole imzasını attı.

Cardozo imzaya geliyor

Benfica beklenen geri adımı attı ve Fenerbahçe'den randevu istedi. Paraguaylı golcünün bir hafta içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Oscar Cardozo harekatında izlediği strateji başarıya ulaşmak üzere. Benfica'ya geçen hafta son teklifini yapıp beklemeye geçen F.Bahçe'ye, dün Portekiz'den müjde gibi bir haber geldi. Benfica kulübü yetkilisi Helder Cristovao, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'ya ulaşarak Cardozo transferini görüşmek için randevu istedi.

CARDOZO DA RESTİ ÇEKTİ
İki kulüp yetkililerinin hafta sonunda buluşarak detayları konuşacağı belirtildi. Anlaşmaya artık neredeyse kesin gözüyle bakılırken, golcü futbolcunun bir hafta içinde İstanbul'a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Benfica'nın geri adım atmasında, Cardozo'nun, "F.Bahçe'ye gitmek istiyorum" resti çekmesinin büyük rol oynadığı ifade edildi.

Bjelica tamam

Fenerbahçe Ülker ikinci bombayı da patlattı.

Dünyaca ünlü coach Zeljko Obradovic’i takımın başına getirerek dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe Ülker, ikinci bombasını Sırp yıldızı Nemanja Bjelica ile patlattı.

Sarı lacivertlilerin İspanya’nın Caja Laboral takımında forma giyen 25 yaşında ve 2.09 boyundaki forvet oyuncusu ile anlaştıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

Krasic hep aynı

Ersun Yanal'ın "Gördükten sonra karar vereceğim" diyerek şans tanıdığı Krasic isteksiz çalışmasıyla kredisini tüketiyor. Şu anda 11 yabancısı olan ve bir golcü daha almaya çalışan F.Bahçe'de ilk yolcunun Krasic olacağı, Yanal'ın raporu yazdığı öğrenildi.


Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray'ın yeni gözdesi Ali Adnan

Tolga Zengin Galatasaray'a mı?

Terim istedi Melo bitiyor!

Tolga Zengin Galatasaray'a mı?

Beşiktaş'a transferi son anda yatan Trabzonspor'un başarılı kalecisi için Cimbom'un devreye girmeye hazırlandığı belirtildi

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki Tolga Zengin pazarlığında anlaşma sağlanamayınca transfer gerçekleşmedi. Beşiktaş, Karadeniz ekibinin istediği 3 milyon euro'ya çıkamayınca transfer rafa kaldırıldı. Bu gelişme sonrası G.Saray'ın bordo-mavili kaleci için sürpriz bir şekilde harekete geçmeye hazırlandığı belirtildi. Muslera'nın gitmesi ihtimaline karşı şimdiden B planı hazırlayan G.Saray'ın, ilk sırada Tolga Zengin'i düşündüğü ve başarılı file bekçisi için Trabzonspor'un istediği 3 milyon euro'yu vermeye hazır olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Terim istedi Melo bitiyor!

Galatasaray'da ön libero transferi için son sözü futbolun patronu Fatih Terim söyledi ve Wellington defteri kapandı. 4 yıllık sözleşme isteyen Melo da Galatasaray'ın son yılı opsiyonlu 3 yıllık kontrat teklifini kabul etti.

Galatasaray'da son sözü söyleyen Fatih Terim oldu ve sarı-kırmızılı yönetim Felipe Melo'nun transferini onayladı. Önceki gün "Wellington ve Melo'dan biri hakkında hocamız karar verecek" diyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından danışmanı Bülent Tulun'a Torino'ya git direktifi verdiği ve Tulun'un da Juventus kulübüyle kesin anlaşmaya vardığı öğrenildi. 4 yıllık kontrat isteyen Melo'nun da son yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme öneren Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği öğrenildi.

Juventus'un resti gaza bastırdı

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da yılan hikayesine dönen Melo transferinde Juventus'un çektiği rest etkili oldu. Yarın yeni sezon hazırlıkları için kampa girecek İtalyan kulübü, G.Saray'a bu hafta bu işi bitirelim mesajını yolladı. Teknik direktör Conte'nin sözleşmesi olmasına rağmen kamp kadrosuna almadığı Melo iki sezon önce de ABD kampına götürülmemiş ve G.Saray oyuncuyu ertesi gün kiraladığını açıklamıştı.

Galatasaray'ın yeni gözdesi Ali Adnan

Irak'ın 19 yaşındaki sol beki Ali Adnan, oynadığı futbolla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekti.

Bağdatlı futbolcu ile Galatasaray'ın da ilgilendiği ifade edildi. Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupas'ında, flaş bir şekilde yarı finale çıkarak dikkatleri üzerine çıkan Irak U20 Milli Takımı'nın en göze çarpan isimlerinden biri Ali Adnan Kadhim Al-Tameemi oldu. Dünya'nın birçok yerinden gelen gözlemciler de genç oyuncuyu mercek altına aldı.

Irak basınında yer alan haberlere göre Bağdad takımında forma giyen genç sol beki isteyen takımlar arasında Galatasaray da bulunuyor.

19 yaşındaki oyuncu, İspanya'dan Sevillalı gözlemcileri kendisine hayran bırakırken, Galatasaray, Arsenal ve Katar'ın Al Gharafa kulüplerinin de oyuncu ile ilgilendiğinin altı çizildi.

Güçlü fiziği ve toplara vuruş tekniği ile dikkatleri üzerine çeken Ali Adnan Kadhim Al-Tameemi, Irak'ın penaltılarda yenildiği normal süresi 1-1 biten yarı final karşılaşmasında harika bir gole imza attı. 19 yaşındaki futbolcu U20 gruplarda İngiltere karşısında da güzel bir gol kaydetmişti.

Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş'ın 5,5 milyon euroluk planı

Sponsor bombası Adebayor

Beşiktaş için sürpriz isim: Bryan Verboom

Beşiktaş'ın 5,5 milyon euroluk planı

Beşiktaş yönetimi yeni sezon öncesinde planlamalarını yaparken, kontratının bitmesine 1 yıl kana Hugo Almeida'yı elden çıkartmayı planlıyor.

Hugo Almeida'nın Beşiktaş'la olan sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitecek. Siyah-Beyazlı kulüp, Portekizli yıldıza 2,5 milyon Euro garanti para ödeyecek. Ancak kulübün kasasından çıkacak para bununla da kalmayacak. Çünkü Beşiktaş, yapılan anlaşma gereği Almeida'nın menajeri Mendes'in ortağı bulunduğu fona da 3 milyon Euro ödemek zorunda kalacak.
Almeida elini kolunu sallayarak giderken, Beşiktaş'a 5,5 milyon Euro'luk bir fatura çıkmış olacak. Bu nedenle tecrübeli futbolcuyu satmayı düşünen yönetim, Bilic'ten de olur aldı.
Siyah-beyazlılar, Almeida'yı gönderip, yerine Tottenham'dan Emmanuel Adebayor'u kiralamayı planlıyor.

Sponsor bombası Adebayor

Daha önce dünyaca ünlü yıldız ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, İngiliz ekibini de 1 yıllık kiralık formülüne razı etti. 3.5 milyon euroluk yıllık ücreti Vodafone karşılayacak.

İnönü Stadı’ndan uzak geçirilecek sezonda taraftarları heyecanlandıracak bir transferin peşinde koşan Fikret Orman ve kurmayları bomba bir ismi bitirdi. Siyah-beyazlı takım Tottenham’ın dünyaca ünlü golcüsü Emmanuel Adebayor’u kağıt üzerinde bitirdi.

Geçtiğimiz günlerde 29 yaşındaki santrfor ile anlaşan Beşiktaş dün de Tottenham kulübü ile el sıkıştı. Takım maliyetini düşürmeyi hedefleyen Londra ekibinin istediği 5 milyon poundluk bonservisi çok bulan siyah-beyazlılar 1 yıllık kiralık formülünü devreye soktu. Forvette oyuncu bolluğu yaşayan Tottenham da bu teklif kabul etti ve transfere onay verdi.

Adebayor’a verilecek ücretin ise 3.5 milyon euro olduğu öğrenildi. Bu ücreti karşılayacak sponsor Vodafone’un ise Avrupa kupaları şartı var. Yani, süper golcünün Beşiktaş’a transferi bugün UEFA Tahkim Kurulu duruşmasının ardından çıkacak karar şekillendirecek. Mustafa Pektemek ve Holosko’lu kadrosuna Ömer Şişmanoğlu ile Eneramo’yu takviye eden Beşiktaş, Adebayor’un gelmesi halinde ise halen 2.5 milyon euroluk kazancı ile takımın en çok kazanan ismi olan Hugo Almeida’yı elden çıkartacak.

Beşiktaş için sürpriz isim: Bryan Verboom

Savunmanın sol tarafı için alternatif arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Belçika Ligi ekiplerinden Zulta Waregem'de forma giyen Bryan Verboom'un peşine düştü

Belçika basınından Beşiktaş için transfer iddiası… Voetbalkrant.com isimli internet sitesi siyah-beyazlıların, Zulte Waregem takımında forma giyen Bryan Robson ile ilgilendiğini yazdı. Bonservisi Anderlecht’te olan ancak geçen sezonu Waregem’de geçiren 21 yaşındaki sol bekin kulübüyle sözleşme uzatma kararı aldığını ancak devreye giren Kara Kartal’ın bu transferi gerçekleştirmek için çalıştığı bildirildi. Geçen sezon Belçika Jupiler Ligi’nde 20 maça çıkan Verboom savunmada görev almasına rağmen bir de gol atmayı başarmıştı. Belçika Ümit Milli Takımı’nda da 5 kez forma giyen Bryan Verboom geçen sezonun çıkış yapan futbolcuları arasında gösteriliyor.